bugün
- yazarların romantiklik seviyesi23
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu18
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı16
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- realite manipülasyonu23
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt10
- kadınların katlandığı eziyetler15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar9
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır19
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
- larisalisa13
An itibari ile 9 liraya alıp yediğimdir.tadı da çok güzel martı eti değildir inşallah.
Tavuk dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.
çok güzel paralar kazandıran bir döner çeşidir.
Kadıköy'de yaşıyorsanız etrafınız tavuk dönerciler ile çevrilidir hatta öyle ki aynı cadde üzerinde 3.tane dönerci görmek mümkün hepsi de iş yapar bunun yerine Kfc gibi menüler tercih ediniz.
favori yiyeceğimdir. ve öğrencilik hayatımın uzunluğu dolayısıyla da tam bir tavuk döner uzmanı oldum çıktım. nereden yenir, nereden yenmez, fiyat/performans açısından en uygun yerler neresidir, az biraz para bulunca kendinizi şımartmak için nereden yemelisiniz vs... ben bunların hepsini öğrendim. tavuk döner ve kent rehberi bile hazırlayabilirim. şu anki favorim yaşlı bir çiftin işlettiği bizim "ikibuçukçu" dediğimiz yer. hem hizmet iyi, hem döneri lezzetli, mekanın sahipleriyle de samimiyetimiz olduğundan dolayı istediğimiz kadar içecek almamıza(kapalı ayran falan değil lan şu bardağa doldurmalı aparattan limonata-ayran işte) izin veriliyor. gerçekten güzel.
öğrecinin vazgeçilmez yiyeceğidir
fiatı 1.5 lira olup uygun bir fiata karın doyurabilecek besindir .
fiatı 1.5 lira olup uygun bir fiata karın doyurabilecek besindir .
Market tavuğu gibi üretilmesi kesimi ve paketlenmesi gayet sağlıksız şartlarda yapılan birşeyi Lokantacıların iade (bozuk, renk değiştirmiş, kokmuş) tavuk ürünlerini baharatlayıp soslayarak ortaya çıkardıkları zehir.
Sağlıksız olsa da vazgeçilmez yiyecek benim için.
öğrencinin lüksü.
bağımlılık yapan bir hazır yiyecek..
"her gün yiyorum ama bağımlılık yapmıyor"
anonim öğrenci..
"her gün yiyorum ama bağımlılık yapmıyor"
anonim öğrenci..
(bkz: demir amca)
Bursada yaşayıp burada yemediyseniz kendisini lezzeti konusunda fikir sahibi olamazsınız.
Bursada yaşayıp burada yemediyseniz kendisini lezzeti konusunda fikir sahibi olamazsınız.
üstte çok güzel yazıldığı gibi 2000'li yıllarda palazlanmış yiyecek.eskiden de vardı tabi ama son 10 yılda türkiye'nin hamburgeri oldu bu.1.5 tl,2.5 tl gibi komik rakamlara satılıyor,eşşeğin kulağı,tavuğun gözü derken ne varsa yediriyorlar millette.ama halk hem fakir hem salak.çoğu iphone'a para bayılıp,öğlen yemeklerini tavuk dönerle geçiştiriyor ucuz diye.
"yeni"türkiye'nin durumunu özetleyen yiyecektir.
"yeni"türkiye'nin durumunu özetleyen yiyecektir.
Evde yapımı çok basit olan yiyecek.
Tavuk göğüs, yoğurt, salça, zeytinyagi tuz, karabiber, kimyon ve sarımsakla yogurulup buzluga atilir. Zevke göre karışıma soya sosu ve tercih edilen baharatlar da eklenebilir.
Et donduktan Sonra, döner misali ince ince kesilir. Donuk olmasi kesme işlemini kolaylaştırir.
tavada kızartın, alın Size derisiz tüysüz ev yapımı sağlıklı tavuk döner.
Tavuk göğüs, yoğurt, salça, zeytinyagi tuz, karabiber, kimyon ve sarımsakla yogurulup buzluga atilir. Zevke göre karışıma soya sosu ve tercih edilen baharatlar da eklenebilir.
Et donduktan Sonra, döner misali ince ince kesilir. Donuk olmasi kesme işlemini kolaylaştırir.
tavada kızartın, alın Size derisiz tüysüz ev yapımı sağlıklı tavuk döner.
ayranı daha pahallı olan etimsi çöp.
(bkz: civciv dönmez)
Bursa altıparmakta demir amcada yenilebilir.demir amca iskender efendinin çıraklarından olup doksan yaşında her sabah dönerin başındadır. Mutevazi bir işletmedir ve çok temiz ve lezzetlidir.
(bkz: Demir amca)
(bkz: Demir amca)
Öğrencinin baş yiyeceği. Her derde deva. Doyurucu ve ucuz olmasından dolayı tercih edilir. "Dürüm iki lira büyrunnn."
Samimiyettir.
yaşam tarzıdır genellikle öğrencilerin tercih ettiği ekmek arası.
Tavuk döner sap döner bir gün gelip hesap döner.
Türkiye'de gereken değeri bulamamış besin çeşidi.
Layık olduğu değeri bulamamış olmasının nedeni, tüketicilerin damak zevklerine uymaması gibi bir durumdan ziyade üretim kısmında bu işi kendilerine benzeten sorumsuz insanlar. Sağlıksız, hijyen koşullarından çok uzak ve içi çeşitli katkı maddeleriyle doldurulmuş bir şekilde hazırlanan tavuk döneri tüketici ile barıştırmak elbette kolay değil. Ama bu sağlanabilirse ve tüketicinin güveni kazanılabilirse zaten ucuz olan tavuk dönerin tüketim miktarı ciddi oranda artış gösterecektir.
Ha tabi bir de son zamanlarda tavuk döneri aşağılayan, tavuk döner ile sosyal statü arasında bir doğru orantı kurmaya çalışan zihniyet türedi. Ne alakası olduğunu çözemedim ama bu "Porsche'den selamlar" zihniyeti gitsin de etiler'de hamburger, Nişantaşı'nda pizza yesin. Biz tavuklarımızla mutluyuz kardeşim!
Layık olduğu değeri bulamamış olmasının nedeni, tüketicilerin damak zevklerine uymaması gibi bir durumdan ziyade üretim kısmında bu işi kendilerine benzeten sorumsuz insanlar. Sağlıksız, hijyen koşullarından çok uzak ve içi çeşitli katkı maddeleriyle doldurulmuş bir şekilde hazırlanan tavuk döneri tüketici ile barıştırmak elbette kolay değil. Ama bu sağlanabilirse ve tüketicinin güveni kazanılabilirse zaten ucuz olan tavuk dönerin tüketim miktarı ciddi oranda artış gösterecektir.
Ha tabi bir de son zamanlarda tavuk döneri aşağılayan, tavuk döner ile sosyal statü arasında bir doğru orantı kurmaya çalışan zihniyet türedi. Ne alakası olduğunu çözemedim ama bu "Porsche'den selamlar" zihniyeti gitsin de etiler'de hamburger, Nişantaşı'nda pizza yesin. Biz tavuklarımızla mutluyuz kardeşim!
Horoz gömer.
Tavuk döner horoz siker.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar