bugün
- 23 kasım 2024 kayserispor fenerbahçe maçı18
- uludağ'ın kaderi16
- larisalisa22
- utopyalarkralicesi23
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi19
- en etkili içki hangisi16
- her türk kadınına 100 türk erkeğinin yürümesi15
- hayatında aksiyon arayan yazarlara öneriler9
- nervio abla39
- jaguar'ın yeni logosu9
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin15
- rakının berbat bir içki olması38
- anın görüntüsü13
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız16
- çocukluk travmaları18
- true'nun ölmesi14
- wolverine gibi tırnakları olan kız10
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu18
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte11
- güzel erkek isimleri18
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları15
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
sorsan okuyoeom ben yae diyecek malların içine düştükleri durumdur. lan o yediğin şeyi itin önüne kosan yemez. ne eti olduğu bile belli değil onun. sonra bunlar üniversite yemekhanesindeki yemek fiyatlarını beğenmez. mal ya. evet.
tavuk döner yeyip de haline üzülen yazarın durumunu anlatımıdır.
sık sık içinde bulunduğum fakirlik düzeyi.
benim midem benim kararım...
gecenin bir yarısı canım çekince yana yakıla açık yer arıyorum. paramla rezil oluyorum. demek ki fakir yemeği değilmiş bu tavuk döner.
tavuk döner yiyemeyecek kadar fakir olanlardan daha iyi durumdadır.
Türkbükü tatil beldesinde 40 lira yarım ekmek tavuk. Tokmaklanmak isteyen pahalıya da yer. Ben hastasıyım şahsen. Öğrenci falan da değilim. Yarım et yarım tavuk yaptırır öğün geçiririm. Fakirliğe gelince özelden print alalım birbirimize yollayalım banka hesaplarımızı internet şubesinden. Babasından Evi arabası olan zengin sınıfına girdi. Çoluk çocuk doldu buralar.
teneffüste, simit ayran ikilisiyle karnını doyuran ergen söyleminden öte değildir.
tavuk döner yiyicileri ekonomik açıdan fakir olabilir, belki de seviyordur.
belkide asıl fakirlik beyinseldir ve insanları bir olguya göre sınıflamaya, hükümler vermeye neden olabilir. belki de olmayabilir.
belkide asıl fakirlik beyinseldir ve insanları bir olguya göre sınıflamaya, hükümler vermeye neden olabilir. belki de olmayabilir.
martı eti olmadığı sürece fakir sayılmassınız.
Su an bu entrisini lattesini icerken oha o kadar da fakirlik olur mu diye sasiran bir zenginden okudunuz. Zenginlik zor sey az daha latttemi icemiyordum.
Restorantlarda çok yemek yememe rağmen döner kadar güzel bir yemek genelde bulamıyorum. Fakir miyim? yok tavuk döner niye yiyorum o zaman bu entry bu önermeyle .......
onu yeyince fakirsin, bunu yapınca fakirsin, şunu yapmazsan fakirsin. tamam amk anladık fakiriz, orospu çocuğuyuz da. niye bu kadar üstümüze geliyorsunuz onu anlamadım gitti amk. *
(bkz: söyledim rahatladım)
(bkz: söyledim rahatladım)
adam bir defa açık oynamış , 1 tl ye tavuk döner ısmarlamıştır, ne olmuş yani .. bir sonraki buluşmada (devamı gelirse ) sevgilisine ağaoglu evlerini değil , toki konutlarını gösteren erkektir. bazı kızları anlamak tamamen duygusal .
öğrencilik yıllarımda tanesi 1 türk lirası olan tavuk dönerlerden 2 tane yediğimi bilirim.
Tavuk döner yiyemeyecek kadar fakir olanların imrenerek baktığı durum.
Hacı bildiğin açız ya.
Hacı bildiğin açız ya.
maddiyat meselesidir. hiç kimse bir kimsenin ne yediğini sorgulayamaz. ister tavuk döner yer ister kuru ekmek. şahsım adına konuşursam bu dünyada bir körlük bir de açlık en kötü şeydir. açlıktan bir insanın fakirliği sorgulanmamalıdır.
aynı zamanda midesiz olmaktır. evet.
eğer yaşanan şehirde memoli ya da şımarık varsa kesinlikle sadece tavuk döner yenmelidir söylemin aksine.
4 ayda 120 günün 90 küsüründe yediğim şey lan çarpılırım kötülersem .
şu an 10 tane tavuk dönerci açacak paraya sahibim, ama burgerking bokunu yemektense tavuk döner yemeyi tercih ediyorum. ayrıca el kadar etleri 35 liraya satan saçma lokantalara para vermeyi de tercih etmiyorum.
aynı zamanda embesil olmaktır. evet.
ögrencilik, ya ben tavuk etini daha çok seviyorum gibi bahanelerin arkasina saklanan fakir insandir. yazik ya. çok üzülüyorum. allah düsmanima bile tavuk döner aldirmasin. tiiffss.
yokluk insana ot bile yedirir..
tavuk döner en azından sağlıklı fast food dur. (martı değilse) burger gibi yağdan mayonezden oluşan zarar ziyan bir yemek değildir. pizza gibi hamur da değildir. bu yüzden hayatımın sonuna kadar tercih edeceğimdir.
güncel Önemli Başlıklar