bugün

facebookta en çok oynanan oyunların başında gelir.
Telefondan oynarken inanılmaz tutukluk yapan uygulama.
Slm nbr mrb gibi sorulardan rahatsız olan bünyeler için misafir girişi en güzelidir.
canın mı sıkılıyor? alternatif rakip mi yok? bu uygulamayı indiriyorsun ve kusana kadar tavla oynuyorsun. bol şans.
Bağımlısı olduğum uygulama.
zarlarının kesinlikle hileli olduğu facebook tavla uygulaması. oyuncuya önce düzenli olarak kazandırır, ardından seri şekilde kaybettirir. zarlar pulların dizilişine göre o kadar imkansız ihtimaller ile gelir ki kaybetmeye mahkumsundur.
kimin kazanacağını bilginizin ve şansınızın değil makinenin belirlediği oyun.

istersen son taşın kalmış olsun açık verdirtip seni başa yolluyor oyun. sen geri gelene kadar rakip işi bitirmiş oluyor.
Telefona indirilip oynanan bir tavla oyunu. O değil de hep mi kaybederiz be. 10 oyun oynuyorum, 8 i malubiyet. 2 kazanma. Kazanma oranı yüzde 20. Aslında tavla oyunun da üstüme yoktur. Ama burda zar da Tutamıyorum. Bana göre değil.
Kız Tavlamak için güzel oyun. Evet.
Güzel uygulama. Bazen çok heyecanlı oyunlar olur.
Güzel bir oyun uygulaması.
Size yalan söylemiyorum 22 levelim. Nisan ayinin başinda 200.000 çipim vardi girdim oynadim. Şerefsizim 15 oyundur ardi ardina kaybediyorum 0 puana düştüm. Oyun bana acayip takti.
Önce seri halde kazandıran, ardından seri halde kaybettiren oyun. Olmaz olmaz demeyin her şey oluyor bu oyunda.
En iyi tavlacı bile olsanız sistem galibiyet yüzdenizin hiçbir şekilde %65i geçmesine izin vermiyor. Sistem hep çip satın almaya zorluyor. Tabiki de almıyorum.