bugün
- mel mel bakan gibson vs masklavi19
- hull city18
- yeni çözüm süreci13
- true sessizliği11
- günün sözü10
- sözlükten sevgiliye laf sokmak9
- beşiktaş ta hırsız yakalandı12
- sözlüğe güzel bir kız bırak26
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz50
- müsavat dervişoğlu18
- 2002 2007 arası ak parti8
- starbucks ta bedava oturmanın sona ermesi10
- ankarada gezilecek yerler17
- 12 saatte 1 057 erkekle seks yapan kadın10
- yılmaz özdil15
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler18
- muhafazakar kız için namaza başlayan erkek8
- ev kirası maaştan fazla olan ülke insanları19
- mazbata binali beyefendiye verilecek9
- sushi9
- suşi yiyen erkeğin namusu9
- zeno paradoksu8
- suriyenin türkiyeden ithalata yüzde 500 vergi8
- chp belediyeleri olmasa bu halk ne yiyecek23
- erkeklerdeki körpe kız merakı8
- halkın rahat bir nefes alması8
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona37
- 15 01 2025 istanbul da toplu ulaşıma 35 zam geldi13
- imamoğlu ve özel'in mücadele edeceği tarih10
- 24 saatte 11 kişinin sahte içkiden dolayı ölmesi9
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici14
- ben hep 50 liralık alıyorum14
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- 2025 aile yılı12
- sözlüğün çok sakin olması13
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- akp'lilerin zamlara itiraz etme eşiği35
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
(bkz: damla orhan)
suç öğrencide değil, onu ve diğer öğrencilerin neredeyse tamamını bu hale getiren sistemdedir. ve de bu sistemin destekçilerinde.
bu vaka eğitim sistemimizin meyvelerindendir.
zaten ya böyle bir yarış sistemi yaparlar ya da (çocuklarımız gavurmuşcasına) dindar ve (yeni nesilin cahil ve vasıfsız olmasını istercesine) kesintili eğitim sistemi yaparlar.
başka da bi halt yapamayacak kadar cahil ve beceriksiz,
yapmayacak kadar da halkına düşman ve acımazsızdırlar .
bu vaka eğitim sistemimizin meyvelerindendir.
zaten ya böyle bir yarış sistemi yaparlar ya da (çocuklarımız gavurmuşcasına) dindar ve (yeni nesilin cahil ve vasıfsız olmasını istercesine) kesintili eğitim sistemi yaparlar.
başka da bi halt yapamayacak kadar cahil ve beceriksiz,
yapmayacak kadar da halkına düşman ve acımazsızdırlar .
öldüren sınav stresi değil, sistemdir! sistemin öldürdüğü öğrencidir!
niye bu kadar stres yapıyormuş?? tövbe tövbe...
edit: herkes işsiz mi olsun ne demek kardeşim? Devlet, her vatandaşını istihdam etmek zorundadır! bu bir.
sen devlet olarak adam gibi veremediğinden eğitimin cezasını gencecik insanlara keseceksin, hayatlarını kaydıracaksın sonra da herkes sistemi suçluyor... öpüyorum!
--spoiler--
herkese sınavsız geçiş hakkı verelim, herkes işsiz mi olsun. herkes üniversite okumak da zorunda değil.
--spoiler--
tamam o zaman, herkese sınavsız geçiş hakkı vermeyelim, herkes işsiz olmasın, sadece bazıları işsiz olsun, zaten onlar da üniversite okumak zorunda değil!
bazılarının hakkı var üniversite okumaya, diğerinin yok ve buna da siz mi karar veriyorsunuz ya da kim karar veriyor, ne hakla?
niye bu kadar stres yapıyormuş?? tövbe tövbe...
edit: herkes işsiz mi olsun ne demek kardeşim? Devlet, her vatandaşını istihdam etmek zorundadır! bu bir.
sen devlet olarak adam gibi veremediğinden eğitimin cezasını gencecik insanlara keseceksin, hayatlarını kaydıracaksın sonra da herkes sistemi suçluyor... öpüyorum!
--spoiler--
herkese sınavsız geçiş hakkı verelim, herkes işsiz mi olsun. herkes üniversite okumak da zorunda değil.
--spoiler--
tamam o zaman, herkese sınavsız geçiş hakkı vermeyelim, herkes işsiz olmasın, sadece bazıları işsiz olsun, zaten onlar da üniversite okumak zorunda değil!
bazılarının hakkı var üniversite okumaya, diğerinin yok ve buna da siz mi karar veriyorsunuz ya da kim karar veriyor, ne hakla?
herkes sistemi suçluyor. strese sistem ne yapsın. herkese sınavsız geçiş hakkı verelim, herkes işsiz mi olsun. herkes üniversite okumak da zorunda değil.
(ygs bebelerinin zoruna gitti galiba. bir genç öldü buna ben de çok üzüldüm ancak herkesin okuması için bu merkesi sınavlar şart.)
(ygs bebelerinin zoruna gitti galiba. bir genç öldü buna ben de çok üzüldüm ancak herkesin okuması için bu merkesi sınavlar şart.)
(bkz: bok yoluna gitti) ananı atanı ösym.
ülkemizin acı gerçeklerinden sadece biridir.
kızın üzerindeki aile baskısı araştırılmalı bence. ishal falan olmuştum ben sınav zamanı. ailem baskı maskı yapmadı bana.
bu da türkiye cumhuriyetinin nasıl barzo bir eğitim sistemi olduğunu gösterir. iddaya girerim ilk üç; fatma gülen, hamza gülen, ahmet gülen..
allah rahmet eylesin. ailesine sabır versin.
ailesinin, Samsun'un, Türkiye'nin başı sağ olsun. Gençliği çürütmeye çalışan bu sistemin, kendisinin de en kısa sürede çürümesi arzusuyla...
Ailesinin ölümüne hala inanamadığı, cenazesinin bugün defnedildiği Damla Orhan, ne yazık ki ne ilk ne de son. Allah geleceğimizi hayreylesin.
Ailesinin ölümüne hala inanamadığı, cenazesinin bugün defnedildiği Damla Orhan, ne yazık ki ne ilk ne de son. Allah geleceğimizi hayreylesin.
insanların, üstelik o yaştaki insanların kendilerini değersiz hissetmelerine neden olan bu eğitim sistemi devam ettiği sürece bu ölümler de maalesef olacaktır.
insanlık suçudur bu. hayatın en kritik döneminde insanlara bu stresi yaşatmaya hiç kimsenin hakkı yok. bu gencecik yürekler nasıl kaldırsın bunu..
çok çok üzüldüm. gittiği yerde hak ettiği, insanların elinden aldığı mutluluğu bulsun inşallah.
insanlık suçudur bu. hayatın en kritik döneminde insanlara bu stresi yaşatmaya hiç kimsenin hakkı yok. bu gencecik yürekler nasıl kaldırsın bunu..
çok çok üzüldüm. gittiği yerde hak ettiği, insanların elinden aldığı mutluluğu bulsun inşallah.
sınava kurban gitmemiştir. bu sınava büyük bir önem, anlam yükleyen insanlara kurban gitmiştir. öyle ki, bu sınava girmiyorsanız şayet geleceğiniz bitmiştir. yaşamayın denmektedir. ya bu sınava girer, saçma salak bir sürü formül ezberleyip beynini yalama eder, üniversiteye girersin ya da yaşama. üniversiteyi tek çıkar yol gösteren, sonra oradan mezun olunca da kapıyı gösteren eğitim ve iş sisteminin kurbanıdır bu kız. sınav gereklidir ama uygulaması tartışılabilir.
ülkemizin sınav ülkesi olduğu ve insanların her aşamada sınandığı gerçeğidir . oks , sbs , öss , ygs , lys , kpss , ales , tus , üds vs vs .
Allah ailesine sabır versin , gencecik insanın da mekanı cennet olsun .
Allah ailesine sabır versin , gencecik insanın da mekanı cennet olsun .
(bkz: tuğba kuyucu)
bir yandan diyorum sınavsız sistem olmaz diye. bir yandan da böyle haberleri duyunca içim yanıyo. sınavsız sistem olmaz belki ama böyle bi sistem de ya adam öldürür yada kafayı yedirtir işte.
güncel Önemli Başlıklar