bugün

Kaliteli müzik severlerin gökseli seçeceği vs. Liseliler sıla der, o ayrı.
ben ikisini de severim ama daha cok gokselciyim.
Ayrı ayrı mükemmel 2 ses ama sıla bambaşka.
kibariye...
Sıla çok içten insanın hoşuna gidiyor o samimiyeti.
sılașkım her türlü alır.
Bu işin uzmanı değilim ama göksel tenor, sıla alto diye düşünüyorum.
Melankolisinin guzelligi ve durulugu ve farkliligiyla gokselin kazanacağı kapışma.
(bkz: Yalnız kuş)
(bkz: Nadir güzel çıkan türk pop şarkılar)
Sıla kim lan göksel varken?
Her türlü göksel'in alacağı versus. Sadece Manga'yla Dursun zaman düeti bile sıla'nın eline verir.
güllü on numara beş yıldız.
Güzellikse sıla, akıl hastalığıysa göksel..
Yok bunlar kesmiyor ise,
Yıldız tilbeee.. Hell yeahh
yanlış bir kıyaslama,ikisi de, aynı anda yer bulabilir gönüllerde
6.5 senelik mazime nazaran tabii ki o kadındır dediğim Sıla'dır.
iki çok güzel sesin versusudur. kararsız olmakla birlikte biraz düşündükten sonra kesinlikle sıla dediğim karşılaştırma. her konuda alır sıla.
göğüs farkıyla göksel tabiki. Sıla hdp ağzı konuşmlarrı kredisini türketmiştir..
göğüs farkıyla göksel tabiki. Sıla hdp ağzı konuşmlarrı kredisini türketmiştir..
bulunduğum ilde yapılan festivallere Göksel geldi ama sıla gelmedi. lakin gene de favorim daima sıla olacaktır.
Sıla. Kesinlikle bambaska. Sarkilariyla insanin agzina siciyor sagolsun. Saki sarkisin da sahne de icerek herkesi moda sokuyor kendileri.
(bkz: göksel)
(bkz: elma vs armut)
Bu öğlen tesadüfen dinlediğim gittiğinde şarkısının etkisiyle Göksel diyorum.
Sözlükteki apaçileri ayaklar altına seren versustur. sıla ne amina kodumun dar paçalı, düz liseli, yana yatık saçlı, babet corapli kundurali apacisi seni! sıla ne lan?
gökselin memelerinin alacağı versus. o nası meme göksel ya.
Seslerini siktir et hacı taş gibiler ona bakarım ben..
göksel 0.00002 iken sıla 0.00001 dir. üzerim seni çocuk, bakmam gözyaşına döner bumerang al sana referans . bu nedir ya ?