kız olsun 160 olsun dememe sebep olmuştur.
gerçekten hoştur tabi 160 kilo değilse.
başıma geldi. lakin bizdeki boyda sırma olmadığı için sıkıntı değil. gerçi boy ortalama da değil ama neyse.
hiç değilse kız var dedirtir.
ne güzel iştedir. izmirer misafirim olarak geldiğinde kucağım alır gezdiririm, boyunun yetmediği bi yer olursa omzum aalırım. o da olmadıysa da bi vururum taaa bursaya kadar gider. 1.60 boyuyla 1.83'ün yanında hiç mi utanmıyomuş gezip dolaşmaya . : p
ideal türk kızı boyundadır, sorun yoktur. sözlüğü evlendirme programıyla karıştırmamak lazım.
eğer doğruysa yıkıcıdır. benden uzun kızlarla karşılaşınca çohüzülüyorum. burda da mı be!
kız bulduk da uzun boylusunu arayacağız.
Sözlükteki bütün kızların boyu 1.70 ve üstü.

(boy ortalaması 1.62 civarı olan bir ülkede)
benimke konuşsanız ben 165 çıkarım.
kız bulmuşsun boyuna mı bakıyorsun yargısı oluşturan durumdur.
boy ortalaması 170 olan ülkede çok da garipsenmeyecek durumdur.
(bkz: sözlükte konuşulan erkeğin 160 boyunda çıkması) kadar üzücü olmayacak durumdur.
(bkz: insanları boylarına göre yargılamak)

Adisiniz oğlum.
sevindiren durumdur. bir buçuk metre boyunda kızlar var lan bu Sözlükte. bir buçuk ne arkadaş porsiyon gibi.
tuğçe gendigelen'dir. dünden bugüne özellikle de o ses türkiye yarışmasından elendikten sonra kamuoyunu oldukça meşgul etmektedir.
türkiye ortalamalarının üzerini istemekte olan yazar hayal kırıklığı yaşayacaktır.
sözlüğe kız aramaya gelecek kadar düşmüş kişiye yeter de artar bile.

edit: genç düşkünler rahatsız. *
öğrenildiğinde insanı kahreden durum. (bkz: hayata dair çük burkan detaylar)
sözlükte konuşulan erkeğin pipisinin 21 cm den küçük çıkmasından evladır. O da bir uzunluk ölçütü sonuçta...

Hem 160cm nedir ki kuzum, pigme mi bu?

Yüz güzelliğine, karakterine, asaletine, duruşuna, güzel huylarına bakın.

Boy kişinin değiştiremeyeceği kalıtsal özelliklerden biri değil mi? Kızların kişiliklerini "tercih" edebileceği şekilde yönlendirebildiği yukarıda saydığım vasıflar çok daha önemlidir.

Gerçi bu yazdığım da am göt meme başlıklarının arasında kaybolacak olsa da, siz abinizi dinleyin...
150 çıkmasından daha iyi bir durumdur. Eldekinin değerini bilmek gerekir.
Türkiye ortalamasına göre normal boyda sayılabilir .
bana "burası kız ayarlama sitesi değil, neyin kafasındasınız? gidin başka yerde abazalık yapın. " dedirten başlık.
Normal olan durumdur. 170 boyunda kızın ne işi var sözlükte. 160 olupta mutlu olan tanıdıklarım var benim. *
sözlükte konuşulan erkeğin çam yarması gibi çıkmasından daha iyi olan durumdur.