bugün

surekli r t e başlığı gormekten sıkıldık. yazdiklari tek sey
karizmatik
su yakisikliliga bak
begenmeyen gider .
sen kimin ulkesinden kimi kovuyon.
Doğru yada yanlış her ne olursa olsun herkesin fikrine saygı gösterilmesini destekleyenlerin katılmayacağı kampanyadır. Adama demezler mi sen kimin sözlüğünden kimi kovuyon.
siyasetin ve köpek dalaşının istenmemesi üzerine açılan başlıktır, yazara sevgi duyulasıdır.

yazdıklarıda siyaset olmadığı gibi yalamacılıktır, şakşakcılıktır.
MANTIKLI VE iVEDi OLARAK YERiNE GETiRiLMESi GEREKEN iSTEK.
saçmalıkların sözlükte toplanmasını istememektir.
altına imza atılacak beyanattır.
Sözlükte hüloğ diye bağırıyorlar rahatsız oluyorum.
(#29512607)
içinde işte.
biz sizi istememezlik yapıyor muyuz hiç? hem bu seçimde okların üstüne oturtacağız sizi o günleri görmeden gitmeyin sakın

istektir.
şu görsel zihniyete sahip kişilerden beklenen söz.

ee "istiklal mahkemelerini kurup akp'lileri asacağız" dememişsiniz? nerde o laf?

faşo, lütfen.
(bkz: aktroll)
Akp çok hojdir ama banena.
Akp li olması önemli değil ama mercimek kadar beyni olmayan cahil ak trollerin olmadığı bir sözlük hatta memleket çok iyi olurdu.
ben de pkklı istemiyorum sözlükte ama varlar demokrasinin gereği bu kardeşim .
yok be kalsınlar ara sıra sikiyoruz zevkli oluyor .
gitsinler de birbirimizi mi sevelim.
(bkz: beni tanıdılar siz kaçın)
hem ülkenin %52 sini yok sayarlar hem de özgürlükten eşitlikten bahsederler. aynı tepkiyi pkk' lılara veremezler.
bunlar" Erdoğan düşsün de ülke yıkılırsa yıkılsın" diyebilen zihniyettir.

kendileri gibi düşünmeyenleri ötekileştirerek linç kampanyası yürütürler. aktrol lakabını kullanarak kendilerini tatmin ederler. (bkz: çok da tın)

recep tayyip Erdoğan %52 ile seçilmiş elbette destekçileri olacaktır. bu neyin hazımsızlığı.
hatta o kadar oya bu destek az bile.

oy verip de sessiz kalanlar it köpek sürüsüyle uğraşmak istemeyenlerdir.
en son cin ali serisini okuyanların Erdoğan destekçilerini cahillikle yaftalaması çok ironik.

gülüp geçiyoruz evet.
ahahah, götümle gülerim bu başlığa.

ya akp yi geçtim ne oldu o özgürlük meraklısı gençlere ? komünist, solcu, hümanist?

sizin gibi kansızlar sayesinde daha bi sıcak geliyor akp, zira böyle yavşaklarla aynı safta bulunmak bile ürkütücü.
Türkiye'de istemiyoruz diyerek arttırdığım önerme.
Saçma bir istek. Ben de dahil AKP li olmayan herkes eşitlikten özgürlükten bahsediyor. Sizce bu istek ikisiyle de bağdaşıyor mu?
Twitterda, facebookta, instagramda bile bolca var zaten bunlardan. Buradan kovsak olmaz mı ?

Bakın Sayın yazarlar karşınızda düşünemeyen insanlar var. Nasıl diyeyim ataput diyen, Atatürkçülere dinsiz diyen, Atatürke saygı duymayıp cumhurbaşkanına saygı bekleyen, ekonomiden çok anlıyormuş gibi ekonomimiz çok iyi diyen, Türk tarihinin Osmanlı'dan ibaret olduğunu sanan, müslüman olmayan kardeşim olamaz diyen insanlar yani tekrar bir düşünün lütfen. fikir özgürlüğünü falan ertelesek olmaz mı ?? Moderasyon siz ne diyosunuz ?

(bkz: bir kereden bir şey olmaz)