bugün

YouTube açıp acıklı şarkılar dinlemek. Çoğu zaman Anadolu türküleri olarak.

Az önce yaptım.
ailemle vakit geçiriyorum. yanımda değillerse sevdiğim bir diziyi - eski de olsa - izliyorum. kafamı boşaltıp rahatlatıyor.
Mastürbasyon sıklığı artar bu durumlarda. Bir stres atma yöntemi olarak kullanılır.
Genelde ya müzik dinliyorum, ya da oyuna giriyorum kafamı dağıtmak için. eğer aşırı sinirliysem kum torbamı yumrukluyorum. o da kesmezse montumu, kaskımı, eldivenlerimi giyinip otobana çıkıyorum hız yapmak için.
moral bozukluğunu artıran iç sesi susturmak için yüksek sesle müzik dinlemek.
Bebekte bogaza karsi s.. yapmak.

Troll mode off.
Bilgisayar oyunu oynamak.

Başka hiçbir şeye odaklanamıyorum moralim bozukken, ciddi anlamda. Ne kitap okumaya, ne bir şeyler izlemeye ne bir sohbete ne de yemek yemeye… Kendimi bildiğim için moralimi bozacak her şeyden uzak durmaya onu hayatımdan uzak tutmaya çalışırım.

(bkz: ders alınmış)
Moralimi bozanlari veresiye defteri tutan alacaklı gibi tek tek not ediyorum. Onların da canlarının sıkılacağı günü bekliyorum. Ve o gün geldiğinde de çok üzülmüyorum. Herkes kırdığı yerden kırılıyor banane.
Kafamı yastığı koyup uyumaya çalışıyorum saatlerce uyuyorum uyandığımda uyku ilacı alıp tekrar uyuyorum…
kimi zaman ağlayarak uyuyorum…
Ya da sadece ağlıyorum…
Bazen içiyorum sarhoş oluyorum sonunda yine sızmış uyumuş oluyorum…
Ve artık bunları yapmıyorum bomboş duvara bakarak saatlerce klasik müzik dinliyorum.
telefonu falan kapatıp araba kullanıyorum saatlerce.
Sikeyim böyle dünyayı diye diye sayıklıyorum.