bugün
- reis deyince akla ilk gelen15
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke13
- larisalisa öldü mü9
- özlem zengin19
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- ölsem helvamı hangi yazar yapar21
- gece yatarken kurulan hayaller11
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- bazlama açmayı bilmeyen kız8
- sigara içen insan aptaldır32
- üşüyorum sözlük sarılabilir misiniz9
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek17
- larisalisa22
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- peter parker'ın mutsuz olması11
- istifa etme nedenleriniz16
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur15
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- victor osimhen18
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak18
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- anın görüntüsü9
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu13
- mel mel vs eylulsabahi36
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı31
-ben sussam. herkesi sustururum.
-bağırışım nedeni, içimdeki o adamı susturmak.
-içimde bir adamla yaşıyorum ben.
-kötülüğe aşık bir adam o. ve aşkının mutlu sonla bitmesi için yapmayacağı kötülük yok.
-neyse ki zaptedebiliyorum şimdilik. rahat uyuyun. ben sizin yerinize günahlarınızı işlemeye devam ederim.
-bağırışım nedeni, içimdeki o adamı susturmak.
-içimde bir adamla yaşıyorum ben.
-kötülüğe aşık bir adam o. ve aşkının mutlu sonla bitmesi için yapmayacağı kötülük yok.
-neyse ki zaptedebiliyorum şimdilik. rahat uyuyun. ben sizin yerinize günahlarınızı işlemeye devam ederim.
istenmeyen tuylerden nefret ediyorum.
-çok sevdiğim bir kitabı, filmi ya da şarkıyı eskiden herkesle paylaşmak isterdim. şimdilerde sadece kendime saklıyorum. bencillik mi bu?
-sinemada film izlerken konuşan tiplerden nefret etmeme karşın, birisiyle gittiğimde kesinlikle güzel sahnelerin tetkiğini yapıyorum.
-gömlek giymekten nefret ediyorum dedim geçenlerde. oysa dolapta yetmiş tane gömleğim var.
-sanırım tutarsızım.
-ya da kaçığın teki.
-sinemada film izlerken konuşan tiplerden nefret etmeme karşın, birisiyle gittiğimde kesinlikle güzel sahnelerin tetkiğini yapıyorum.
-gömlek giymekten nefret ediyorum dedim geçenlerde. oysa dolapta yetmiş tane gömleğim var.
-sanırım tutarsızım.
-ya da kaçığın teki.
-yıllar önce 3 roman yazdım. ikisini yaktım. nasılsa üçüncüsü var diye.
- onu da kaçığın teki olan eski sevgilim yaktı.
- onu da kaçığın teki olan eski sevgilim yaktı.
-popüler olan bir şeyi hemen kıçına veya ayağına geçirenlerden nefret ediyorum.
-adidas'ın eşofman altının modası asla geçmeyecek. sonsuza dek.
-adidas'ın eşofman altının modası asla geçmeyecek. sonsuza dek.
allahım al canımı. allahım al. allahım bir beni mi sevmiyorsun?
akvaryumda balık olsaydım dışarı atlamaya çalışırdım hep. balık aklı işte.
-bisürü sürü günahı olan, batıl inançları az olan bir adamım. yine de ters dönmüş bir ekmeK görmek içimi acıtıyor.
-dilencilere para verdiğimde hemen yanı başımda bitip, "kalksın çalışsın" diyen tiplere uyuz oluyorum. en zor şey bir insandan para istemek olsa gerek. ben babamdan isteyemedim 37 yıl. değil ki bir yabancıdan istemek. dilenciliği meslek yapan sağlıklı insanlara ise ben gireyim..
değişiklik gerekiyordu. artık bir şeyler yapmalıydım sözlük. bu pejmürde hayat böyle devam edemezdi. ve başardım. masanın yerini değiştirdim. oh be.
Masada bir surahi su birde bardak olan lokanta cok samimi lan. Evdeki gibi yemek yedim gurbet ellerde.
yakın arkadaşımdan biri o kadar beceriksiz ve işe yaramaz ki 500 çalışanlı iş yerim olsa asgari ücretle bile işe almam. işi gücü sözlük, facebook, twitter, gezeyim-tozayım, yiyeyim-içeyim . sözüm ona popüler kültür manyağı ama bi nane yok. yazık evlenemez de bu kafayla.
istenmeyen tuylerden nefret ediyorum.
şu anda masamda 50lik rakım, mezem, çerezim, sigaram arkadan bir kazım abi çalıyor bir müslüm baba, bilgisayar ekranında senin resmin....
severek ayrıldılar diye saçma şeyler duyardım hep "lan ne saçma öyle şey mi olur derdim" sen ne dedin giderken? " çok seviyorum ama ayrılmalıyız...." tamam çok da geçerli sebepler vardı ama gel de toparla şimdi be balım, aha gel al beni toparla...
--spoiler--
denzide karartı var şu gelen kayık midur?
ben özledim yarimi ağlasam ayıp midur?
--spoiler--
severek ayrıldılar diye saçma şeyler duyardım hep "lan ne saçma öyle şey mi olur derdim" sen ne dedin giderken? " çok seviyorum ama ayrılmalıyız...." tamam çok da geçerli sebepler vardı ama gel de toparla şimdi be balım, aha gel al beni toparla...
--spoiler--
denzide karartı var şu gelen kayık midur?
ben özledim yarimi ağlasam ayıp midur?
--spoiler--
fatih terim'den sonra buranın bile keyfi kalmadı sözlükçük. sürekli onu hatırlatan yazılar görüyorum. hala travmadayım desem yeridir.
bazen toplu taşıma araçlarında yüksek sesli müzik dinleyip, yandaki kızın bunu duyup bana çıkma teklif etmesini falan bekliyorum. öyle de mal bi insanım.
nefret edecek gücüm yok.
can sıkıntısından sozlukte belli belirsiz ismini gordugum kişilere mesaj atıyorum..
sutlanmazsak iyiydi..
sutlanmazsak iyiydi..
Babam aramaz oldu hiç beni ama ablamı arıyormuş. Şimdi beni neden aramıyorsun desem dert yapacak kendine, aklına takıp duracak yollarda. En iyisi dememem bir şey fakat çok darıldım ben ona.
uzun zaman sonra bir şeyler hissetmeye başladım. iyiyim sözlük. çok iyiyim.
bugün liseli bir gence amca olarak tanıtıldım.
aklıma sözlükten ikinci bir yazarlık alıp kendi entrylerimi oylamak gibi kötü, ezikçe şeyler geliyor da yapmıyorum sözlük. kötü bir insanım biliyorum, bir de uyanık geçiniyorum.
bugün kimi ansam ansızın mesaj attı sözlük. Kendimden şüphe edeceğim evren ile iletişim kurmaya başladım.
buraya yazdığım hiçbir şey gerçek değil. hiçbir durum ya da hiçbir olay gerçek değil. gerçek olandan yeteri kadar sıkılmışken gereği de yok zaten.
evet bugün samsun üniversite tranwayında makinistin olduğu kapinin önüne oturup bağdaş kurarak kitap okuyan kız, bugün seni izledim öylece, çok hoş görünüyordun çünkü.
yarin yine ayni saatte ayni tranwayda olacağim umarım sende beni farkeder , bende senin yanına gelir tanışırız, bir yerlere gider kahve falan içeriz sonra belki evleniriz.
yarin yine ayni saatte ayni tranwayda olacağim umarım sende beni farkeder , bende senin yanına gelir tanışırız, bir yerlere gider kahve falan içeriz sonra belki evleniriz.
güncel Önemli Başlıklar