bugün

kendinden başkası için kendini üzmeye gerek yok.
şu an var, şu an var, şu an var! gelecek yok, gelecek yok, gelecek yok! anı yaşayamayan yarını da yaşayamayacak demektir...
ciğerlerimin 50 yaşındaki bir adamın ciğerleri gibi olduğunu öğrendikten sonra sigaradan ve bronşitten ciddi ciddi kurtulma kararı aldım. yoksa sonumunu hiç hayırlı görmüyorum. tıkanıyorum sözlük..
Her bir sonucun bir anlamı olduğunu düşünmek ve bu sonuçların aslında anlamlı bir şekilde başımıza geldiğini idrak edebilme.
aklıma ilk geleni söyleyeceğim abi olmuyor böyle. millet saydırıyor biz kırılmasınlar modu geziyoruz. anneciğin nasıllar?!
her sabah çalan alarma küfür etmemek için yatış saatime de alarm kuracağım.
(bkz: blackberry almak)

edit: tamam almıyorum.
bir daha karar almayacağım, bak yine yaptım.
dalgacılara ciddi bir konudan bahsetmek sanırım yaptığım en büyük hata. bugün bir kere daha anladım. bundan böyle kimseye laf anlatmaya çabalamayacağım. aksine ben de onları dalgaya alacağım. bakalım nasıl oluyormuş?!
bazı şeylerin birdaha asla eskisi gibi olmayacağını kabul etcem.
yalancı olduğumu anladım ve bu çok canımı acıttı.. artık yalan söylemeyeceğim!
bugünden itibaren ders çalışmaya başlıyorum evet. kararlıyım bu sefer kesin. yapabilirim.
bir daha koçtaş'tan birşey almayacağım.
turşunun üzerine çikolata yedikten sonra bulgur pilavına dadanma. sabaha kadar kusabiliyosun.
sinirlenmiycem.
sinirlenmiycem.
sinirlenmiycem.
sinirlenmiycem.
sini...
(bkz: kararsiz karar)
gitmeden son bir entry...
yarın alabileceğim bir karar bulacağım.
haftasonu çeşmeye gitmek, deniz çipura balık...
BU iŞTEN ÇIKICAM ANASINI SATIYIM. *
sunulan bütün anketleri, itina, özen ve saygı çerçevesi içinde doldurmak.*
ev telefonunu iptal ettirmek.
fotoğraf makinemi birdaha ödünç vermeyecem.
bundan sonra günü gününe çalışıcam.
pazartesi gününe kadar yiyimde pazartesi başlıyom zayıflamaya.
1- Bahar geldi sosyalliği de aşmalıyım. ( Zaten hiç bir yere yetişemiyorum salla )
2- odamı toplasam güzel olur ( ama nasip olmadı )
3- Artık çok ders çalışacağım ( bahar geldi zor oluyor)
güncel Önemli Başlıklar