bugün
- ramazan hoca9
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı15
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan15
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı15
- çok zengin olsanız ne yapardınız11
- chatgpt13
- şinasi yurtsever15
- küçük prens16
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- alparslan kuytul13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni15
- kuresel ikinma vs bik bik23
- rodonit11
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma27
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz9
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
heroes dizisinin kotu karakteridir. ilk baslarda onemi olmayan sadece bir saat tamircisi gabriel rolundeyken, super gucleri olan kahramanlari arastiran profesorun (chandra suresh) kendisinin de yetenegi oldugunu dusunmesiyle, super gucleri olan bu insanlardan haberdar olmus ve kendi de her zaman onemli biri olmak arzusunda oldugu icin once profesoru oldurmustur. isimleri ondan calarak, bu onemli insanlari teker teker bulup beyinlerini alarak, super gucleri kendinde toplamaya baslamis ve bir seri katile donusmustur.
adamı fena çizer, makine ressamlığı mezunudur..
heroestaki karizmatik villain. aslen saatçidir, ama daha sonra kafayı milletin beyniyle bozmuştur. temel amacı bütün dünyadaki insanların beynine vermektir.
--spoiler--
ancak anlamadığım konu, bu herif peter petrelliyi öldürünce * ne yapacak? o zaman milletin beynini kurcalamasının bir manası kalmayacak, şöyle sağlam bir mutantın yanında bir iki dakika dolaşsa, özelliğini kapar zaten... bir de şu niki/jessica olayı var tabi. bu adam nikiyi öldürüp beynini okursa ve eğer daha beter bir sylar ortaya çıkarsa, değil hiro nakamura, kralı gelse kurtaramaz bu dünyayı.
--spoiler--
--spoiler--
ancak anlamadığım konu, bu herif peter petrelliyi öldürünce * ne yapacak? o zaman milletin beynini kurcalamasının bir manası kalmayacak, şöyle sağlam bir mutantın yanında bir iki dakika dolaşsa, özelliğini kapar zaten... bir de şu niki/jessica olayı var tabi. bu adam nikiyi öldürüp beynini okursa ve eğer daha beter bir sylar ortaya çıkarsa, değil hiro nakamura, kralı gelse kurtaramaz bu dünyayı.
--spoiler--
heroes da peter petrelli ile beraber düşünülmüş en süper karakter.
--spoiler--
zira ikisi de aynı işlevde ama birisi diğerlerinin gücünü öldürünce alıyor, diğeri ise onlara belirli bir mesafede durduktan sonra odaklanarak gücü kullanabiliyor. sylar ın cheerleader olan claire ı öldürmesi bir facia ile sonuçlanabilirdi zira (bkz: save the cheerleader save the world)
eğer tahmin yapsaydım derdim ki sylar peter ın beynini açamaz. zira eğer açarsa aşırı yüklenmeden öür kalır. beyni overload olur. yani beynine vericem derken beynine alır. aynı şekilde sylar ın yanında bulunan peter ın da sylar ın gücünü emdikten sonra bunu kullanmaya çalışması da beyin yanması a sebebiyet verebilir. bu yüzden sylar bu işi halletmeden ya peter görünmez olup kaçacaktır. ya da ne biliyim be birader. dizi bu. herif yazmış 4 sezonluk senaryoyu. daha 1. sezon da. tahmini bile zor
--spoiler--
sylar karizmadır. hızlıdır. şapkası yakar. 2. sezonda da heroes da olacaktır. olacakmış öyle diyorlar.
(bkz: 23 nisanı çocuklar gibi beklemek)
--spoiler--
zira ikisi de aynı işlevde ama birisi diğerlerinin gücünü öldürünce alıyor, diğeri ise onlara belirli bir mesafede durduktan sonra odaklanarak gücü kullanabiliyor. sylar ın cheerleader olan claire ı öldürmesi bir facia ile sonuçlanabilirdi zira (bkz: save the cheerleader save the world)
eğer tahmin yapsaydım derdim ki sylar peter ın beynini açamaz. zira eğer açarsa aşırı yüklenmeden öür kalır. beyni overload olur. yani beynine vericem derken beynine alır. aynı şekilde sylar ın yanında bulunan peter ın da sylar ın gücünü emdikten sonra bunu kullanmaya çalışması da beyin yanması a sebebiyet verebilir. bu yüzden sylar bu işi halletmeden ya peter görünmez olup kaçacaktır. ya da ne biliyim be birader. dizi bu. herif yazmış 4 sezonluk senaryoyu. daha 1. sezon da. tahmini bile zor
--spoiler--
sylar karizmadır. hızlıdır. şapkası yakar. 2. sezonda da heroes da olacaktır. olacakmış öyle diyorlar.
(bkz: 23 nisanı çocuklar gibi beklemek)
heroes dizisinin özel yetenekli insanlarini katleden ozel yetenekli kisi. katlettigi bu özel insanlarin beyinlerini alarak onlardaki siradisi yetenegin kendisine gecmesini saglamaktadir. dizinin ilk sezon itibariyle ölüm makinesidir. gittikce gelismekte ve daha da güclenmektedir. ama isi hic te kolay degildir cünkü karsisinda ondan daha da iyi oldugunu düsündügüm ve de sürekli gelisen peter petrelli karakteri nefes almaktadir.
tüm hayatı boyunca ezilmiş, aşağılık kompleksi yaşamış, babasından, onun sıradanlığından ve onun kendisine yaptığı baskılardan sıkılmış olan gabriel'in eline bu durumdan kurtulmak için bir fırsat geçtiğinde aç bırakılmış aslan gibi diğer insanlara saldırması tabidir.
(bkz: Zachary Quinto)
heroes dizisinin ekrana bağlanmama sebep karakteridir.
böyle o karaltılı sesi dışında konuştupu vakitlerde ne de sevimli ne de saygılı konuşuyor oysa..
rüyalarıma bile düşmüştür..
katil matil tanımadan varacağımdır kendisine.
böyle o karaltılı sesi dışında konuştupu vakitlerde ne de sevimli ne de saygılı konuşuyor oysa..
rüyalarıma bile düşmüştür..
katil matil tanımadan varacağımdır kendisine.
heroes'in kötü adamıdır. bütün sezon peter'ı öldürmesini dilediğim karakterdir. 16. bölümde en ufak sesleri bile duyabilen kadınla olan şu diyaloğuna hasta olmuşumdur:
-kalbindeki bu ses.. nedir?
-cinayet!
-kalbindeki bu ses.. nedir?
-cinayet!
(bkz: Karizmatik) kötü adam.
(bkz: kafa kesici)
dellendiği zaman ses tonunu değiştiren, kafayı çizmekle bozmuş, ibiş.
heroes dizisinindeki kafası çalışan hero lardan biri.
--spoiler--
peter petrelli'nin gücü, diğer güçleri kopyalamakken, sylar'ın gücü, herhangi birşeyin çalışma sistemini görüp anlayabilmektir. önce bu gücünü makinelerde kullanırken sonra güçlerin farkında varınca, madem gücü beyin yönetiyor ben de beyne bakıp çalışma sistemini çözerim diye güzel bir düşünce gelmiştir aklına. bu yolla hayli güçlenmiş, hatta alternatif gelecekte abd başkanı olmuştur. 1. sezon sonu itibari ile ölmesin istiyoruz, peter petrelli ile sağlam bir kavga etsinler istiyoruz. tekme yumruk değil böyle alevli malevli.
--spoiler--
--spoiler--
peter petrelli'nin gücü, diğer güçleri kopyalamakken, sylar'ın gücü, herhangi birşeyin çalışma sistemini görüp anlayabilmektir. önce bu gücünü makinelerde kullanırken sonra güçlerin farkında varınca, madem gücü beyin yönetiyor ben de beyne bakıp çalışma sistemini çözerim diye güzel bir düşünce gelmiştir aklına. bu yolla hayli güçlenmiş, hatta alternatif gelecekte abd başkanı olmuştur. 1. sezon sonu itibari ile ölmesin istiyoruz, peter petrelli ile sağlam bir kavga etsinler istiyoruz. tekme yumruk değil böyle alevli malevli.
--spoiler--
heroes'un işte kötü adam dediğin böyle olur demeye sebep, hasta olunası karakteri. (bkz: sylar ölmesin)
Sylar ın peter petrelli den bir farkı da şudur: Sylar multi-tasking özelliğine sahipken; peter da aynı anda sadece bir özellik aktiftir.
önce buna gel: #1798485
sonra..
dizi birinci sezonun finaline doğru giderken, kendisi geçtiğimiz bölümlerde annesini öldürmüştür..
canım dedim bağrıma bastım, katil filan tanımadım ama yeter..
anne öldürülür mü yahu?!
ikinci sezonda gerçekleşecek olaylara bakalım.. ama.. yok yok düştün gözümden sylar..
(bkz: dizi karakteriyle bütünleşen insan tipi)
sonra..
dizi birinci sezonun finaline doğru giderken, kendisi geçtiğimiz bölümlerde annesini öldürmüştür..
canım dedim bağrıma bastım, katil filan tanımadım ama yeter..
anne öldürülür mü yahu?!
ikinci sezonda gerçekleşecek olaylara bakalım.. ama.. yok yok düştün gözümden sylar..
(bkz: dizi karakteriyle bütünleşen insan tipi)
2. sezonda olacak,yaşayacak olan karakter.
tek çabası hayatın sıradanlığından kurtulup unique bir karakter olmaktır*. sahip olduğu yetenekler
(bkz: telekinesis)
(bkz: eidetic memory)
(bkz: molecular manipulation)
(bkz: enhanced hearing)
(bkz: precognition)
(bkz: radiation manipulation)
(bkz: telekinesis)
(bkz: eidetic memory)
(bkz: molecular manipulation)
(bkz: enhanced hearing)
(bkz: precognition)
(bkz: radiation manipulation)