bugün

eğitim seviyesinin düşük olduğu, inanç eksenli yaşayan fakir toplumlarda çocuk sayısı yüksektir. tüm dünyada böyle. bu insanların geldikleri coğrafyayı, çocuk olayına bakışları türkiye' de olunca değişmeyecek heralde. bu yüzden normaldir.
5 mi sen yine iyisin, ben 12 çocukluyu gördüm.
Durmadan çoğalmalarına mı kızarsın köpek gibi yoksa kendi evlatlarını kullanarak dilendirmelerine mi?
Evet boyle keriz bizleri görünce her yıl çocuk fırtlatıp ülkemizi işgal ediyorlar.
aile hekimim dün sağlıklı bir hayat istiyorsanız bulunduğunuz ilçeden acilen taşının dedi. semt adı bende saklı.
http://www.imdb.com/title/tt0387808
Idiocracy (2006) bu filmi izlerseniz taşlar yerine oturur.
31 i keşfetmediklerindendir.
Dilenciler neden hep kavruk tenli diye düşündüren durumdur.
ırkçılık mırkçılık ne derseniz deyin, geleceğin hırsızları, tinercileri, tecavüzcüleri hazır kıta bekliyor.
sonra güzelim mahalle duvarlarımızda sakso ticareti yapıyorlar.
(bkz: suri sakso 5 lira)
türkiye nin geleceğine göz göre göre dinamit konuluyor ve maalesef bu konuda çaresiziz.
Medenileşememe sorunudur.

Cahil ve gelişememiş toplumların sorunu planlı şekilde değil de geldiği gibi resmen sevişmeyip çiftleşerek bakamayacakları çocuklar doğurup halkın başına bela etmek.

Bu sorun en çok gelişememiş ülkelerde, veya gelişmiş ülkelerde "proleter" kısımda görülen bir sorundur.

Türkiye acilen bedava prezervatif veya aile planingi dispozitifleri açmalı.
Yoksa bir kaç seneye şiddet ve suç oranı gerçekten patlayacak.

Ebeveynler sonsuz bir şiddetle her gün iç içe yaşadılar, çocuklar bunu doğdukları günden beri yaşıyorlar.

Bu insanlardan ve doğurduklarından kimseye hayır gelemez.
Şiddetle iç içe kala kala suç önemini yitirir ve sıradan bir davranış şeklini alır. Kolaylaşır.
Şiddet içinde buyursen sen de bir şiddet faktörü olur çıkarsın. Hatta sana yapılanlardan daha ileriye bile gidersin.

Ya dogurmaları zaten sorun. Ama asıl sorun kendileri.

Hepsine terapi verip normal bir MANTALiTEYE kazandıramayacaksınız bu ülkeye getirmeniz zaten yanlıştı...

Bu ülkeyi yönetenler halktan gerçekten nefret ediyor olmalılar. nasıl bu kadar büyük risk alabilirsiniz?!!
Suriyelilerin her çocuğu gelir kaynağı olarak görmesinden kaynaklandığını düşündüğüm olaydır.