/
11
popo hareketi değildir yanlış biliniyor. hareketi yaptığınızda bacaklarınızın daha çok ağrıdığını göreceksiniz. tabiki etkisini görüyorsunuz ama popo için daha etkili hareketler var.
Ben bunu biraz daha yapmaya devam edersem bütün tanıdıklarım bir yerime şaplak atacak. Daha da vahim olan hemen gelişiyor ve şekil alıyor kalça. Bacak geliştirmek için giriştiğim squat daha çok kalça tarafımı geliştiriyor. Rezillik.
bunun pistol squat olan versiyonunu sıklıkta yapmaktayım. Ağırlıkla ve explosive şekilde yapıyorum dengeyi inanılmaz geliştirip, aynı zamanda core bölgenizide geliştiriyor. daha fonksiyonel bir vücut için squat'ın bir türü olan pistol squat tercih edebilirsiniz. hareketi öğrenirken ara basamaklarda kendinizi geliştirmeyi unutmayın.
Pandemi öncesi rahatça spor salonuna gidebildiğim dönemlerde 200 300 kilo üzeri ağırlıklarla yapabildiğim, evde geçirdiğim şu günlerde ise kendi vucud ağırlığımla günde 100 200 tekrar sayısına ulaştığım, alt vucudu çok iyi şekillendiren vazgeçilmezim olan hareket.
2 ay düzenli yapın bunu sonra dersiniz ki anoo kabak gibi kalçam belli oluyor bu ne be diye. Erkekler fazla yapmasın utanıyorsun belli süre sonra.
Kızlar götüme bakmasın diye yapmadığımdır.
Bacakları güçlendirdiği ve dayanıklılığı arttırdığı için antrenmanlarıma ekliyorum. size de tavsiye ederim. çok yararı vardır.
/
11
güncel Önemli Başlıklar