bugün
- geceye bir şarkı bırak8
- ilk buluşma için ne giyilir18
- hiç sözlükte kız aradınız mı14
- linç yiyeceğin bir şey söyle13
- evlenmek9
- kent lokantalarının belediyeyi zarar ettirmesi33
- arkadaşlar buyrun çay içelim23
- üniversite nin insan hayatına etkileri8
- sözlük yazarlarının 2025 yılı hedefleri9
- yarın ne giyeceğim sendromu13
- mattia ahmet minguzzi9
- iremga'dan az kullanılmış11
- bik bik'in yapamadığı yemek9
- aykolik'in kökeni15
- şoförle tanışmak17
- kızıl saç beyaz ten kırmızı ruj11
- menuet12
- küresel ıkınma16
- anın görüntüsü10
- tarhana cipsi9
- karınızı pazara gönderir misiniz16
- a101 kasiyeriyle evlenmek15
- ioçk silik yesin kampanyası19
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- 24 şubat 2025 galatasaray fenerbahçe maçı13
- 0 0 722
- gaziantep13
- yazarların çektiği kar fotoğrafları8
- geldi yine deli8
- hayattan hiçbir beklentisi olmayan insan9
- tarla almak9
- kendini üstün akıl gören hadsizler14
- sevgilinizi kankanızla paylaşır mısınız8
- ona bir şey söyle31
- erdoğan'ın konuşmasını alkışlattıran kişi11
- ramazanda içki içmek12
- ayşe barım8
- aşk acısı çekmek8
- yazarların bulundukları konumdaki hava durumu9
- hain yazarlar listesi8
- aranızda beni özlemeyenler varmış20
- gelecekteki karınız şuan sevişiyor düşüncesi8
- suriyenin türkiyeden vize ücreti istemesi13
- youssef en nesyri15
- şair sevgili11
- imamoğlu'nun ketenpereye getirilmesi14
- kadınların 30'dan sonra patatese dönmesi12
- gsli oyuncuların kendilerini 15 kez yere atması20
- kia sportage vs renault austral8
- okunan kitaplar14
onun yeri ayrı onun yeri ayrı.
Sevmek.
Sevilmenin dozunu çözemezsin zira. Hatta çok sevilmek irite bile edebilir insanı. Sevilmek başkasına ait bir şey. Onu tam yaşayamazsın hücrelerinde.
Sevmek ise daha gerçekçi bir his. insan kendine yemin etmez. Emindir kendinden. Sevgisine olan güvenini en çok kendi bilir.
Sevilmenin dozunu çözemezsin zira. Hatta çok sevilmek irite bile edebilir insanı. Sevilmek başkasına ait bir şey. Onu tam yaşayamazsın hücrelerinde.
Sevmek ise daha gerçekçi bir his. insan kendine yemin etmez. Emindir kendinden. Sevgisine olan güvenini en çok kendi bilir.
bu şey gibi olmuş.
zikmek mi daha güzel zikilmek mi?
bence zikilmek.
zikmek mi daha güzel zikilmek mi?
bence zikilmek.
sevilmek.
salak romantizimini bir kenara bırakın hoş ben sevilince de bir tepki göstermiyorum siz benim gibi olmayın ama.
ben neden aşık olamıyorum ha neden? ve sayın yazarlar bir kişiye aşık değilseniz onlarca kişiye aşıksınızdır.
salak romantizimini bir kenara bırakın hoş ben sevilince de bir tepki göstermiyorum siz benim gibi olmayın ama.
ben neden aşık olamıyorum ha neden? ve sayın yazarlar bir kişiye aşık değilseniz onlarca kişiye aşıksınızdır.
Sevmek. Hayat sevince güzel diye boşuna şarkı yapmamışlar.
Çiçek, böcek, şarkı, şiir, insan sevin. Sevgiler.
Çiçek, böcek, şarkı, şiir, insan sevin. Sevgiler.
ikisi de çok güzel duygular. ancak sevmek çok daha güzel sanki. insanın hayatına anlam katıyor. sadece bir insanı sevmek değil, bir kediyi bir çiçeği, hayvanları, eşyaları sevmek lazım.
Sevilmek tabii ki de.
fransızca güzel bir söz vardır.
"Il n'y a qu'un bonheur dans cette vie, aimer et être aimé."
bu hayatta sevmek ve sevilmek için tek bir mutluluk vardır.
ne sevmeden sevilmek, ne de sevilmeden sevmek güzeldir.
"Il n'y a qu'un bonheur dans cette vie, aimer et être aimé."
bu hayatta sevmek ve sevilmek için tek bir mutluluk vardır.
ne sevmeden sevilmek, ne de sevilmeden sevmek güzeldir.
Sevilmek.
Üzülen taraf olmuyorsun.
Üzülen taraf olmuyorsun.
sevilmek.
ben seviyorum zaten.
ben seviyorum zaten.
'Sevmek, bitmez bir kandil ışığı gibidir. Sevilmek fanidir, sevmekse baki'
R.M. Rilke.
R.M. Rilke.
erkek için sevmek daha güzel. ama karşı taraf bu sevgiye karşılık vermez ise acı oluyor .
bazı hüsran tecrübelerden sonra, sevilmek.
ama sevmek kendimize de pozitiflik katıyor bence.
ama sevmek kendimize de pozitiflik katıyor bence.
sevmek aga. kontrol sende. süreci sen yönetiyosun. istediğinde ortalığı ayağa kaldırabiliyosun. çirkefleşebiliyosun. şımarabiliyosun. ne kadar ilgi istiyosan ona kararı verebiliyosun. şey gibi düşün, seven kişi müşteri, sevilen kişi iş yeri sahibi. iş yeri sahibi belli başlı kurallara uymak zorunda. müşteri özgür. o yüzden sevmek. kafan rahat. gecenin bi yarısı ara; "niye uyuyon" de. afallasın vs. sevilen kişiye rahat yok. madem seviliyosun azabı da hak ettin.
sevmek güzeldir. çünkü her türlüsü vardır ve sen nasıl olduğunu anlıyorsundur.
sevilmek öyle değildir, çünkü kimse senin gibi sevemez diyebilirsin.
sevilmek öyle değildir, çünkü kimse senin gibi sevemez diyebilirsin.
sevmeyi geç şimdi.. seveni sevdik de ne oldu? güya çok sevenler tarafından terk edildik. sonra içiyoruz diye biz günahkar olduk.
sevildik, defalarca sevildik ama bir türlü hiçbir türlü ilişkim uzun sürmedi. en kralı 6 ay sürdü. bir kadın çıkıyor karşına seviyor seni. atsan da sümük gibi yapışıyor. ilişki geçmişin kabardıkça sen de tecrübeleniyorsun haliyle, her defasında olumlu yönde bileniyor değişiyorsun. insan olmanın gereği de budur zaten. ancak her ne olursa olsun ne kadar çok sevsen de sen gidiyor güya çok seven kişi. sebepsiz yere, bazen de hiçbir şekilde bırakın ayrılığı tartışma sebebi olmayacak bir bahaneyle gidiyor.
o ağlarken koşarak yanına gideceğin kişi şimdi sen "yapma bunu, biz bu kadar basit değiliz, seni seviyorum" demene rağmen çelik gibi bir sinirle sana merhametsizce davranıyor. seven kadının sevgisi bitince veyahut bu sevgisi bir başka erkeğe yönelince ardında bıraktığına dönüp de bakmıyor bile.
hülasa sevenler hep giden oldu. sevmek en kolayıydı sevilmek gerçek olsaydı eğer.
sevildik, defalarca sevildik ama bir türlü hiçbir türlü ilişkim uzun sürmedi. en kralı 6 ay sürdü. bir kadın çıkıyor karşına seviyor seni. atsan da sümük gibi yapışıyor. ilişki geçmişin kabardıkça sen de tecrübeleniyorsun haliyle, her defasında olumlu yönde bileniyor değişiyorsun. insan olmanın gereği de budur zaten. ancak her ne olursa olsun ne kadar çok sevsen de sen gidiyor güya çok seven kişi. sebepsiz yere, bazen de hiçbir şekilde bırakın ayrılığı tartışma sebebi olmayacak bir bahaneyle gidiyor.
o ağlarken koşarak yanına gideceğin kişi şimdi sen "yapma bunu, biz bu kadar basit değiliz, seni seviyorum" demene rağmen çelik gibi bir sinirle sana merhametsizce davranıyor. seven kadının sevgisi bitince veyahut bu sevgisi bir başka erkeğe yönelince ardında bıraktığına dönüp de bakmıyor bile.
hülasa sevenler hep giden oldu. sevmek en kolayıydı sevilmek gerçek olsaydı eğer.
sevmek ama seveni sevmek aski olursa sevgidense bir can çekişmeye döner karşılıksız duygu sizi mutlu etmez.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar