bugün

bu tür sigaraların duyguları vardır hisleri vardır yıllardır süre gelen bu 2. plana atılma duygusunu bir türlü kavrayamamıslardır.
-ulan şerefsüz herif karıyı soydun soydun yedin şimdide beni mi yalayıcan karı'nın girmedik yerini bırakmayan dudaklarınla..?
orgazm sonrası her sigara içen erkekte olan durumdur.boşaldıkdan sonra yaşanan büyük sarsıntının ardından offf diye bir sesin eşliğinde pantolonun cebinden çıkarılan sigarayı yakılır ve konuşulmaz.ertesi gün karşı taraf ayrıldığında "ne yaptım lan ben" diye uzun uzun düşünülür.
nuri alço ile büyüyen neslin istemdışı kazandığı bi alışkanlıktır.
--spoiler--
mesela orgazm sigarasını ele alalım. şimdi hemen onu elimizden atalım.
--spoiler--
harbi sigara bağımlısı erkeklerdir. sevişmeye mola verip sigara içenleri bile bulunur. sırtını dönüp uyuyan modelden en az bir kaç gömlek iyidirler. dopamine de bağımlıdırlar aynı zamanda. ama tabi o kül tablasını yatak odasında bırakmamak lazım, leş kokar valla her taraf.
edit: başlığı yanlış okumuşum.*** kadın türevide bulunur diyip kıvıralım bari.
anın tadını çıkarmaktır. ama sonra gelip öpüşme allah aşkına.! *
(bkz: keyif cıgarası)
alışkanlık değildir. nuri alço ile de alakası yoktur. sigara içtiğinizde bünyenize nikotin alırsınız. bünye çalışır ve nikotini absorbe eder, yapısını bozar ve yok eder. nikotin kalmayınca vücudunuz yine nikotin ihtiyacı duyar. bu bağımlı olmak durumudur.

insan sevişirken metabolizması aşırı hızlanır, bu durumda da vücut nikotini daha çabuk yok eder. siz sevişmeye ara verip sigara yakmazsınız, kaldı ki o an o isteğin farkında bile değilsinizdir. ama orgazm olun olmayın, fiziksel aktiviteyi rutine indirgediğinizde, vücut sinyalleri yollayacak ve yine nikotin isteyecektir.

orgazm sonrasını sigara içmek, vücuda istediği iki şeyi birden vermektir ve bu yüzden insanların hoşuna gider.

ve yazar kişisel yazmaya başlar.

götten element uydurmaya gerek yoktur. kaldı ki bir kadın, seviştikten sigara içiyorum diye terkedecekse beni, zaten o kadınla ben sevişmeyeyim. hatta hiç başbaşa bile kalmayayım mümkünse.

hatta orgazmın en güzel tarafı sonrasındaki sigaradır diyeyim de...

edit: evet o derece canım, sen git yeşilaycı birini bul.
eğer adam tiryakiyse adı üzerinde alışkanlık zaten sevişmekle falan bi ilgisi yok yani o adam sevişsede sevişmesede içicek o sigarayı. sen normalde sigara içmeyen birine o sevişmeden sonra sigara içirebiliyormusun ondan haber ver. işte ozaman sevişmenin hakkını vermişsin demektir.
gerçek anlamda keyif veren olaydır. tiryaki olmama rağmen hiçbir sigara o anki kadar güzel gelmedi.
boşalmanın verdiği gururdan sonra yapılacak bişey bulanamamasının sonucudur bu sürede performans hakkında konuşulur..
parkda, bahçede sevişmediysen eğer, yakamazsın. zira kapalı mekan yasağı var.
keyif sigarası olarak adlandırılır.
diğer adı orgazm sigarasıdır, sırf o hazzı almak için bile sigaraya başlama sebebidir.
"herkese nasip olmaz" derken sanırsın sevişmeyi icad etmişte arkasından orgazm sigarasını tesadüfen keşfetmiş troll düşüncesi. sanki kalp ilacı denerken iktidarsızlık ilacını bulmuş dersin amuniyum.

herkese nasip olmaz derken bunca evli, bunca çoluk çocuk sahibi ne yapıyormuş diye de sormak lazım tabii.
ölüme bir adım daha atmak.
belkide son sigaradır. yoğun bir temponun ardından bu mereti içmek bazı bünyelere iyi gelmeyebilir.
ancak sevişenlerin gerçekleştirebileceği benim halen yapamadığım durumdur. *
sekse anlam yüklemek isteyenlerin uğraşıdır. yemekten sonra, spordan sonra, filmden sonra vs. yakılan sigaralara hiç bir isim bulunamamıştır ama seksten sonraki sigaraya birisi hemen '' orgazm sigarası'' diye bir kelime yakıştırmıştır. sanki insanlar sadece seviştikten sonra sigara yakıyor, diğer sigaraların tütünü kaçak mı arkadaş ? anlayamadığım durumdur efendim.
31 sonrası pişmalıktan iyi olan şey.
Candır canandır. 8 senedir sigara içiyorum ama sex ten sonra yakılan kadar hiçbirinden zevk alamadım.
candır canandır. 8 senedir sigara içiyorum ama sex ten sonra yakılan sigaranın zevkini hiç alamadım. çünkü 8 yıldır sex yapmadım.
bu yaşa gelip hiç sex yapmamış bir insan olarak, marlboro touch her yerde aynıdır diyorum.
candır canandır. 8 senedir sigara içiyorum ama sex ten sonra yakılan sigaranın zevkini hiç alamadım. çünkü sigarayı tersten yaktım.
100 metre koşusundan sonra yakılan sigaryla eşdeğerdir insanlara farklı gelmesinin sebebi yatarak içilmesidir.