bugün

erkek versusun den daha ilgi cekici dir. sevilesi kedi kilikli hatun dur.
nazım hikmet ran - ben senden önce ölmek isterim şiirini bana okuyan kızdır.
bir şiir yazan eski sevgili gibi değildir.
iyidir, mutlu etmek istiyordur, okuyacağı şiiri iyi seçsindir.
Çok tatlıdır bence be.
insanı duygulandırabilecek kızdır. canımdır.
hayliyle narindir. 'keşke diyorum bazen, keşke. mısralarıma karşılık veren olur mu birgün?'
dünyanın en sevimli kızıdır o an için.
ister yazsın ister okusun. şiire yöneldiyse harbi seviyordur arkadaş.
Dans etmesi daha evladır.
Genelde beklenti içinde olan tarafın, şiir okumak suretiyle atak yapma durumudur.
Yıllarca erkeklerin gayretinde ilerleyen şiir kurumunun, kadın eline geçme durumunda alacağı halin vahameti herkesi korkutmaktadır.
abartısız söylüyorum, bir dediğini iki etmeyeceğim kızdır. evleneceğim kız kriterleri arasında şiiri sevmesi önemli bir kriter olduğu için, sevgimin ikiye katlanacağı kızdır.
hiç denk gelmediğim, denk geldiğim takdirde; doğaçlama bir şiir ile eşlik edeceğim kızdır.
Bu benim.
Dediğine göre kendi sesi Karga gibi olduğundan okumadı hiç.
Ama eski sevgilisine okumuştu belki kimbilir.
Eski sevgilisinin şehrine de gitmişti rezil şey.
Neyse aklıma geldi yine amaan.
Bazen beklediği dönütü alamaz çünkü Üvercinka denildiğinde aa yeni bir kıta mı o diyebilecek birine şiir okuduğunu son mısrada fark etmiş olabilir.
1 anlayana okunursa şiir olur.
2 şiir güzeldir güzel okumak daha güzeldir.

--spoiler--
ya da sevmek kalır yarınlarda, sevebilmek bir umudu. seni bir hayata çağırıp masallar okumak yarınlara. öyle işte.
Sevgilisine siir okuyan erkektir o. Gerci okuyupta kizda siirden anlamiyorsa duvara karsi. En iyisi siirden anlamak azizim.
Maarifet okuyan kizda degildir pek. Bunu yazdiran veya okutan erkektedir o tarifsiz duyguyu yasattigi icin. En azindan benim icin oyle o siiri bana yazdiran okutan erkek baskadir.
Dünyanın en tatlı olayıdır. Sevgili dediğin birbirine kitap okuyacak, şiir okuyacak. Birbirine bir şeyler katacak. Yoksa naabayım mıçmıçlıktan başka bir şey bilmeyen sevgiliyi.
Gerizekalı mıdır nedir kızıdır bu kız.
itibar etmeyiniz, yolu gösteriniz tez elden.
tapılası kızdır. tabi bu şiir okumalar karşılıklı olursa tadından yenmez bir ilişki çıkar ortaya.
sesi ve tonlaması çok önemli, hayatımda hep bunun eksikliğini yaşadım güzel şiir okuyan bir kadın bulsam divan-ı aşk şiirleri yazarım yeniden..

maslow's hierarchy of needs ilk basamakta yer almalıydı..
okumasınlar, ince ince sesleriyle saçma sapan okuyorlar, fitil oluyorum aq.