bugün

olaylara farklı bakış açılarıyla yaklaşmak, empati kurmak.
hergün duş almak.
inadım. Benim dışımda herkes sinir olsada, ben seviyorum her konuda inatlaşmayı
Silip atmak

Harika bir histir, herkes yapamaz.
Muhtesemligim ve mutevazligim amk.
zeki çevik ahlaksizim.
serseri serbest stilim var.
kural tanimam.
anı yaşarım.
çok okurum (roman değil tabikide biyoloji tarih vs.)
insanların dediklerini umursamamak yaşam felsefem denilenin aksini yapmaktan zevk alıyorum.
karşı kültürü temsil eden bir yapım var aykırılık olarak görülen her şey e rastlamak mümkün.
çok iyi sır saklamam.
Sözlük yazarlarının sevdiği özellikleridir. Benimkileri sıralayacak olursam; mantıklı davranışım, ve olgun düşünebilme özelliğimdir.
kibar biriyimdir aslında ama günümüzde bir boka yaramıyor.
6. hissimin ve sezgilerimin patolojik derecede kuvvetli olması. falcının biri bana benim de fal bakabileceğimi, üzerşmden öyle bi enerji aldığını söylemişti. tabi ben hiç denemedim *
alışkanlıklarımdan çabuk kurtulabilmek. bağımlı olmamak.
şefkatim...gercekten karşımda ki en adi oruspu-şerefsiz bile olsa o mutsuzsa bende mutsuz olur ona acırım.
Vefalıyım. Hala hayatta bazı şeylerin değerli olduğunu biliyorum yaşam tek kişilik değil bende bencil değilim.
gerektiği zaman bencil olup kendi çıkarlarımı düşünebiliyorum, hayır diyebiliyorum.
Çook çok zor kin tutarım. Ama tutarsam ayvayı yediniz.
büyük bir vicdana sahip olmak sanırım.
esmer olmam. net!
kırık dökük, yaralı bereli bir yüreğim var ama hala çalışıyor.
Çok duygusal ve romantiğim. Kız olduğum için değil, karakterim böyle. Sevdiğim insanları mutlu etmeyi bilirim.
insanları mutlu ettiğimde onların yüzündeki o gülücük bana yetiyor. Tatmin olabiliyorum.
Çok pis seziyorum. Gerçi hep yanılıyorum ama sezişim güzel. *
Kafamın sol yanını kaplayan ve hiç gitmeyen baş ağrım , çok severim onu uzun süredir devam ediyor ilişkimiz yıllardır ayrılmadık.
Enayiligim.
Zeki olmam. olaylara çok farklı bakmam. ve mutlu olmam.
iyimser olmam aynı zamanda herkesin yanlış yapabileceğini iyi bilmem!
namaza başladım.