bugün

saçları sarı olan kızdır.
(bkz: blonde bombers)
her türlü gideri vardır.
çirkin olsada güzel görünür.
nasıl sevilir, nasıl sevilir, nasıl sevilir anlatamam.
anlatamıyorum işte. çok sevilir lan bildiğiniz gibi değil.

amacım ruhlarını okşayıp bir taraflarını kaldırmak değil. vallahi sevilir lan.
sevin. çok sevin. yanaklarını sıkın göz göze gelin ellerinizi saçlarının arasında gezdirin. ama mutlaka sevin.
bir daha sevin sonra bir daha sevin. istiyorum lan sizden bir tane gerçekten.
evrene mesaj yollaya yollaya bi hal oldum.
en kısa zamanda bekliyorum. hadi öptümmmm.
asla olmak istemedigim bos ve hos sari sacli kiz tipi. Hic ozenmemisimdir. Kac yasindayim daha bi kere sacimi bile boyamadim. Kizilda olmak irtemem.
Kendimle ilgili bir sey degistirebilsem bu gozlerimin rengi olurdu sanirim.
Saçları sarı olduğu gibi aklı'da sarı olmuş kızdır. Genel aptal sarışın yargısına katılmadığımı belirtmek isterim.
görsel
kumral türk kızlarının -ki kumrallık ülkemizdeki bayanlarda yaygındır- kendilerini gördükleri profil.
(bkz: sarışınların aptal olması)
Türkiye de nadirdir. Genelde muhacir kızlarıdir. Türkler sarışın olmaz soyunda başka milletler garanti vardır.
sarisinin adi esmerin tadi demisler buyuklerimiz. onlarin sozunu dinlemekte fayda var.
Kendine hayran bırakacak kız idir.

ilik gibi oluşundan bahsetmiyorum bile.
Hasta kızdır.
başak köylülük simgesi, sarılık ise kızılderililik olduğundan dolayı fakir bir kız olduğu anlaşılmaktadır.
üzerine lacivert giymesini isteyeceğim kızdır.
hiç sevemediğim, bir türlü hazzetmediğim saçlı kızlardır.yaratılışlarında hep bir tür şımarıklık vardır onların. kumrallar candır. esmerlerin güzeli çok fena yakar * * .saçını sarıya boyayan kızlardan ise nefret ederim.
Simdi edendim bazi erkeklerimiz sarisin kizlara cok duskundur boyle sattlerce onlarin gozlerinin icine bakarak konusurlar nasil bir duskunlukse sarisin kiz gordu mu dayanamazlar hepsine yuz verirler sarisinlarda az biraz mal olduklari icn bu erkeklerimize asik olurlar ve bu yavsaklarin okula gelmesini beklerken birbirlerine kiskanclik mi desem merak mi desem ne desem oyle bakarlar iste sonra bunu anlayan benim gibi insanlara bu cok komik gelir lan malmisiniz olummmm esmerler dururken insan sarisin mi severmis ben esmerlere bayilirim mesela hatta esmer olup cirkin olan erkek pek azdir siz malsiniz sarisinlar da guzel ve yakisikli degildirler esmerler varken sarisin sevenlere saygi duyamam kusura bakmayin.
http://www.mynet.com/my/y...dekileri-doktu-18-1055183 bu sarışınlar hep aynı çakma sarışın seni.
Tabi bunlar zevk meselesi ama sarışın kız bir ayrıdır.Bunlar gerçekten esmerlere göre kat be kat daha içten,samimi ve güleryüzlü oluyorlar.Tabi doğuştan sarisinlar için geçerli bu durum sonradan saçlarını sarıya boyatan çakma sarisinlar esmerlerdende beterdirler.
Zaafım olan saç rengine sahip kızdır. Çok tatlı olurlar. Bakmaya doyamazsın.
son 5 entryde "aptaldır." beyanı olmaması şaşırtıcı aynı zamanda umut vericidir.
sevişilmesi en tatlı kızlardandır. varsa renginiz sevişmeye bekleriz.
Büyük bir ihtimal çakmadır.. dipten görünen siyah saçlar kaşların siyah olması iğrenç bir görüntü verir.. sorsan ayy ben sarışınım yeaa diye triplere girer bu çakma sarışın.. aynı zamanda tipik kezban örneğidir.
Aman yarebbi!
Elf gözlerim neler görüyor?!

Oğlum ayıptır ulu orta yerde bari yapma lan.

(Özel mesajdan mailimi vereceğim reca ediyorum arşivini yağdırıver.)