bugün

çok çay tüketip kabız olmak istemeyen kişidir.
normal erkektir. insanları içtiği şeye göre sınıflandıran insan gereksizdir.
ulan manyak mısınız? sahleptir ayrıca o. tadı da mis gibidir. ne var içende? gizli gizli içmek yerine karşısında ki insana sen de ister misin? diye soran erkektir.
sultanahmet'te dikilitaşın orada soğuk bir akşam arkadaşlarla bir banka oturmuşken içiyordur. içerken de babasıyla aynı yerde ilk salep içişini hatırlıyordur: babasının bütün uyarılarına rağmen salepten büyük bir yudum almış ve dilindeki o yanmavari hissizliğe sebep olmuştur.
entellikle dantellikle alakası yoktur, salebi seviyordur, içer.
Vurduruyordur.*
evet tadını seviyoruz ve içiyoruz, ne var bunda...

herşey bitti şimdi insanları içtikleri meşrubatlara göre bölme başladı.

sahlep içen erkek

sıcak çikolata içen kız

zemzem içen nine

çay içen dede vs vs vs...
TarÇın yok iÇilmedi o sebeple. Allah'ına kadar da Çay iÇeriz her boku iÇeriz kategorize etmeye ne bayılıyorsunuz aq siz mutlu da olursunuz şimdi.
olmayan şeyi tüketme eylemini gerçekleştiren erkektir.
Ya tadı değilde rengi çok tiskinç.neye benziyo acaba...
sanane mk içerim şeklinde cevap verilecek yargıdır.
orkide gibi sanat harikası bir bitkiden yapılan , şifa kaynağı bir içeceği içmektedir. sağlıklıdır.
molped giyinmesi farz olan erkektir. zaman zaman regl kanı akıtabilir.
Muhtemelen meninin tadını bilen erkektir. izmirli ya da Bursalıdır.
Soğuk akşamlarda kahvanede pis 7 li oynarken hesabı rakibe kitlediğim bigün tanısmıstım saleple. Kucukken ıcmıstım ama o zamanlar tiksinmisim. Ama insan alışıyor sonra. Günde bir bardak şart. Evet bazen aklıma kötü şeyler geliyor yudumlarken ama diğerinin tadını bilmediğim iÇin acaba diyemiyorum.
Ilık atspermi tarçın soslu.
300 tl kilosu..

Hadi ben gerçeğini içerim..
simdi hiyar yiyen hatuna ne demek lazim cok sacma nimet degil.mi icerde yerde .
denk gelmiştir. ama çay mı salep mi sorusuna salep diyorsa bir sıkıntı olabilir.
kış günü en içilesi içecek diye düşünüyordur.
Chai tea latte gibi bir nimet varken zaman kaybeder.
bimde satılan salep ile yine bimde satılan kayveyi karıştırın(%50şer miktarda),10 numara oluyor.
Cafe koselerinde boynunda degisik atki olan gozluklu saci sakali karismis eheheheh yerlere yattim gulmekten diye entry giren eksi sozluk yazarinin ictigi icecek.
Gayet doğaldır salep içiyorsa hatta daha da bi sevilen erkektir.
O zaman patlıcan,salatalik filan da yemeyin.
salep kızlara özgü bir içecek mi diye sordurtan başlıktır. anlamadım şimdi erkekler salep içenler ve içmeyenler olarak ayrılıyor mu?