bugün

iki saat içinde gerçekleşmesi beklenen hadise. *
asılma olayında haklılar veya değiller, onu tartışmak veya konuşmak istemiyorum.

sadece bir türk vatandaşı olarak içime batan şeyi dile getirmek istiyorum. elin amerikalısı dünyanın bir ucundan kalkıyor, geliyor, adamların toprağını alıyor, petrolünü alıyor. yetmiyor, ülke başkanını asıyor.

biz 30 bin şehit verdiğimiz apo köpeğini çileklerle, muzlarla besliyoruz. a.q. ben böyle insan hakkının, adaletinin.

hala ab, amerika diyen insanların varlığını gördükçe iyice parçalanıyorum. türk'ün türkten başka dostu yok. bunu bu ülkenin vatandaşı olarak idrak edemedik.

hala kurban, islam, ateist vb. tartışmaları yapıyoruz.

önümüzde tartışmamız gereken, ülke de kangren olan apo sorunu varken, apo asılmalı mı, yoksa asılmamalı mı? bunu tartışmamız gerekirken tartıştığımız şeyler boş şeyler..

insan hakkı denen saçma şey, sadece ve sadece nedense türklere karşı kullanılıyor. amerika; insan hakları var değil mi? eeee saddam'ın hakkı yok mu? hayır yok ise, apo'nun niye hakkı var?

bu yukarıda anlattığım olaya mahal veren; chp, akp, mhp, anap, dsp vb. ayrım yapmaksızın hangisi ise, allah o partinin tüm yöneticilerinin belasını versin.

edit: hiç bir entrymde dönüpte oylama için editlemedim. ama bunun eksileneceğini bildiğimden dolayı formatı delmemek adına peşin peşin, eksi verecek olan yazara sorayım; sadece ve sadece vicdanı ile başbaşa iken cevap versin yalnız..

1- saddam'ın idamını mı istiyorsun? / ben istemiyorum demedim.
2- amerika yanlısı mısın? / bence 30 bin şehit vermemiz amerika sevgisinden önce gelmeli,
3- apo'yu mu çok seviyorsun / allah bir yastıkta kocasın sizi.. 30 bin kişi lan, yazık günah değil mi?
4- particilik ise eksi oylama nedenin? / kimse alınmasın diye tüm partileri saydım, daha ne yapayım?
5- beni sevmiyorsan? / benimle evlenmiyeceksin zaten, o yüzden kimin yazdığına değil fikirlerime bak lütfen.
alki$ tutanin veyahut sevinenin gotune girebilecek hadisedir.
kahraman olmasını sağlayacak lüzumsuz eylem. bırakın çürüsün hapiste.
saddamın öldürülmesi değil sorun. sorun saddamın amerikalılarca öldürülmesi. apoysa, amerikanın en büyük kozu. mazallah ona bi şey olursa amerika yok yere oturup başka şeyler daha düşünmek zorunda kalıcak. yazık ama amerikayı bu kadar zor duruma sokmak insafsızlık değil mi(?)
ipucu:
apo'yu türk güvenlik birimleri'ne, nairobi'de teslim eden amerika'lılardır. Bülent ecevit bile, niçin verdiklerini bilmiyoruz demişti.
başlangıçta "ırak bize o kadar da ırak değil" diyenlerle ilgilenmeyen insanımız saddamın idam edilmesiyle ne kadar da ilgileniyor böyle? insan için yaşayan insanı yaşatmaya çalışan insanın ölümüne karşı olduğumuz gibi, insana değer vermeyenlerin ölümü de umrumuzda olmamalıdır. yalnız saddamın idam koşulunu sağlayan kişilerin dün türkiye de oynadığı oyunu hatırlatıp, yarın ülkemiz için de aynı şeyleri yapmayacağını kim teyyid edebilir? ülkemizde yaşamı elinden alınan 30 bin resmi, yüzbinlerce gayri resmi kişi ne çabuk unutuluyor, ülkemize ait sorunlar (paralı eğitim, tecrit, sağlık sorunları,hortumlanan bankalar, enflasyon, kayıplar,asgari ücret, açlık sınırı,......) dikkate değer bulunmuyor anlaşılan.
(bkz: siz saddamla ilgilenene durun götüren götürüyor)
(bkz: uyanın artık)
(bkz: tehlikenin farkında mısınız)
danışıklı dövüş denilen olayın sonucudur. abd'nin ıraka saldırı planları bundan yaklaşık 10 yıl önce yapılıyordu zaten. türkiye de kürtleri kışkırtıp pkk nifhağı çıkartarak içeriyi bir güzel karıştırdılar. kendi hazırlıklarını tamamladıktan sonra apoyu türkiyeye teslim edip, ırak savaşı için kolları sıvadılar. takip eden dönem içerisinde, ab uyum yasaları vs nedenlerle türkiyede idam cezasını kaldırıp, ıraktan saddamı aldılar ve asacaklar. şimdi, yine uzun yıllar önce hazırlanan iran planı gündeme gelmeye başladı ama bu sefer amerikanın açtığı şemsiye götüne girebilir, iranı ırak gibi sanıp orayada dalmaya kalkar inşallah.
bu sabah 5te gerçekleşmesi olası hadise.
(bkz: arifeyi görüp bayramı görememek)
(bkz: kan akmazsa mundar olur) *
uykuya hazırlanırken saddam devrilmeden önce ortadoğu daha mı güvenliydi sorusuyla kafamın karıştığı hadise. * * * *
-hanım koş amerika bu bayram kurban kesecekmiş...
- *?!%&?!'
(bkz: saddam hüseyin/@paleface)
saddam'ın, insanların ölümüne neden olduğu için belki yerinde olan * idamıdır. yazara koyan durum ise, saddam'ı astıranların asıl asılması gereken olması, fakat onların bacak bacak üstüne atıp bu idamı izleyecek olmalarıdır. kullan-at tipi kahramanlardan (bkz: disposable heroes)* saddam bu şekilde yolculanıyor öbür tarafa. abd nin kullandığı diğer kahramanlar * ise zamanla atılacak çöplüğe.

habertürk'e göre tsi 5'e kadar idam gerçekleştirilecek.
saddamı sevmem ama bir devlet başkanının işgalci devlet tarafından asılmasınıda içime sindiremem diyeceğim olaydır.
an itibariyle msnbc gerçekleştiği haberini verdi.
amerika'nın getirdiği demokrasinin eseridir. işte amerika'dan gelen demokrasi.

ülkeyi parçalara böl. bütün işe yarar kaynaklarını sömür. ülkeyi iyi ya da kötü belli biz düzen içerisinde yöneten kişiyi demokratik!! bir mahkeme ile yargıla, as.

çünkü o senin ananı .ikti.. çünkü o sana ülkesini petrolünü al senin olsun deyip sana vermedi.

al sana demokrasi, al sana özgürlüğün ülkesi.

yihu. en büyük amerika. yaşasın özgürlük. yaşasın demokrasi.
http://www.cnn.com/2006/W.../12/29/hussein/index.html
bu bir: http://img81.imageshack.us/img81/3837/saddamez5.png
bu da iki: http://img81.imageshack.us/img81/2303/saddam2uo4.png

goruntudeki saat, turkiye saati degildir.
acık konuşmak gerekirse insanı üzen, içini burkan bir hadise. hiç değilse tarafımdan böyle algılandı.
barzan ibrahim ve el bender de saddam hüseyin ile birlikte idam edilmişlerdir...
beraberinde barzan el tıkriti ve hamit el benderinde infaz edildiği olay.
(bkz: birruh biddem nefdik ya saddam)
amerika hakkında oturup tekrar düşünmeye sevkeden olay. kafaları karıştırandır. bir yanda ülkesindeki alevilere kan kusturan saddam, diğer yanda ' demokrasi götürüyoruz ' yalanına artık kendi ülke vatandaşının bile inanmadığı amerika.