bugün

Bim ile dalga falan geçiyorum ama sürekli oradaki köftelerden alıyorum hazırlanışı kolay lan sözlük.
itiraf ediyorum tam avuç içimde bir ben var.
bir daha erkeklik yapıp krem sürmeden denize girersem bana bütün sözlük tecavüz etsin.
aşık olduğum insanları cazibe merkezi haline getirip başkalarına kaptırma gibi kötü bir yeteneğim var.
çişimi uzun süre sidik torbamda tuttuktan sonra, aniden bıraktığımda tazyik etkisi göstermesini izlemek hoşuma gidiyor sözlük.
çişin uzun olanı makbüldür.
hilal cebeci'nin tangalı videolarını görünce bende bir hareketlenme oluyor. itiraf ediyorum.
siz de itiraf edin, artistlik yapmayın yok karı salak malak, gerizekalı diye. zaten bu tarz karıların böylesi daha makbüldür.
etrafta bunca kötülük, pislik, adaletsizlik, çıkar mücadelesi varken öfkelenmeden edemiyorum sözlük. görmezden gelemiyorum. dünya ile bir problemim var. bir gün her şey yerini iyiliğe bırakacak mı dersin?
sadece ankara'dan uzaklaşıp denize gitmek istiyorum ama olmuyor be sözlük.
buharlaşmaktan çok korkuyorum.
çok yalnızım sözlük . aldığım nefes bile boğuyor artık beni . yaşamak için ölmeyi bekler oldum . gurur duymak istiyorum bazen 21 yaşında katlanmam gereken acılar olduğu için bazen de o sihirli değneğin bir gün değeceğine inanıyorum.
geçen yaz eve dönerken arkadaşım bir laf söylemişti o gün eve döneceğim için üzüldüğümden dolayı cevap verememiştim. cevap veremediğim içinde büyük ihtimal yanlış anlaşıldım.bütün bir sene bunun için hayıflandım. bu sene gidince kısmetse görüşücem onla anlatıcam derdimi.
her gün kalmaar tava yesem bıkmam. böyle güzel bir yiyecek olur mu yaa.. 4 kilom kaldı veremiyorum sırf bu yüzden.
3-5 seferdir kapının önünde maç yapan çocuklardan birini bakkala bira almaya gönderiyorum, recep ivedik gibi hissetmeye başladım kendimi. hep sıcaklar yüzünden.
geçen gün etuuu, onemliolansigaravarmiyokmu ve ben telefon konferansı yaptık. Telefondayken uykunun verdiği rehavetle, kahkaha atarken koltuktan yere çakıldım. Yok düşmek değil bildiğin çakıldım. Ama itiraf ediyorum hayatımda ilk defa bir yerden düşerken keyif aldım. Çok eğlenceliydi. Bir anda yere çakıldım bildiğin.

Dipnot: evet, sorunluyum.
biliyorum yanlış ama görmediğim birine aşık oluyorum galiba.
seninle tabu oynamayı özledim ama eş olalaım bu sefer.
kız arkadaşımı aldattım. evet yaptım bunu 10 gündür tatildeydim ve bir kız ile aramda bir şeyler oldu ve sevgilimi aldatmak durumunda kaldım. bugün tatilden geldim ve direk sevgilimi aradım ve seni aldattım çok üzgünüm beni affet dedim ve ayrıldım.
hiç kimsenin çevrim içi olmadığını ve olmayacağını bildiğim halde yaklaşık bir haftadır msn mi açık tutuyorum. ilk çevrim için olan arkadaşımın elinden öperim.
artık eski alışkanlıklar önemsenmiyor . bundan huzursuzum sözlük.
bir zamanlar ismail yk dinlerdim.
sarhoşluğuma yakışan tek şeyin, tek bir insan olması kötü bir şey sözlük.
hayvanım.
zap yaparken akasya durağına denk geldim. bir saattir izliyorum. beynim sulandı. *
abi senden cok ozur dileyerek sana asik oldugumu soylemem lazim, umarim istedigin gibi bir aile kurup mutlu olursun hayatin boyunca, ben de senin mutlulugunu izlerim.
iyi geceler.
itiraf ediyorum metalciyim ama arada gökhan türkmen falan açabiliyorum yani duygusalken..