bugün
- reelbokkafa8
- arapları seviniz diyen peygamber10
- türksüz türkiye hayali14
- jose mourinho8
- ormanda kaybolan kadın11
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı10
- 6 mart 2025 galatasaray hiç kimse maçı9
- pandela11
- aşk meşk işlerinin sonlanması16
- türkiye genelinde 19 485 977 bekar olması21
- sahurdayız uludağ sözlük27
- gelmiş geçmiş en büyük komutan9
- chp'li beykoz belediye başkanının tutuklanması13
- galatasaray8
- bu sözlükte normal çay içen yok mu yav16
- arapları sevme nedenleri9
- 6 mart 2025 fenerbahçe glasgow rangers maçı8
- istanbul'un dalağı dışarıda gezen otobüsleri18
- anın görüntüsü16
- iyi geceler9
- erkeklerin aslında sadık olmadığı gerçeği16
- hayatın anlamını bulan insan11
- erkeklerin depresyona girmemesi11
- babadan öğrenilen şeyler18
- bi tespitinizi paylaşın10
- künefe'nin abartılmış balon bir tatlı olması13
- türklerin aptal olduğu gerçeği8
- prezervatif önerileri11
- sansyoklan nikli yazar18
- cübbe takıp sakal uzatınca her şey halloldu sanmak9
- yahudilerin 20 trilyon dolara hükmetmesi10
- 11 nisan 2001 tandoğan esnaf mitingi9
- iftar after parti13
- abır geri döndü10
- israil'in kürtleri müttefik ilan etmesi9
- yazarların dedelerinin mesleği17
- hani akp liler selo yu sevmezdi21
- subay olmak vs hemşireliğe devam etmek8
- ahmet beyin beyaz bareti8
- sözlüğün en eli güzel kızı32
- iş arkadaşları11
- kafe açma fikri11
- çalıyor ama çalışıyor denilen iktidar hangisidir15
- teörörist demirtaşın karısıyla sikiş izni32
- 2 yıllıktan 4 yıllık okula nasıl geçiş bu49
- iftar çadırı10
- galatasaray lisesi21
- bir yangında karını mı ananı mı kurtarırsınız8
- yanlışlıkla 4 tencere kavurma yemek orucu bozar mı8
- programcı yazarlara uygun oyunlar öner17
iki lise arasındaki karşılaştırmadır. şahsen ben pek bir fark göremiyorum, bakın sözlüğümüz diye demiyorum, burda, sözlüğün çoğunluğunu oluşturan liseli kardeşlerimizin çoğu eğitim süreçlerine meslek liselerinde devam ergen şahıslar, fakat bir hiçbirinin bir robert kolejliyle, bir galatasaraylı ile arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum, hatta bizim meslek liseli yazarlarımız, daha vatansever, daha dindar, daha allah ve peygamber korkusu olan mütedeyyin insanlar bile diyebilirim.
http://i.imgur.com/j8OJg.jpg şu karikatürde görülecek karşılaştırmadır. her ayrıntısı güldürür.
robert kolejli'nin geleceği çok parlaktır. abd'de okuyacak olması garantidir. annesi babası eğitimli ve zengindir. meslek liseli ise garibandır. gelecekte bir baltaya sap olması çok da muhtemel değil. meslek lisesinde okuduğu meslekten de bihaberdir. bu yüzden hep kaybeden olacaktır. ailesi de fakir ve cahildir. yazık bu çocuğa. bu arada bu meslek liselinin ailesi tabiki akplidir.
robert koleji liseli döver. çünkü o adam, düzenli beslenir, düzenli olarak spor yapar, belirli bir düzen içinde vücudunu ve hayatını şekillendirir..
meslek liseli ise, bulduğu yerde ucuz döner yer, yiyemezse arkadaşlarının dönerinden koparır, bildiği tek spor futboldur onu da Sadece izler. sonunu hiçbir zaman tam göremez..
meslek liseli ise, bulduğu yerde ucuz döner yer, yiyemezse arkadaşlarının dönerinden koparır, bildiği tek spor futboldur onu da Sadece izler. sonunu hiçbir zaman tam göremez..
Robert kolejli olan piçmiş bunu anladım. (bkz: fakir sözlük yazarları)
robert kolejli iphone ipad mac kullanir. meslek liseli samsung concord pentium islemcili pc kullanir. robertli ortama akalim denildiginde buyuk discolara gider meslek liseli cekirdek kola alir arkadaslariyla parka oturur. robertli ramazanda oruc tutmaz meslek liseli sahura kadar okey batak oynar cay icer hali saha maci yapar. robertliye 18ine girince ferrari porsche falan alinir meslek liseli yillarca sanayide calisir 18 olunca kendine guzel bi faca sahin alir.
robert kolejlinin siradaki hedefi abd de universite egitimi gormektir meslekli ya zar zor mezun olur ya da birakir okumayi.
biri elit oldugu icin daha kulturlu daha sagliklidir oburu malumunuz.
biri ramazanda oruc tutmaz tutsa da iftari besyildizli resturantta acar digeri dindarsa tabiki tutar.
biri elit oldugu icin daha kulturlu daha sagliklidir oburu malumunuz.
biri ramazanda oruc tutmaz tutsa da iftari besyildizli resturantta acar digeri dindarsa tabiki tutar.
robert kolejli "liseli" falan değildir aslında.
alayımızdan fazla dünya nimetlerinden yararlanmış ve yararlanacak olan bir saklı-seçilmiştir.
alayımızdan fazla dünya nimetlerinden yararlanmış ve yararlanacak olan bir saklı-seçilmiştir.
Sokak da meslek liseli her türlü alır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar