bugün
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz37
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici10
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- sözlüğün çok sakin olması10
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek29
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- amına koyduğum kanaryası10
- türkiyede tipin pek bir önemi olmaması9
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- fakirlere mana bulmak9
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- öğrencisine sapık mesajlar atan din hocası14
- kemalistlerin 15 temmuzda korkudan altına işemesi25
- sabah ezanı10
- teröristle müzakere değil mücadele edilir18
- gerçek atatürkçülerin oy verebileceği partiler10
- öğretmen olmak için gereken özellikler15
- apo ile işbirliği yapana oy vermek10
- 2025 aile yılı10
- şu an bütün yazarların işten kaytarması9
- 12 ocak 2025 başakşehir galatasaray maçı28
- yeni çözüm süreci10
- akp nin yaptıklarını chp yapsaydı12
- akp'li kıvraklığı12
içişleri Bakanı Muammer Gülerin Meclis Genel Kurulunu Hatay Reyhanlı da 51 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırılarla ilgili bilgilendirdiği toplantıda yaptığı tarihin en büyük gafıdır.
iktidar partisi iç işleri bakanı diyor bunu, muhalefet partisi antin kuntin adamı değil!
beceriksizliğini meclis kürsüsünden söyleme cüretini gösteren bu bakanı o koltukta istemiyoruz.
istihbaratını aldığın bir saldırıyı engelleyemiyorsan senin orda işin ne?
http://www.cumhuriyet.com...mp;kn=6&ka=4&kb=6
iktidar partisi iç işleri bakanı diyor bunu, muhalefet partisi antin kuntin adamı değil!
beceriksizliğini meclis kürsüsünden söyleme cüretini gösteren bu bakanı o koltukta istemiyoruz.
istihbaratını aldığın bir saldırıyı engelleyemiyorsan senin orda işin ne?
http://www.cumhuriyet.com...mp;kn=6&ka=4&kb=6
olacakla, öleceğin önüne geçilmez. takdiri ilahi dedik. diye de devam ettiği konuşmadır.
MERAK ETTiK PATLAYACAK MI?... SÖZLERi iLE DEVAM EDEBiLECEK AÇIKLAMADIR..
bu ülkede hergün binlerce istihbarat alınır. biz evlerimizde uyurken polis kah taksim meydanında, kah okmeydanında bir hücre evinde terörün sırt çantasından usulca alır bombayı, biz uyanmayız. bunlardan çok azı medyaya yansır. ama bazen engelleyemez işte...
edit: cumhurbaşkanı gül yukarıdaki yazımı teyit etti.
--spoiler--
Burada şunun düşünülmesini isterim; 100 tane olaydan 99'unu önlersiniz, bunları duyurmazsınız. Ama bir tanesi elden kaçınca bu acılar çekilir, durum budur. Şüphesiz hepimizin görevi yüzde 100 başarılı olmaktır. Nerede, nasıl oldu? Bu kadar takip altında olup, nasıl oldu da kaçtı ve gerçekleşti? Bununla ilgili de çalışmalar, araştırmalar yapılıyordur.
--spoiler--
edit: cumhurbaşkanı gül yukarıdaki yazımı teyit etti.
--spoiler--
Burada şunun düşünülmesini isterim; 100 tane olaydan 99'unu önlersiniz, bunları duyurmazsınız. Ama bir tanesi elden kaçınca bu acılar çekilir, durum budur. Şüphesiz hepimizin görevi yüzde 100 başarılı olmaktır. Nerede, nasıl oldu? Bu kadar takip altında olup, nasıl oldu da kaçtı ve gerçekleşti? Bununla ilgili de çalışmalar, araştırmalar yapılıyordur.
--spoiler--
ölenlerin yakınlarına maaş vaadiyle ört-bas edilmeye çalışılan gaftır.
anında yayın yasağı koyabilirler.
veya gündem değiştirme taktiğidir.
bir bakan çıkmıştır; padişahım siz durum ben kendimi feda ederim demiştir.
sözlükte benzerleri de var ya bunların. hah onlardan işte!
madem istihbarat aldınız neden engel olmak için çabalamadınız!
hah pardon yha günahınızı aldım bak şimdi.
engel oldunuz ya!
yayın yasağı koyup millet görmesin diye uğraştınız!
veya gündem değiştirme taktiğidir.
bir bakan çıkmıştır; padişahım siz durum ben kendimi feda ederim demiştir.
sözlükte benzerleri de var ya bunların. hah onlardan işte!
madem istihbarat aldınız neden engel olmak için çabalamadınız!
hah pardon yha günahınızı aldım bak şimdi.
engel oldunuz ya!
yayın yasağı koyup millet görmesin diye uğraştınız!
'Baktık hani ciddiler mi' diye devam edebilecek konuşma.
bu saatten sonra muhalefetin yapacağı en büyük olay vurun abalıya olayıdır.
içişleri bakanının istifa ettirene kadar uğraşmalıdır muhalefet.
içişleri bakanının istifa ettirene kadar uğraşmalıdır muhalefet.
--spoiler--
Reyhanlıdaki saldırıyı planlayan ve patlamayı sağlayan Yusuf B., Nasır E., Yusuf N. ve Suriye uyruklu Muhammed D.K. nin kayıtlı örgütsel kayıtları bulunmadığı, bu nedenle istihbarat alınmasına rağmen saldırının önlenemediği kaydedildi. Bu arada saldırıda kullanılan iki aracın da Reyhanlı ya doğru giderken MOBESE ye yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.
--spoiler--
ihbarı alsalar da bişey yapamazlarmış yaa. pis adamların örgüt kaydı yokmuş, amk ben o adamların. bu açıklamaya kargalar bile güler. sokaktaki insan değil bir sürü yolu yöntemi olması gereken, imkanlara sahip bakanlık için bunlar fasülyeden bahaneler.
sadede gelin.
Reyhanlıdaki saldırıyı planlayan ve patlamayı sağlayan Yusuf B., Nasır E., Yusuf N. ve Suriye uyruklu Muhammed D.K. nin kayıtlı örgütsel kayıtları bulunmadığı, bu nedenle istihbarat alınmasına rağmen saldırının önlenemediği kaydedildi. Bu arada saldırıda kullanılan iki aracın da Reyhanlı ya doğru giderken MOBESE ye yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.
--spoiler--
ihbarı alsalar da bişey yapamazlarmış yaa. pis adamların örgüt kaydı yokmuş, amk ben o adamların. bu açıklamaya kargalar bile güler. sokaktaki insan değil bir sürü yolu yöntemi olması gereken, imkanlara sahip bakanlık için bunlar fasülyeden bahaneler.
sadede gelin.
bildiğin yalan dolan. işin komik tarafı da yedikleri halta kılıf bulmakta bu derece zorlanmaları. demek, istihbarat aldın ve müdahale edemedin! e adama sormazlar mı '' sen hangi kafayla savaşa gidiyosun kardeş'' diye . daha dibindeki yeri korumaktan acizsin salağım benim.
http://www.liveleak.com/view?i=36e_1368564656
Aynı haberde hala el muhebarat diye zırvalanmakta. ALın izleyin reyhanlıdaki gibi yöntemi kullananlar kimlermiş. Emperyalist köpekliği yapmak bu dünyada belki bir miktar kemik kazandırır bir de bu işin öbür tarafı var. Ayrıca yine haberde dikkat edin hatay samandağa dikkat çekmişler.
Aynı haberde hala el muhebarat diye zırvalanmakta. ALın izleyin reyhanlıdaki gibi yöntemi kullananlar kimlermiş. Emperyalist köpekliği yapmak bu dünyada belki bir miktar kemik kazandırır bir de bu işin öbür tarafı var. Ayrıca yine haberde dikkat edin hatay samandağa dikkat çekmişler.
biz sizin öleceğinizi zaten biliyorduk tahminlerimiz doğru çıktı demeye getiriyor. ama herkes şunu bilsin değil 50 kişi 500 kişide ölseydi bu kör olmuş halk yinede tayyip der. bu tayyibin yaptıklarının yarısını chp yapsaydı müslümanları öldürtüyorlar dinsizler olurdu.
bir sonraki açıklama ''dış işleri bakanının iç işleri bakanına evrilmesi sonucu reyhan neresi bir süre bulamadık.''
Şimdi ben kalkıp,
"merhaba, ben malın önde gideniyim! bu da yetmezmiş gibi ben gerizekalıyı bu sözlükte moderasyona aldılar. bir gün gene moderasyonda birbirimizi yalapşaplarken, sözlüğü çökertme saldırılarıyla alakalı bi haber geldi! allah da benim belamı versin ki skime takmadım! zaten takamazdım, bahsi geçen saldırı tarihinde, moderasyondan çok yakin dostum ve yol arkadaşım olan rosava'nın oğluşu evleniyordu! gidip iki alkış da mı tutmıyacaktık? her neyse, sözlük gitti. yazarların kaybolan her bir entrysi için 2 amerikan doları verelim de çenenizi kapatın amk"
desem.
misal yani.
nasıl olur?
- skerim belanızı, gencecik akıllı uslu adamlarsınız! kapatın şu mına kodumunun televizyonlarını! hayat orda anlatılan değil! hiç olmadı! alın size bir de tavsiye; george orwell - 1984 okuyun! okutun! bir de siktirtmeyin lan partizanlığınızı! bu ülkede seni beni düşünen tek bir siyasi parti - tek bir siyasi lider! yok! hadi kalkın sivil itaatsizlik ilan edip ambarına koyalım şunların desem, sizde o göt var mı bilmiyorum! zira götleriniz, yıllardır televizyon karşısında dengede durabilmeniz için ağır çaba sarfettiğinden pörsümüş olabilir! neyse lan! akıllı ol! akıllı olun! akıllı olalım! siker atarız bu oç'leri tarihten! hiç merak etmeyin!
"merhaba, ben malın önde gideniyim! bu da yetmezmiş gibi ben gerizekalıyı bu sözlükte moderasyona aldılar. bir gün gene moderasyonda birbirimizi yalapşaplarken, sözlüğü çökertme saldırılarıyla alakalı bi haber geldi! allah da benim belamı versin ki skime takmadım! zaten takamazdım, bahsi geçen saldırı tarihinde, moderasyondan çok yakin dostum ve yol arkadaşım olan rosava'nın oğluşu evleniyordu! gidip iki alkış da mı tutmıyacaktık? her neyse, sözlük gitti. yazarların kaybolan her bir entrysi için 2 amerikan doları verelim de çenenizi kapatın amk"
desem.
misal yani.
nasıl olur?
- skerim belanızı, gencecik akıllı uslu adamlarsınız! kapatın şu mına kodumunun televizyonlarını! hayat orda anlatılan değil! hiç olmadı! alın size bir de tavsiye; george orwell - 1984 okuyun! okutun! bir de siktirtmeyin lan partizanlığınızı! bu ülkede seni beni düşünen tek bir siyasi parti - tek bir siyasi lider! yok! hadi kalkın sivil itaatsizlik ilan edip ambarına koyalım şunların desem, sizde o göt var mı bilmiyorum! zira götleriniz, yıllardır televizyon karşısında dengede durabilmeniz için ağır çaba sarfettiğinden pörsümüş olabilir! neyse lan! akıllı ol! akıllı olun! akıllı olalım! siker atarız bu oç'leri tarihten! hiç merak etmeyin!
istihbarat alıp önlem almayan ve onlarca kişinin ölümünde payı olan kişinin beyanatı.
(bkz: onlar konuşur ak parti yapar)
(bkz: onlar konuşur ak parti yapar)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar