bugün

On senedir istanbul'da yaşayan Türkiye dostu ve istanbul aşığı Rus ressam Tatiana KiRiLLOVA
"Martılar, vapurlar ve Boğaz'da portre ve manzara çalışmalarımdan sonra benim üretimimi oluşturdu."
diye anlattı.

"Vapurlar hergün tarihinde taşıyıcısı olabilirler"
istanbul'da yaşadığı sürede en fazla vapurlardan ve Boğaz'dan etkilendiğini ifade eden sanatçı, istanbul vapur kültürünün dahada görünür olması adına şunları önerdi:
istanbul'un eşsiz coğrafyasına, tarihine ve vapurlarına olan sevgim eserlerimede yansıyor.

istanbul'da vapur yolculuğu deneyimime dayanarak söylüyorum. Vapurun beklenildiği alanlar bile kendi başlarına değerlendirilerek birer efsaneye dönüşebilirler, bu salonda tarihi bilgiler ve fotoğraflar yer alabilir.
Mesela dünyada ilk arabalı vapur 1854'te istanbul'da kullanıldı ve dünyada eşi benzeri olmayan şekilde tasarlandı.

Bekleme salonlarına bu tarz tasarımlara dair interaktif objeler yerleştirilebilir.
Bunun yanında resim ve digital görsel sergileri, duygusal anlamda birhayli etkileyici olur.
Bazı iskelelerde sergilenecek salonlar ve alanlar var. Bu anlamda kamuya açık hergün binlerce misafiri ağırlayan bu alanlarda sık sık sergiler gerçekleştirilebilir. Hatta vapurların içleri dahi bu sergilemeler için önemli alanlar.
Böylelikle vapurlar hergün tarihin taşıyıcısı olabilirler.
Bütün çay bardaklarında bir "1854'ten beri" yazısı olduğunu hayal ediyorum.
Düşünsenize, peçetelerin kısa tarihi ve gazete notları gibi bilgiler taşıdığını...
Yada insanı içine çeken bir oyun bılunabilir. Örneğin vapurların farklı yerlerine yine tarihsel bilgilerin yer aldığı küçük plaketler yerleştirilebilir. Hepsini okuyan kişi çay, kahve için indirim kodu alabilir.
Öğrenciler için hem eğlenceli, hem eğitimli bir oyun olur kuşkusuz.

Turistler ise zaten istanbul'da vapurlara aynı gün içerisinde kıta değiştirmek için geliyorlar.
(Kaynak istanbul SANAT dergisi.)
Boğaziçi'nin ingiliz yapımı vapurları Boğaz'ın adeta bir süsü idi.
Ben herzaman Boğaz'dan bir fotoğraf çekeceksem, muhakkak bu tertip bir vapurun geçmesini beklerdim.
Bu vapurlar Boğaz'ın yüzen tarihi, mücevlerleri idiler.
Dostlar ve tanıdıklar oradan beklenir, dostluk ve sevgi oralardan beklenirdi.
(Tatiana KiRiLLOVA)

Ve...
Günlerden birgün
Güzel bir gün batımında,
Kalktı gemisi eski istanbul'un
Boğaziçi'nden.
(Ara GÜLER)
Boğaz'ın Efsane Vapurları: Bir yolculuğun felsefesi.
Hayat bir vapur gibi, her durakta bir yolculuk başlar.

Bu seri;
Boğaz'ın masalsı vapurlarını sadece bir ulaşım aracı olarak değil, bir yaşam metaforu olarak sunuyor.

Her bir vapur bizi alışılmışın ötesine taşıyan, hayallere ve yeni düşüncelere açılan bir kapıdır.
Ancak o adımı atmak ve bu yolculuğa başlamak bize bağlıdır.

Birçok insan dünyadaki adaletsizliklere üzülüyor.
Hatta onlarla savaşmayı bir çözüm olarak görüyor.
Ancak mücadele doğası gereği yıkıcıdır.
Yeni bir dünya ancak insani değerler etrafında birleşmekle inşa edilebilir.

Bu seri, değişimin önce bireyde başladığını vurguluyor.

Her yolculuk küçük bir adımla başlar ve bu adımlar dünyayı değiştirmek yerine kendimizi dönüştürme cesaretiyle atıldığında gerçek anlam kazanır.

Bu vapurlar, her bir bireye kendi rotasını bulması için bir davet sunar.
Çünkü yaşam, içsel bir özgürlük ve bireysel mutluluğun peşinden koşmaktan ibarettir.
Tatiana KiRiLLOVA
istanbul Boğaziçi Vapurları
(Tatianki)
Gece,
yavaşça siyah
mantosunu sürükler vapurlar.
.....

THE NiGHT, THE FERRiES
SLOWLY DRAG iTS BLACK
COAD.
(Tatianki)
Unutulmuş bir rüyanın izleri, renklerle gökyüzünden denize süzüldü.
Dalgalar bu renkleri nazikçe kucaklayıp altın vapurun parıltısıyla harmanlıyor.
Balıkçı tekneleri, sütlü suların üzerinde yazılmış eski bir şiirin dizeleri gibi süzülürken;
Vapurlar ise bir melodiyi dikkatle çalan müzisyenler gibi.
Gökyüzünde renklerin bir şovu var.
Gündoğumunun fırçası ilk kez savrulmuş ve gökyüzüyle deniz arasında ortak bir şarkı bırakmış.
(Tatianki)
Boğaz'da altın saat melodisi.
Golden Hour's melodiy on Bosfhor'us.