bugün

öss sonuçlarını açıklayan sitedir. ösym nin sitesi işte.

saat 10.30 itibariyle kitlenirse mönitöre kafa atmama sebebiyet verecek sitedir aynı zamanda.

http://www.osym.gov.tr

(bkz: silineceğini bile bile subjektif entri girmek)
tam bir saat sonra kitlenecek, kendisiyle birlikte birmilyonyediyüzbin gencide kitleyecek sitedir. öngörüyorum. nostradamusum hatta. evet.

of of kırılacak monitör sayısını düşünmek bile istemiyorum, o yarık kafalara atılan dikişler. of ki ne of.

(bkz: oof of fosur fosur salıyorum oof of)
şu anda sadece yazıdan ibaret olan site kendide başına gelecekten haberdardır, *.
an itibariyle ulaşımı çok rahat olan ve yaklaşık 35 dakika sonra aşırı bir talebi karşılamak için kendini kasıp kasıntıdan belli bir süre hizmet veremeyecek olan sitedir.
(bkz: ösym götümüye gov tr)
yarım saat sonra yurdum öss mağduru gençleri tarafından ebesiyle ilişkiy (bkz: )e girilecek herkesin birer fırt çekip akşama doğru ölmüş bir biçimde ebesi kenara atılacak sitedir... *

(bkz: fantazi yapmak)
(bkz: i m rick james bitch)
dünya kadar gencin etrafını tavaf ettiği, kimine cenneti kimine cehennemi tattıracak site, heyecanla bekliyoruz.
pc lerde acık olan ve her sanıye f5 tusuna basılarak yınelenen sıte .
çökmesine üç dakikadan az kalmıştır. hadi bakalım batının en hızlı mouse sallayanı, klavye kullananı kim göreceğiz.
(bkz: açıklama zamanı geldi)
The connection has timed out

The server at oss.osym.gov.tr is taking too long to respond.

* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.

* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.

dedim nostradamus gibi adamım diye.
(bkz: çöktü)
--spoiler--
oss.osym.gov.tr sunucusu çok geç cevap veriyor.

* Site geçici olarak açılamıyor ya da çok meşgul olabilir. Biraz bekleyip yeniden deneyin.

* Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun.

* Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.

--spoiler--
an itibariyle, "sayfa yüklenirken bir hata oluştu" mesajına uzun uzun küfürler edilmesine sebebiyet veren sitedir.
çöktü çöktü.
an itibariyle çökmüş sitedir. sanırım server "tek tek gelin ulan!" şeklinde uyarı mesajı verecektir.
dandik site.
(bkz: sözlük öss sonuçlarımı açıkla lan) (bkz: sözlükle ilgisiz istekler)
--spoiler--
oss2007.osym.gov.tr
--spoiler--

adresinin açıldığı fakat sonuç sayfasının patlak olduğu ösym şeysi.
T.C Kimlik Numaranızı yazıp "Gönder"i tıklayınız'dan oteye gecmenin mumkun olmadigi site.
sms ile ogrenmek mumkun olsaydi ke$ke, bu ne lan!?
başardım ulan! diyerek hareket çektiğim sitedir. bütün engellemelerine rağmen istediğim bilgiyi aldım.
alternatif project mayhem eylemleri kapsamında boş yere meşgul ettiğim sitedir.
bir arkadaşa bakıp çıkacam.*
sabah sabah beni delirten site. ayrıca cem uzan ın öss kalkacak diye reklam vermesinin komik olacağı aklıma gelen site.
1 milyon 700 bin kişinin aileleri ile birlikte içine girdiği daha doğrusu giren çıkan çok olduğu için giremediği sitedir..