bugün

oldukça duygusal bir parça.
çoğu kişiye ismi sorulduğunda bilmediğini söylediği, dinletildiğinde de "aa biliyorum ben bunu" dediği şarkıdır.
Major olmasına rağmen içinizi acıtan şarkıdır.
sweet nowember soundtrack albümünde bulunan enya'nın duygulandıran parçası. sözlerini de yazalım da tam olsun.

Who can say
where the road goes
where the day flows
only time
And who can say
if your love grows
as your heart chose
only time
Who can say
why your heart sighs
as your love flies
only time
And who can say
why your heart cries
when your love lies
only time

Who can say
when the roads meet
that love might be
in your heart
And who can say
when the day sleeps
if the night keeps
all your heart

Night keeps all your heart

Who can say
if your love grows
as your heart chose
only time
And who can say
where the road goes
where the day flows
only time

Who knows - only time
Who knows - only time
adeta ruhu bedenden ayıran şarkı. huzur verir alıp götürür. şarkı bittiğinde ruhunuz bedeninize döner, geriye kalan ise ağzınızdaki mayhoş tattır.
doğrudur. herşeyin cevabını sadece zaman verir. dinlenilesi güzel şarkıdır.
kasımda aşk başkadır filminin sonundaki keanu reeves'ın, charlize theron'un evine gittiği ve sabah oldugunda charlize theorun'un evden ayrılıp ortadan kaybolduğu, keanu'nun da peşine düşüp onu bulduğunda, charlize'in o rengarenk atkıyı keanu'ya vermesi sırasında çalan şarkıdır.
(bkz: time only knows) *
ilk dinlendiginde ilahi sanilmasi muhtemel, insani rahatlatan ve dinlendiren enya'nin en unlu sarkisi
enya'nin insanin ruhunu dinlendiren muhtesem sarkisi.
ard arda dinlenildiği zaman uyku moduna geçiren şarkı. her türlü kahramanlık hikayelerinin arka planına koyulabilecek şarkı.
11 Eylül olaylarından sonra amerikan halkının dinleme manyağı yaptığı new age zirvesi.
''nasıl bir duygu bulutudur ki, her daim yağmur bırakır'' gibilerinden duygulara sevk eden, mükemmel güzellikteki enya parçası.
"sadece zaman,
herşey için."

iyi bir cep tel. melodisi de olabiliyormuş.
rte'nin de cep telefonu melodisi olduğu rivayet edilen parça...
ruhu dinlediren harika bir müzik.alıp uzaklara götürür insanı..
eğer bir insanın lise mezuniyet töreni boyunca fonda bu şarkı çaldıysa...
ve o kişi hala bu şarkının tek bir notasını duyunca bile duygulanıyorsa...
şarkı görevini başarıyla gerçekleştirmiştir...
düğünlerde mutlaka çalan şarkı. bunu seven yine enya'dan olan tempus vernum isimli şarkısınıda sever.
cennetten inmişçesine huzur veren , aşk dolu enya şarkısı.
"zaman her şeyin ilacıdır" temalı şarkı.
acayip dinlendirici bir şarkı. böyle, gökyüzünde melek olmuşum da uçuyormuş havası sezdiriyor gibin. ya da ne bileyim, yeşillikler içinde; koşuyorum ama ayaklarım yere değmiyor ağır çekimde koşuyorum koşuyorum falan heh öyle bir şey işte.
şarkı bittiğinde bir anda ayaklarım havada koşma konumundayken, bir saniye duruyor öyle sonra pat diye yere düşüyorum.

(bkz: tanım yaparken dozu ayarlayamamak)
uyku sorunumun olduğu geceleri hatırıma getiren parça. beni uyutur, sabahları da uyandırırdı...

http://www.youtube.com/watch?v=7wfyimys_di
(bkz: kiss) (bkz: Son mohikan)
radyoda ilk dinlediğimde,internetten şarkı arama gibi bir teknolojiye daha nail olmadığımdan olsa gerek, uzun bir süre kimin söylediğini bulamadığım şarkıdır. ta ki abim askere gittiğinde tüm kasetleri * benim olana ve arasında enya'nın albümünü bulup dinleyene kadar. ağladım ya onca zaman meğersem elimin altındaymış.

ama sonra baktım iron maiden, manowar falan var..salla enya yı...ama only time güzeldir.
enya nın sesi hoş ve durudur. dinlendirir bu şarkı adamı, hatta esnetir uyutur.