bugün
- çok zengin olsanız ne yapardınız12
- küçük prens17
- ramazan hoca10
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı15
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan15
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı15
- chatgpt13
- şinasi yurtsever15
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- alparslan kuytul13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni15
- kuresel ikinma vs bik bik23
- rodonit11
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma27
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz9
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
annelerinin bir suçu yoktur. hainlik kanlarındadır.
bunlar artık kabak tadı veren teröristlerdir.
Kerhanede dunyaya gelmistir.
olimpiyatların ciddi bir ekonomik kriz sebebi olduğunu görmüş ve akp'nin elindeki kozun kaybolmasına sevinmiş olan türk'tür.
(bkz: #21216813)
olimpiyatları sikine takmayan türkdür.
ülkesini düşündüğü için olimpiyatı istemeyen insanlardır. sen ağzından salya akıtırsın ama bu turnuva için yapılacak inşaat, yenilenme çalışmaları öpücükle değil parayla yapılacak. bu da zam olarak yansıyacak. kaldı ki ülke savaş eşiğinde. sporcular dopingli. tff si ayrı batakta. tbfsi ayrı. akdeniz olimpiyatlarına 1 liradan bilet veriyor, u20 yi boş tribünlere oynatıyorsun.
gönül isterdi ki 2020 de en güzeliyle olimpiyatlar Türkiye de olsun ama kısmet(!) değilmiş diyeceğiz artık...iktidara destek için olimpiyatı isteyenlerle, iktidara muhalefet için istemeyenler tek yumurta ikizidir ve ikisi de olimpik ruha aykırıdır. burada önemli olan ülkenin turizmi, kalkınması, gelişimidir. kimse bana olimpiyatlatların sadece bir "spor" olduğunu söyleyemez. bir de gelmişsin "bu ülkenin olimpiyatlardan önce çözeceği sorunlar var" diyorsun. ondan sonra "gericilik" adı altında başkalarını yargılıyorsun. ben böyle düşünen birinin dünya görüşünden hiç bahsetmiyorum bile zekasından, şüphe ediyorum.
Anlam veremediğim vatandaşımdır. Derdin ne ey insan, biz gelişmeyelim mi?
olimpiyatlarda istanbul kazansaydı, akp'nin bu zaferi iç politikadaki despot tavrına bir tür onay gibi görüp muhalefete karşı daha saldırgan ve politikalarını uygulamakta daha da pervasız davranmasından endişelenen ve kaybettiğine bu nedenle sevinen türktür. ancak, için için Türkiye'nin nasıl bu hale geldiğine üzülür ve Türkiye'nin kazanamadığına sevinmeyi aklından bile getirmeyeceği bir ortamın tekrar kurulmasını özler.
bu türkün düşünce ve hissiyatı, akp'nin ülkeyi kutuplaştırma ve ulusal birliği berhava etme politikası yüzünden şimdilik bu şekildedir.
öte yandan, ulusal düşünce ve ruhtan mahrum bir zihniyetin, tek laf etmeye hakkı olmayan türktür.
bu türkün düşünce ve hissiyatı, akp'nin ülkeyi kutuplaştırma ve ulusal birliği berhava etme politikası yüzünden şimdilik bu şekildedir.
öte yandan, ulusal düşünce ve ruhtan mahrum bir zihniyetin, tek laf etmeye hakkı olmayan türktür.
işi siyasete türk'ün yaptığı eylemdir. sonuçta olimpiyat istanbul'da olsa türkiye'nin değil uganda'nın tanıtımı yapılacaktı.
türkiye olimpiyat komitesinde ve şu anda arjantin'de bulunan ibrahim seten twitter üzerinden bu insanlara bir mesaj yayınlamıştır:
https://twitter.com/ibrah...status/376448686605488128
edit: ben değil ibrahim seten söylüyor.
türkiye olimpiyat komitesinde ve şu anda arjantin'de bulunan ibrahim seten twitter üzerinden bu insanlara bir mesaj yayınlamıştır:
https://twitter.com/ibrah...status/376448686605488128
edit: ben değil ibrahim seten söylüyor.
olimpiyatları akpnin eline malzeme olarak verip vermemek senin elinde ama istanbul kazanamadı diye sevinmek büyük terbiyesizlik.
ülkemi seviyorum, milliyetçiyim, atatürkçüyüm diye gezinmesin ortalarda alırım ayağımın altına. hani lan senin milliyetçiliğin. atatürk buna sevindiğini görse bu mu lan benim milletim der utanırdı.
realistin önde bayrak tutanıdır.
türk falan değildir...
(bkz: duran adamlar)
ülkem kazanmasın aman tayyip in sayesinde simdi ulaşım rahatlar istanbul ve türkiye gelişir inşallah kazanmayız ya.. diye düşünür. ulan bunda bile iktidardan dolayı adam ne düşünüyor. amına kodumunun vatan hainleri.. var böyle tipler.
gerçekçidir. ya allah aşkına eğri oturup doğru konuşun. istanbul o şu an kendi nüfusunu kaldırabilecek alt yapıda bir şehir değilken olimpiyatları nasıl kaldırsın? bunun vatan hainliğiyle alakası yok. insanlar gelecek o kadar istanbula rezil olacağız milletçe. zaten battık burnumuza kadar bir de o şekilde rezil olmanın manası yok.
haklı türktür. ayrıca benim lan bu.
olimpiyat türkiye'ye gelse dünyaya rezil olurduk. habervaktim gibi akp'li bir yayın organı türk atletlerine bile şort giydikleri için saldırıyordu, gelen yabancılara neler yapmaz ki bu zihniyet.
sizin neyinize lan olimpiyat?
olimpiyat türkiye'ye gelse dünyaya rezil olurduk. habervaktim gibi akp'li bir yayın organı türk atletlerine bile şort giydikleri için saldırıyordu, gelen yabancılara neler yapmaz ki bu zihniyet.
sizin neyinize lan olimpiyat?
sporla ilgilenen alelade bir insandır. istanbul diye new york'tan klip çekip propaganda yapmakla olmuyor ne yazık ki bazı şeyler. ortada; spor anlayışı futbol maçlarına beleş girip sağa sola rahatsızlık vermek istemek olan bir halk, türbanlılar, çarşaflılar, takunyalılar, takkeliler ve ortadoğululardan mürekkep bir şehir var. e sen şimdi tokyo'yu mu seçersin burayı mı? olimpiyat istanbul'da yapılırsa nairobi'nin neyi eksik? sonuçta beni şaşırtan şey madrid yerine tokyo'nun seçilmesidir.
2020'de de stadyum içinde yüzde 90'ı boş tribünler, badminton maçında sahaya inen dallamalar, küfürlü tezahüratlar stadyum dışında ise tacizler, kavga dövüşler görmeyeceğiz.
2020'de de stadyum içinde yüzde 90'ı boş tribünler, badminton maçında sahaya inen dallamalar, küfürlü tezahüratlar stadyum dışında ise tacizler, kavga dövüşler görmeyeceğiz.
benim gibi, donunu çıkarıp yıkayıp yine giyen bir insandır o da. vurmayın, yazık.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar