bugün
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey26
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri20
- ölsem helvamı hangi yazar yapar13
- sokakta görülen kediye naber lan demek17
- yazarların en çok sevdiği aylar28
- larisalisa24
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- sigara içen insan aptaldır24
- peter parker'ın mutsuz olması11
- istifa etme nedenleriniz16
- kanka olmak istediğiniz yazarlar16
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur15
- puura8
- bamya seven erkek25
- özlem zengin15
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- günün şarkısı8
- gece yatarken kurulan hayaller8
- victor osimhen21
- gecenin şarkısı8
- konusu belirsiz kavga8
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları19
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak17
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- anın görüntüsü12
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu13
- mel mel vs eylulsabahi36
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı31
- sözlükteki kanka lobisi24
- özgür suriye ordusu10
- anal seks yapmayan hatunu kınamak14
- berber fiyatlarındaki fahiş artış8
- sari renkli seker14
- mel mel bakan gibson vs masklavi14
- karnabahar sevmeyen erkek10
- mel mel bakan gibsonn8
- hem seks hem hastalıkta söylenecek söz23
sırf üniversiteli olmak için okuyan insanlardır.
çok garip bir durumdur. zeka seviyesi ile öss de doğru orantılı puan alan insanın yapacağı iştir. sırf mühendislik okumak için jeoloji, metalurji, malzeme mühendisliğine giden çok insan tanıyorum. ve hepsinin söylediği söz dikey geçiş, yatay geçiş, çapraz geçiş artık ne geçişi varsa deneyeceklerini söyleyip, inşaat ,elektrik, endüstri gibi bölümlere geçmek istediklerini söylerler.
bizde gülüp geçmeden edemiyoruz. bu arkadaşlarımızdan benim bölümüme geçen sene 100 kişiden bir kişi geçti. ve hala kastıranlar var.
başka bir tespitte sırf okul olsun diye, aç kalcağını bile bile fen edebiyat fakülteleridir. hepsinin isyanı eğitim fakültelerine karşıdır. hepsi öğretmen olmak için hayıflanırlar. össde çok yüksek yapıp matematik öğretmenliği okuyan birisine hazmedemediklerinden, biz onlardan daha ağır ders görüyoruz diyerek bizim öğretmen olmamız lazım gibi görüşler elde etmeleri bizi derinden yaralamaktadır.
bu bölüme girerken herkes biliyordu neler olacağını. kendimden örnek vereyim. 3 tercih yapıp ikinci tercihimle boğaziçinde olmam, geleceğimi çocuk yaşta planlamam, okumak için okumadığımın göstergesiydi.
şimdi bakıyorumda bu gençlerimiz neden okuyor. her üniversitede fen edebiyat olmak zorunda mı? neden bu kadar insan stress içerisinde. yazık gençlerimize...
çok garip bir durumdur. zeka seviyesi ile öss de doğru orantılı puan alan insanın yapacağı iştir. sırf mühendislik okumak için jeoloji, metalurji, malzeme mühendisliğine giden çok insan tanıyorum. ve hepsinin söylediği söz dikey geçiş, yatay geçiş, çapraz geçiş artık ne geçişi varsa deneyeceklerini söyleyip, inşaat ,elektrik, endüstri gibi bölümlere geçmek istediklerini söylerler.
bizde gülüp geçmeden edemiyoruz. bu arkadaşlarımızdan benim bölümüme geçen sene 100 kişiden bir kişi geçti. ve hala kastıranlar var.
başka bir tespitte sırf okul olsun diye, aç kalcağını bile bile fen edebiyat fakülteleridir. hepsinin isyanı eğitim fakültelerine karşıdır. hepsi öğretmen olmak için hayıflanırlar. össde çok yüksek yapıp matematik öğretmenliği okuyan birisine hazmedemediklerinden, biz onlardan daha ağır ders görüyoruz diyerek bizim öğretmen olmamız lazım gibi görüşler elde etmeleri bizi derinden yaralamaktadır.
bu bölüme girerken herkes biliyordu neler olacağını. kendimden örnek vereyim. 3 tercih yapıp ikinci tercihimle boğaziçinde olmam, geleceğimi çocuk yaşta planlamam, okumak için okumadığımın göstergesiydi.
şimdi bakıyorumda bu gençlerimiz neden okuyor. her üniversitede fen edebiyat olmak zorunda mı? neden bu kadar insan stress içerisinde. yazık gençlerimize...
(bkz: ne yapsın garibim)
yaşamak için yaşamak, illaki birilerinin etiketine ihtiyacı olan insandır oysa ki dünyayı takip edersek son 10 - 15 yıl içersinde bu tür insanların dünyayı ne kadar zarara uğrattıkları rakamsal değerlerle ortaya konulmuştur. boşuna nefes tüketmektir.
(bkz: fen edebiyat fakültesi)
(bkz: jeoloji mühendisliği)
(bkz: çevre mühendisliği)
(bkz: orman mühendisliği)
ve daha nice örnekleri.
(bkz: jeoloji mühendisliği)
(bkz: çevre mühendisliği)
(bkz: orman mühendisliği)
ve daha nice örnekleri.
bilkent kızlarıdır genelde..
(bkz: bu da dahil her genelleme yanlıştır)
(bkz: bu da dahil her genelleme yanlıştır)
bunların erkek versiyonları genelde askerliği erteletmek için okurlar.
duvara asmak için diploma alırlar.
allah akıl fikir versin
duvara asmak için diploma alırlar.
allah akıl fikir versin
anne baba baskısı ve çevresindeki psikolojik baskıdan ötürü okuyan insandır. bıraksalar çayıra çimene yayılacak insandır aslında. okumak ona göre değildir. eşekliği baki kalacaktır nasıl olsa.
(bkz: diplomali esek)
temel besin maddesi olarak selülozu seçen, sonra da hazımsızlık çekip, maçoluk ve entellik arasında sıkışıp kalan insan türü.
''oku!.. evladım baban gibi eşşek olma.'' o kadar çok denildi ki ne yapsın bu gençlik okumak zorunda kaldı.
halbuki öss gibi bir illeti ensemizin köküne dayayan sistemin hiç suçu yok, tüm suç gençlerin. "be salaklar niye jeoloji yada jeofizik seçtiniz ki boşuna okudunuz" demek lazım zaten. ülkemizin sizin gibi mühendislere ihtiyacı mı var? neyinize sizin bilim? mezun olunca asgari ücreti görünce nasıl yapıcaksın gösterişi hem? neden okuyorlar bende anlayabilmiş değilim hakkaten. neyseki deprem olucak ve diğer mühendislerle beraber ölüceksiniz kastırmayın geçiş meçiş şimdi zor.
bu insan türü de çeşitlere ayrılır,
okumuş olmak için okuyodur çünki ailesi ona okuması yönünde baskı yapıodur,ona kalsa liseyi bitirmek bile gereksizdir ,önemli olan bir an önce hayata atılmak,iş yaşamıyla tanmışmaktır
okumuş olmak için okuyodur çünki öss de aldığı puan istediği bölüme yetmemiştir,o da bir daha hazırlanmayı gözüne kestiremediğinden ya da hazırlansa bile aynı sonucu elde edeceğini düşündüğünden puanı yeten herhangi bir bölümü tercih etmiş, okulun bitmesi için gün saymaktadır
okumuş olmak için okuyodur çünki çok zengindir,ne de olsa babasının şirketinde işi hazırdır,ama o etiket peşindedir, sadece üniversite mezunuyum diyebilmek için okumaktadır
okumuş olmak için okuyodur çünki yapacak daha iyi bir şeyi yoktur...
okumuş olmak için okuyodur çünki ailesi ona okuması yönünde baskı yapıodur,ona kalsa liseyi bitirmek bile gereksizdir ,önemli olan bir an önce hayata atılmak,iş yaşamıyla tanmışmaktır
okumuş olmak için okuyodur çünki öss de aldığı puan istediği bölüme yetmemiştir,o da bir daha hazırlanmayı gözüne kestiremediğinden ya da hazırlansa bile aynı sonucu elde edeceğini düşündüğünden puanı yeten herhangi bir bölümü tercih etmiş, okulun bitmesi için gün saymaktadır
okumuş olmak için okuyodur çünki çok zengindir,ne de olsa babasının şirketinde işi hazırdır,ama o etiket peşindedir, sadece üniversite mezunuyum diyebilmek için okumaktadır
okumuş olmak için okuyodur çünki yapacak daha iyi bir şeyi yoktur...
atv ana haber bültenine konu olan insandir.
ali kırca: sayın seyirciler inanılması zor ama o başardı. 60 lık baba feyzullah kızına inat öss ye girdi ve kazandı. dilerseniz once habere ait goruntulerimizi izleyelim.
baba: amacın sadece kızıma ornek olmak, yoksa benim ne işim olur, okullan mokullan, okumuş olmak icin okuyacağım ve diplomamı da alacağım. atv haberi seviyorum.
sırada ki haber; bodrumda sıcak havadan bunalıp çamur banyosu yapan turistler
ali kırca: sayın seyirciler inanılması zor ama o başardı. 60 lık baba feyzullah kızına inat öss ye girdi ve kazandı. dilerseniz once habere ait goruntulerimizi izleyelim.
baba: amacın sadece kızıma ornek olmak, yoksa benim ne işim olur, okullan mokullan, okumuş olmak icin okuyacağım ve diplomamı da alacağım. atv haberi seviyorum.
sırada ki haber; bodrumda sıcak havadan bunalıp çamur banyosu yapan turistler
güncel Önemli Başlıklar