bugün

önünde saygı ile eğilesi,bigisine hayran olunası,yaptığı ve el attığı herşey bu kadar mı güzel olur denilesi,şiddetle siyaset programları yapmasını istediğim kültür abidesi televizyon büyüğü.
an itibarı ile canlı yayında programda.
fakat ne büyük terbiyesizlikdir ki, bu program kanal d nin avrupa yayınlarına verilmiyor.
yurtdışında yaşayan türkiyenin can simidi pardon pardon türkiye ye döviz getiren milyonlarca gurbetçi türk'ü, ibrahim tatlıseks'i izlemeye mecbur eden doğan medya grubunu esefle kınıyorum.

eğer gurbetçi türkleri bi boktan anlamaz aptal olarak değerlendiriyorsanız, kusura bakmayınız herkesi kendiniz gibi değerlendirmeyiniz. * *

nota bene: ben internetten kanal d yi ve okan bayülgen'i izliyorum fakat bilgisayarı olmayan bi dolu insan var.
(#6462682) bu konuyu ele almasi gereken kisi. bizi adamdan saymiyormusunuz ulan ? dogan medyayi esefle kinamak ile yetinmeyip 7 sülalesine düz gittigimide belirtmek istiyorum.
komik, zeki, zengin, disko kralı+reklam kralı. işte böyle bişey.
aynı adı taşıdığım bir kişiliktir.ukala,zeki,hırslı ve aktif bir kişilik biçimi sergileyen,ülke yöneticilerimizden daha zeki davranışlarda bulunan ve toplumsal sorunlarda destek adına verilen çabalarda ön planda görünen şahıs.
cenk ve erdem'e fazla prim vermektedir. bu arkadaşlarımızın zorlama esprilerine gülmektedir. bunlara da gerek yoktur. ayrıca medya kralı programı disko kralından daha eğlenceli ve çekici hale gelmiştir kanımca. yayınlandıkları günlerin yer değiştirmesi en büyük dileğimiz.
hakkı devrimin yanında konuşamayan * insan. programda sürekli şuna benzer bir konuşmaya şahit oluyoruz;
hakkı devrim soruyor,
-sen ne düşünüyorsun bu konuda?
-sen söyle abi.

dün girilen entry lerin son dakikalarında kaldı bu #6462682 entry. arada kaynamasın.
9 kasım 2009 hz isa nın yeryüzüne inmesi hadisesi ile isa'nın da takip ettiği şovmendir.
reytinglerde dibi görme pahasına az önceki konuklarını yollayıp programın geri kalanını hasankeyf'e ayıran adam.

(bkz: afferim keleş)
20 yaşından sonra çekilmeyen biridir. demode olmuştur. frank rijkaard'ın yarısı bile değildir.

(bkz: frank rijkaard talk show yapsa olabilecekler)
her şeyle ilgileniyormuş gibi yaparak sadece kendini tatmin edendir. özellikle de gülüp eğlendikten sonra ciddi konulara sabaha karşı girmesi en çekilmez halidir.
sıkıcı pAZAR AKSAMLARINA medya kralı iLE 'Can'* vermiş kşi.
türkiyenin en seksi adamı ibaresinin sahibidir.
izlenimlerime göre bir benjamin button vakasıdır.açıkçası olgunlaşacağına çocuklaşmaktadır. babadır ve işini iyi yapar.
alt tarafı adam işte öle galatasarayda okumakla ,fotoğrafçı olcam diye biyerlere gidip bilmem hukuktu yok sevmedim şuydu ekonomiydi ben zeki adamım, yah yok yok bu hiç olmadı ben asıl yetenek adamıyım içimde keşfedilmeyi bekleyen bir cevher var ben konservatuara girmeliyim diyip onuda başaran ama ben kural adamı düzen adamı diyilim diyip onuda bırakıp tv adamı olma yolunda ilerliyip buralara gelmiş zeki olduğu kadar küstah belli bir kesimin HAYRANNN olduğu bir adam neden olduğunu pek anlamasamda.zeki olduğu kadar aslında kurnaz ve işini bilen yolunu bulmuş biri işte asıl hayata kıyak başlamış herif yah daha ne olsun sevmesemde taktir ediyorum tabi...
adam fawer`a kitaplarınızı türkiyede dizi yapmak istermisiniz diye soran adam.
adam fawer da pozitif bir şekilde yanıtladı, yakında kanal d de görebiliriz adam fawer`in ölümsüz eseri olasılıksız yakında kanal d de ulan düşünmek bile insana acı veriyor.
Ukalalığını zekasıyla kapatabilen kişilik.
adam fawer kitaplarını türkiye'de dizi olarak görmek ister mi diyen telefondaki kızla dalga geçip kapatmıştır.
medya kralı en haz veren program haline gelmiştir.
"yok canım... olabilir." demiş insan. yaşlanıyor...
km ne derse desin televizyona yakışan adam. alternatifi yoktur.
tam bir sözlükçü. programına katılan sıla'nın albümündeki şarkıların isimlerinden bahsederken sözlükte başlıkları alt alta okumak gibi bir benzetme yapmıştır ki sözlük yazarlığı yapıyorsa başlıkları alt alta okumaktan daha faydalı işler öneririz kendisine; misal moderasyona sallasın, muhalif tavrını yaşatsın sözlük ortamında.

bir de şu zuzaylılar efsanesini yeniden yaşat be, bırak başlıkları alt alta okumayı. berke de cansu dan ayrılsın istiyorum.
tek kelimeyle Türkiye nin en itici adamı bence,ukala ve haddinden fazla pofpoflanmış biri...
seslendirmesine hayran olunası adam.

ayrıca ağır roman'daki oyunculuğu çok güzeldi, o zaman da hayran olmuştuk. tekrar sinema işine bir el atsa iyi olacak gibime geliyor. artık "sadece bir program sunucusu" imajı çizmeye başladı ve sıradanlaşmaya doğru ilerliyor. artık diğer yönlerini de görmek istiyoruz. özellikle sinema yönünü.
keşke çocuğuna istanbul yerine izmir adını koyaymış dediğim insan. izmir'i sevdiğini o kadar çok söylüyor ki. neyse ikinciye inşallah. *