bugün

değiştirmem gerekiyordu nickimi. baktım bu boştaymış. kaptım. dsfdsf.
Benim asıl nickim aydinoglu dur. Ki 3 aralık 2017 de saat 20:08 de aydinoglu 45 olacak.

Bu hesabı bir cin ordusu savaşında aldığımı belirtmiştim.

Benim amacım insanlara aydınlık vermek. Evet.
arkadaşımın gazına geldim.
(bkz: şeyh bedreddin)
kafamın çok güzel olduğu vakit son samuray filmini izlemekteydim ve böyle bir karar verdim.
Bu benim 6. Nickim falan cabuk sıkılan biriyim sirf degistirmek icin degistiririm bi amacim olmaz.
amacım bile yok.
sevdiğim bir kurgusal karakter. bilenlere samimi gelmesi için koydum.
nickimi değiştireyim dedim. değiştirdim.

(not; adım yavuz değil)
Hatırladığım kadarıyla o zamanlar ismail yk popülerdi, benim de kafam iyiydi. Bir amacımın olduğunu sanmıyorum.

Tanım: anket
halı saha arkadaşlarımın hepsi kendilerini sanki ronaldoymuş gibi zannetmelerinden sebep. hıyar ağaları ileri giden geri gelmiyor. bir ben geri koşmaya çalışıyordum. bu nedenden totoşlara, defansagelsenize lan diye diye, işte öyle.
çünkü laiklik seksidir.
99 da ilk undernet ile chat hayatıma başladığımda almıştım, o gün bu gündür kullanırım. neden aldığımı hatırlamıyorum..
Alemin kralı adlı dizideki göbeklice bir abimiz sürekli entry girmem lazim diyip titriyordu. Ondan esinlendim
amacım neydi ki?
sevgilim merkel'i kıramadığımdan ben de teflon'luğu kabullendim. aşk bu işte !

http://www.dw.com/tr/abdl...C4%B1rmas%C4%B1/a-6276048
ergen dönemlerim..
şöyle düşünün, "queen of the damned" filmini izleyip *, vampir lestat'a aşık olmuşum..
gitmiş search'ün dibine vurmuş, filmde söylediği parçayı bulmuşum. şarkının için "forsaken"i elemiş ve nick yapmışım..

aşırı zaman kaybı olmuş zamanında.. şimdi farkettim.
filminin etkisinde kaldım.

king kong 1976.
Haksızlığa sitem eden meçhul sanıklardan olduğum için.
Sözğe kayıt olabilmek için nick almamın gerektiği husus.
üçüncü şahsın şiiri.
bundan birkaç yıl önce bir dinletide dinlemiştim bu şiiri ve çok etkilenmiştim.
hiç unutmadım sonra zaten.
en sevdiğim iki şiirden biri oldu.

kısa bir hikaye işte.
çok sevdiğim için ikinci hesabımın kullanıcı adı bu oldu.
ilki silik. şiirsizdi ama şarkılıydı o da. *
ertuğrul'un yanında işe mi başladım diyeyim yoksa israfil(a.s.) süra ikinci kez üfledi mi diyeyim bu amaçlarla seçtim.
Kudurtmak?
Çok sevdiğim bir öğretmenimin anlattığı bir derste geçmiş ve fonetiği bana çok hoş gelmiştir. Kollesistokinin bir hormondur bu arada.
Yoktu.

Şuna baksanıza msn adresi gibi lan djdjdjdjd.