bugün
- sözlüğün en tokatlanası yazarı16
- jose mourinho12
- okan buruk'un mourinho yu tahrik etmesi14
- ekşi sözlük11
- sözlüğe yön veren yazarlar10
- eş seçiminde en önemli faktörler15
- volkan konak'ın sanatçı sayıldığı ülkede yaşamak14
- instagram'dan bütün akrabaları engellemek11
- 23 sene okudum bu ülkeye hizmet ettim mutsuzum12
- anın görüntüsü29
- 40 yaşında evlenmemiş erkek8
- adanada rupi geçiyor mu22
- özgür özel9
- son yapilan yemek8
- kahve bozulur mu10
- stüdyo ghibli tarzı uludağ sözlük yazarları19
- yazarlarin bugunku mutluluk sebebi8
- 5 nisan uludağ sözlük istanbul zirvesi29
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- aksiyon filmi önerileri10
- menuet le akşam yemeğine çıkmak21
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler15
- byd han8
- terazi burcu10
- ikizler burcu erkeği9
- uludağ sözlük ihtiyar heyeti13
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl33
- arkadaşlar çay demledim8
- on bin lira versem sözlüğü bırakır mısınız23
- bik bik ile sözlük zirvesi yapmak12
- kız arkadaşımla yazdıklarınızı yorumluyoruz15
- takip ettiğim yazarlar9
- sözlükte hangi zirveye katılacağını şaşırmak9
- ne kadar ibnesiniz testi9
- arkadaşlar ben aşık oldum17
- hayattaki en büyük pişmanlığınız9
- ahtapot yemek9
- 0 0 721
- beymenden alışveriş yapan insan8
- kızların ilk adımı erkeklerden beklemesi9
- gocuyu dövmek isteyen 20 kişi buluruz18
- hukukun uygulanmıyor olması herkes için sorundur9
- trt8
- gül suyu11
- yazarların şu anki dertleri21
- ahmet beyin beyaz bareti8
- kılıçdaroğlu nun aday değilim demesi9
- kiraların en düşük olduğu şehir15
- kabuksuz kaplumbaga8
- güzel olmak suç mu9
namus ne? diye sorduran bi şey...
ne namus?...katil oluyosun onun için. bu, gastede münevver karabulut un iç çamaşırında başka erkeklerin spermi çıkmış diyen adam ,yalan resmen, resmen yalan..yalan olduğu kanıtlanırsa, "namuslu" oluyo mu?...
"camii de içki içip grup seks yaptılar" diyen adam , ahanda resmen yalancı çıktı, kapı gibi youtube videosu yayınladılar, o adam namuslu mu şimdi yani?...iftira atıyosun, bi sürü insana, hem de bi taneye de atmıyosun, bi sürü, resmen binlerce iftira atıyosun...yanlış mıyım?
1,5 milyon gencin götünü paralayarak 2-3 yıl çalıştığı soruları çalıp, kendi yandaşlarına veren herifler, içlerinde başörtülü kadınlar da var, namuslular mı yani?..nerde orda namus?...
ya "ben müslümanım içki içtiklerini gördügümü söyleyemem, yalan olur o" diyen din adamını fizan´a sürdüren adamların, müslümanlık ve namus durumu nedir?...
yaya geçidinden geçen kadını ehliyetsiz araba sürerken çarpıp öldüren gencin babası tayyip diye adam hiçbi şekilde ceza almaması,nası bi namus olur ?...onun anası da kapalı...yani bunlar "ailecek" namuslu mu olmuş oluyolar?...
nerde yani namus?...kız seks yapmayınca mı namus oluyo. e hadi peygamberin ilk karısı hatice anamız da bakire diildi evlendiğinde. peygamber bile 3.koca olmaktan hiç çekinmemiş. demek ki, bu mantığın, dinen de bi iler tutarı yok...
demek ki bu namus, popo taraflarından uydurulmuş bi şey olabilir, di mi?...di!!
yani...
namus diye, herif karısını öldürebilmek için kadın kılığına giriyo, kadın çünkü, "bu herif beni öldürecek "diye polise ihbar vermiş, poliste kadını korumaya almış, kapının önüne polis koymuş, polisi atlatabilmek için herif kadın kılığına giriyo, ve gidip bıçakla kadının boğazını kesiyo.. ve kadın ölüyo. işin garibi kadın başka erkekle falan da yaşamıyo, sadece o kocası olacak it dövüyomuş kadını, ağzını burnunu kırıyomuş her hafta. kadın da herifi bigün ziktiretmiş. olay bu...
herifi götürürlerken resmen, "namusumu temizledim,hiç pişman diilim" diyo...nası bi namussa bu...her halta maydanoz olabiliyo bu namus...her türlü cinayeti, namus temizleme olarak tertemiz yapıyosun...
güzel bi şii..
ne namus?...katil oluyosun onun için. bu, gastede münevver karabulut un iç çamaşırında başka erkeklerin spermi çıkmış diyen adam ,yalan resmen, resmen yalan..yalan olduğu kanıtlanırsa, "namuslu" oluyo mu?...
"camii de içki içip grup seks yaptılar" diyen adam , ahanda resmen yalancı çıktı, kapı gibi youtube videosu yayınladılar, o adam namuslu mu şimdi yani?...iftira atıyosun, bi sürü insana, hem de bi taneye de atmıyosun, bi sürü, resmen binlerce iftira atıyosun...yanlış mıyım?
1,5 milyon gencin götünü paralayarak 2-3 yıl çalıştığı soruları çalıp, kendi yandaşlarına veren herifler, içlerinde başörtülü kadınlar da var, namuslular mı yani?..nerde orda namus?...
ya "ben müslümanım içki içtiklerini gördügümü söyleyemem, yalan olur o" diyen din adamını fizan´a sürdüren adamların, müslümanlık ve namus durumu nedir?...
yaya geçidinden geçen kadını ehliyetsiz araba sürerken çarpıp öldüren gencin babası tayyip diye adam hiçbi şekilde ceza almaması,nası bi namus olur ?...onun anası da kapalı...yani bunlar "ailecek" namuslu mu olmuş oluyolar?...
nerde yani namus?...kız seks yapmayınca mı namus oluyo. e hadi peygamberin ilk karısı hatice anamız da bakire diildi evlendiğinde. peygamber bile 3.koca olmaktan hiç çekinmemiş. demek ki, bu mantığın, dinen de bi iler tutarı yok...
demek ki bu namus, popo taraflarından uydurulmuş bi şey olabilir, di mi?...di!!
yani...
namus diye, herif karısını öldürebilmek için kadın kılığına giriyo, kadın çünkü, "bu herif beni öldürecek "diye polise ihbar vermiş, poliste kadını korumaya almış, kapının önüne polis koymuş, polisi atlatabilmek için herif kadın kılığına giriyo, ve gidip bıçakla kadının boğazını kesiyo.. ve kadın ölüyo. işin garibi kadın başka erkekle falan da yaşamıyo, sadece o kocası olacak it dövüyomuş kadını, ağzını burnunu kırıyomuş her hafta. kadın da herifi bigün ziktiretmiş. olay bu...
herifi götürürlerken resmen, "namusumu temizledim,hiç pişman diilim" diyo...nası bi namussa bu...her halta maydanoz olabiliyo bu namus...her türlü cinayeti, namus temizleme olarak tertemiz yapıyosun...
güzel bi şii..
azgınlıgına dayanamayıp kendini başkalarına sevgilisini düşünerek faktıran bayan cümlesi.
namusu yoktur çünkü. orda burda namusumu aramayın der. bacak arası da kim.
bekaretini kaybetmiş kendini birine yamamaya çalışan kız tipi.
yine gündeme gelmiştir.
kendisinden başka hiç kimseyi ilgilendirmeyendir.
iki bacak arasında değildir. bir kızın namusu kendisidir.
Sorgulamaya açık değildir.
Aranacak başka yerlerin olduğunu bildiği için, öyle demiştir. Hemen şey etmeyin *
Aranacak başka yerlerin olduğunu bildiği için, öyle demiştir. Hemen şey etmeyin *
bir ortamda laf arasında söylendiğinde sikime takmam. kız arkadaşıma/ sevgilime bakire misin diye sormam bile çünkü çok sikimde olmaz ama gelip sormadığım halde bana bunu söylerse "önüne gelene verdi herhalde" diye şüpheye düşerim.
namusu bacak arasında aramayın diyen kızı seks kölesi olarak gören erkeğin adamlığından konuşalım biraz da.
Koltuk altındadır bi bak bakayım.
vurduruyordur. yazmasam olmazdı.
sizi hiç mi hiç ilgilendirmeyen namustur.
haklı kızdır.ben yolda arıyorum.
Genelde artik bacakarasi otoban olmuslarin lafı degil mi bu. Istisnalar var tabi.
başkalarını hiç ilgilendirmeyen namus.
namusu 2 bacak arasinda aramayan erkek ile tanıştırılması gereken kişi.
nerededir bilen söylesin dediğim durum. beynim yandı.
erorr.
erorr.
bacak arasında yoksa nerde olduğunun ne önemi kalıyorsa artık .
onda bunda şunda dır .
onda bunda şunda dır .
Hepinizin bir tarafına kafam kadar hayat girmiş. Hala kadının namusu bik bik!
güncel Önemli Başlıklar