bugün

youtube'da video izlerken üç harfli bir film reklamı dikkatimi çekti tıkladım, senaristi mustafa miraç kaya imiş. abi böyle üç harfli filmlerden ne kadar korksam da dikkatimi çekiyo kendimi alıkoyamıyorum. tek başına asla izlemem yanımda mutlaka birisi olacak. yoksa izleyemem geceleri bağırarak uyanıyorum resmen. fazla etkisinde kalıyorum. bu abi de bu filmin senaristi ve oyuncusuymuş. valla helal olsun nasıl böyle cesur olabiliyolar. ben korkuyom abi. kendisi zaten astrologmuş da. yani ucundan kıyısından bu işlere merakı var. söz konusu abinin yazarlığının yanı sıra korku filmi alanında yoğunlaşmış. filmlerinin teaserlarına bi baktım da tek başına izleneyek cesarette olduğum filmler değil. ama böyle filmlerin fanatikleri var. onları memmun edecek seviyede. saygılar abi.
ankaralı bir senarist. genelde korku türündeki eserleri insanı gerçekten korkutur. bu da onun o işte kaliteli olduğunu gösteriyor haliyle. bizim ülkemizde korku filmleri wampirli, zombili, hayaletli olunca ti'ye alınır. ama üç harflilerin konulu olduğu filmler ti'ye alınmaz. bu filmlerden harbiden korkulur. en azından ben böyleyim. hayatta tek başınayken izlemem. birileri varsa da çok ısrar edecekler o zaman izlerim. tabii ses çok yüksek olmayacak, ani geçişlerde falan tırsmayacam. bu abinin filmleri de benim için öyle. evet bu onun işini iyi yaptığı anlamına gelir ama korkuyorum. geceleri bağırarak uyanıyorum lan. senaristliğinin yanında, radyo ve tv programcısı olduğunu da öğrendim. filmlerinden birkaçı *, *, *, *, *, *, *. valla yolu izi açık olsun.