bugün

amaçlarını anlayamamış olduğum kişilerdir. ulan eğer yoksan bilgisayarın başında girme msn e ya da hadi girdin bi de yokum yazdın tmm eyvallah . peki o "yazmayın" ibaresi de neyin nesi..yazsak nolcak..
(bkz: varım diyor)
yokhum / yasma der bunlar.
çekindiği insanların bilgisayara bakma ihtimalini kaldırmak isteyen msn kişisi.
bunun bir üst modeli yokum'un sonuna ''önemliyse çaldır'' diyerekten bir notta düşer..
titretip kendine getirilmesi gerekir.
(bkz: titre ve kendine gel)
aslında cok amacsız bir davranıs gibi gözükmekle beraber; kişinin kompleksli yapısının bastacıdır. yokum yazar ama aslında yoklugumu farkedin teması tasımaktadır bu durum. geri dönüp msn'e baktıgında "vay anasını bu da yazmıs ahanda bu da" diyerek kendi içinde minik aptalca mutluluklar yasar. tabii bu kişinin kendi tercihidir, karısılmamalıdır. kendisinin de dediği gibi yazılmamalıdır *.
(bkz: yokum / aga geldiğinde titret)
adamına göre muamele yapan kişi de olabilir. bir arkadaşım msn iletisine bu yazıyı yazdığı halde kıllığına ard arda bir sürü ileti yazmıştım. sonunda o da 'yeter be yazma artık burdayım ama sadece 2, 3 kişiyle konuşmak istiyorum o yüzden yazdım, senle de konuşabilirim ama çok acilse söylüyeceklerin ' demişti, o saatten sonra da ben onla msnden konuşmadım ama.****
ego maymunudur ego o kişi.
- ayşen merhaba...
+ yokum burada.
- nasılsın ayşen?
+ iyiyim ama yokum burada.
- ne ayaksın sen ayşen?
+ anlamıyor musun, yokum!
işi gücü olan kişidir. hayatı elbette sadece msn üzerine kurulu değildir, belki ders çalışıyordur, proje hazırlıyordur.
seni beklediğim çok belli oluyor mu demenin başya yoludur. madem yoksun çık msnde ne işin var değil mi?
(bkz: msn iletisine uyuyom yazan insan)
(bkz: msn messenger dan nefret etme sebepleri)
(bkz: ben aslında yohummmm)
msn iletilerine 'yokum!' yazan insanlara kızmış kişidir. ve iletisine 'yokum yazmayın!' yazarak iletisine yokum yazanlara sinirini belli etmektedir.

-yokum yazmayın a.k şu msnlere. yokum yazmayın! yoksanız kapatın gidin. yeter ki yokum yazmayın.
''deli misin nesin, çevrim dışı olsana'' demeyi çok istediğim insanlardır.
sevgiye, şevkate, ilgiye, ihtiyacı olan histerik ergen kişidir.
'yokum'yazıp msn başında olacağına ya 'yokum ' yazmasan yada yok olsan daha iyi olmaz mı? çünkü; sonra inanmıyor kimse gerçekten yok olduğuna...