bugün

yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
yeditepe istanbul dizisi üzerine bir entrysini gördüğüm ve tamamdır dediğim yazar. bu dediğim tamamdırın hiçbir anlamı yok ama bir nevi kendimin onur ödülü diyelim.
grand ekinoks'a karşı başlattığı kampanyada kendisine bol şans dilediğim yazar. *
(bkz: cevap veremedi)
dikkat çekme peşinde olan yazar. amaçsız!
takrar gündeme getirmek için entrymi sildiğim yazar.
söylemek istediğim şu ki adam kendi görüşleri doğrultusunda yapılan tutarsızlıkları bulmuş ve bunu haklı olarak eleştirmiştir.bu kadar eksi yağmuruna tutulması neden hani siz hoşgörülü varkılardınız.
ayrıca söz konusu olan yazarın yalakaları ampül kaçar filan demiş o bahsetiğin ampül "o"ampülü tutanlara kaçar benden söylemesi.*
makine mühendisi olduğunu düşündüğüm, sonlu elemanlarla uğraşan kaderdaş. allah kolaylık versindir. arada sorum olursa soracağımdır aynı zamanda, demek hypermesh biliyorsun.***

edit: uçak mühendisiymiş, öğrendim, yardım sözü de aldım, sen nelere kadirsin sözlük. *
trakyalı olmasından şüphe ettiğim yazar. zira sabahtan beridir adi adi* deyip duruyor. klavyede sorun var diyor ama ben yemem. do you? *
baslikta ayni icerikli entryler olmasi başlığında korsan gammazlık yapmaktadır. yetkililerin dikkatine.
"sakin ol da motorun soğusun" denilen yazar.

anlamadıysa tekrar açıklayalım,

şaka o şaka,

espri hani, oluyor ya..

yoksa o derilerden uçak yapılmaz, alüminyumdur uçağın gövdesi, biliyoruz merak etmesin.

yıpratılma çabasıymış, adama kıçla gülerler. *

2 mantıklı kelimeyi yan yana getirse de biz de ciddiye alsak, iyi niyetinden emin olsak keşke.

(bkz: #4331655)
kendisini ciddiye almadığını iddia eden, ama gelip nick altına yazılar yazan çelişkilerle dolu bazı yazarlar tarafından iyi niyetli olmamakla suçlanmıştır.

ayrıca (#4331191), (#4331574) no'lu entryler arasında hiçbir fark görememektedir. farklı amaçla yazılmışsa da aynı amaca hizmet eden 2 entrydir.

espriyse de zaten komik değilmiş.
nevi şahsıma münhasırımı, başlık altı entarisi ile onore ettiği için eksilenmiş olduğunu farkettiğim uuser.

dostum anla işte yanlış ata oynuyorsun. beni artılarsan değil uçak mühendisi, uzay mühendisi bile olsan eksilerler umarsızca. ha bir yerin eksilmez o ayrı ama boşver yine de.*
ilahiyat mezunuymuşcasına şeriat hakkında ahkam kesen yazar. ah be kardeşim, herkes kendi işini yapsa bu ülkede...bilmediğimiz konularda atıp tutmasak, milletin inancına saygılı olsak, saçmalamakta sınır tanısak biraz, hayat bayram olsa falan...

hamas ı terör örgütü olarak niteleyen yazar. sayın yazar ne zamandan beri işgal edilmiş toprağını savunan insanlar terörist oluyor.

tarih okumadıysanız hatırlatalım israil bir işgal devletidir, ne kadar dünya devletleri tanısa da meşruluğu yoktur.
(bkz: #4551093) no'lu entrysinde aklınca ayar verdiğini sanan yazardır.
durmadan format dışına çıkarak etrafa ayar verdiğini sananlar kurallar dahilinde yargılandığında, daha süslü görünen "ideoloji yüzünden cezalandırılma", "çekilememe" gibi kalıplara sokulmaya çalışılıyor şakşakçıları tarafından.

bu durumdan sıkılan, çaylak olmuş veya silinmiş yazarların aslında hatayı kendisinde araması gerektiğine inanan yazardır.
(bkz: christopher moltisanti)
beşiktaş'a gönül vermiş bir yazar daha. amma da çokmuşuz be birader.
(#10647385) güldürdü.

beşiktaş'lı, candan yazar.
(#11021561) şampiyonlar liginin kazanılmasının başka maçlara bağlı olduğunu sanan yazar.
sayısalcıların ''buzdolabı'' olduğunu unutup, bide üstüne sözelcileri küçümseyip kendini öven yazar
gözlemlediğim kadarıyla sözlüğün kaliteli yazarlarından.
(#11864817) ''hala bunlardan var mı ya?'' dedirten yazar.
öngörülü yazardır.
tespiti için;
(#11846067) ve (#11864817)

saygı duydum.
futboldan bir haber, vasat yazar.
haftasonları demli çay eşliğinde futbol öğretmek istiyorum kendisine.