bugün

komünist kız tek gecelik basit bir hevestir, milletini seven kız bir ömür demektir. git çok uzaklara asker yoluna git mesela milliyetçi olan şafak sayar sen yemezsen oda yemez derdinle üzülür fakat komünist kız gider başkasını bulur seni bırakır.
görsel
Milliyetçi kız candır.
Siyaset yapmayan kız alır.
ikisi birleşip böyle cinsiyetçileri sikseler mesud oluruz.
Siyasi görüşten bekaret kontrolü yapan ahlaksızları göstermiştir. Niyeyse nerede bi kansız ahlak bekçisi görsem ülkücü çıkıyor. Gün gelir o yaftalar götüne yapışır, o zaman görürüm ben seni.
görsel
insan olan alır.
Ahlak ve ar damari tahrip olmayan alir derim.
görsel
ikisi de cahildir.
milliyetçi kız genellikle kıza benzer, komünist kız genellikle kıçıma benzer. kıçımın da pek güzel olmadığını düşünüyorum.
görsel
biri vatanın diğerine batanın peşinde olan kız türüdür.
milliyetçi hatunumuz genellikle geleneklerimizi örf adetlerimizi bilir. güzel yemek yapar yapmayı bilmese de öğrenir. kısacası komünist kıza göre hatun gibi hatundur. komünist kizlar her şeye bagirdiklari için sizi cildirtirlar. allah korusun. düşmanıma vermesin öyle sevgili.
Milliyetçi kız tutucu olur aşkınada , vatanına da , kitabına da , ailesine de. O yüzden milliyetçi kız alır götürür hatta karşılaştırmak bile yanlış olur.
iki tane taş gibi milliyetçi hatun bulurum, iki tane çirkin komünist kız bulurum o zaman milliyetçileri yüceltmiş, komünistleri de aşağılamış olurum.

harbi salaksınız amk.
Aslında komünist olmayan ama komünist sepetindeki kızı güzel olmak kaydıyla her zaman tercih ederim.
Milliyetçi kızı ise aslında bilinçaltında komünist ise ve güzelse tercih ederim.
memesi büyük olan kazanır.
değerleri farklı iki uç kutup tabi ki bizim için her daim asenalar gelir.
biraz ondan:

görsel

biraz bundan:

görsel

hepsini yirim! çok tatlişler...
komunist bir kızı on dakka da kurda ceviririm ben ey gidi.
Burada komunist kizlar kicima benzer falan yazanlarin rus kizlarina azdigini dusundukce sasirdigim karsilastirma.

Atlayacak sikikler icin not: milliyetciyim.
ya ben cidden anlamıyorum bu kendi ırkını sevmemeyi. ulan bu toraklarda doğmusun büyümüşsün ekmek yemissin. nedir bu türk mü ıyyy demek ah gerizekalı. hangi alman hangi fransız yapar senin yaptığını? yüzyıllık geçmişi olan amerikalılar bile milliyetcilik yapıyor anasını satim. git bi japonyaya gör sen ırkçılığı. ya ırkçılık demişken tabi ki ona karşıyız ama milliyetçilik çok farklıdır. sizin gibiler yüzünden biz bu haldeyiz çünkü siz hümanistlik adına kendi ırkınızı kötülersiniz satarsınız hemen. o geberip öldüğünüz che bile atamızı örnek almış onun düşünlerini okumuş siz hala bk bik bik. sevmiyosanız sktrin gidin basit bu kadar.
Faşistlikle Alakası yok modern çağdaş dediğimiz Avrupa bizden dağa milliyetçi adamları en çok takdir ettiğim konuda bu.milliyetçi olmak yanlış değil hele de ülkenizi içten yıkmaya çalışan akbabalar varsa.