bugün

microsoft'un balyoz davasının balondan ibaret olduğunu raporladığı durum.

evet arkadaşlar lafı fazla uzatmaya gerek yok, microsoft sunduğu resmi raporda, 2003'te kaydedildiği iddia edilen balyoz davası digital delillerinin calibri fontuyla yazılmasıyla ilgili olarak ( balyoz metninde kullanılan fontu 2007 yılında piyasaya sürdük) dedi.

belki yukarıdaki yazının ne dediğini bazı ampul kafalı arkadaşlar anlamamış olabilir, özetle; microsoft balyoz ile ilgili delillerin sonradan sahte bir şekilde oluşturulduğunu resmen deklare etti.

bakalım baransu denilen şahıs şimdi ne diyecek çok merak ediyorum, eminim şimdiden microsoft ile ilgili sahte kanıtlı iddialar üretmeye başlamıştır bile,

bakalım bill gates nezaman ergenekoncu ilan edilecek.

http://haber.gazetevatan....lil-geldi/530379/1/gundem
http://www.odatv.com/n.ph...vasini-bitirdi-1604131200
http://buff.ly/12i84xu

not: normal bir ülkenin normal bir hukuk sisteminde sırf bu delil bile tek başına bir davayı düşürür, bakalım hukuk sistemimiz normallikten yavşaklığa DOĞRU NE KADAR YAKLAŞMIŞ GÖRECEĞiZ.
ergenekon ve balyoz davasına hala inanan insanların var olduğu bir ülkede zaten bu gerçeği açıklamak bir şeyi değiştirmeyecektir ne yazıkki. bugüne kadar hala anlayamamış kişi buna da bahane bulup, inanmaya devam edecektir...
mehmet baransu ve benzer şürekanın itiraz edeceği hadisenin beyanı.
yok bir de futbolu da skip attılar, ama olsun fenerbahçe siker!
Daha önce onlarca bilirkişi raporuyla yapılan durum. Mahkemeler ve Fethullah savcıları tabi ki üstünü örttü, bizim koyunlar da alkışladı.

Bill Gates'in açıklaması ne değiştirir? Hiçbir şey. Milletinden utanmayanlar, gözlerine baka baka yalan söyleyenler, elalemin zengin züğürdünden mi utanacaklar?
ya esas ilginc olan, boyle bisey aciklandiginda yeryerinden oynamasi gerekirken komplo teorisiymiscesine hic bi tepki verilmiyo turk halkinin buyuk kesimi bencil arkadas ben burdan bunu anlarim. yemegi pisiyosa altinda arabasi varsa hicbisey zikinde olmuyo millet bos yere hapis yatiyomus ulkede yargi ozgur degilmis ona ne. padisahim cok yasa...
soktu da ne oldu. yandaşlar arasında bu kadarına da yuh diyen görmedim. gözleri kör görmezler,kulakları sağır duymazlar.
(bkz: bill gates in balyozcu olma ihtimali)
şimdi times new roman düşünsün..
(bkz: kul hakkı yemenin dayanılmaz hafifliği)
arial dururken saçma sapan fontlar kullanmanın sonucudur ya da bilerek yapılmış microsoftu bu coğrafyadan silmeye çalışmak olabilir.

(bkz: cemaatsoft)
(bkz: malumun ilanı) dır. türkiye cumhuriye ti daha öncede farklı dönemlerde birçok kez hukuksuzluklara sahne oldu fakat hiçbiri halkın gözünün içine baka baka, göstere göstere böylesine aymazlıkla yapılmamıştı. davaya kaynak teşkil eden en sağlam dedillerden birinin balon olduğu ortaya çıkıyor ve öyle garip bir ülke burası ve öyle garip bir millet ki içinde yaşayanlar çıt bile çıkmıyor. bu olayın gerçekten demokrasiyi sindirmiş ve adalet sistemi düzgün işleyen bir ülkede vuku bulması halinde yıkarlardı ortalığı. çok tuhafız vesselam, akıl sır erecek gibi değil.
(bkz: son bir ayda 101 kck tutuklusu tahliye oldu)

hukuksuzluğun baş gösterdiği yerde elbet terör kazanır.
skandaldır..
(bkz: ilker başbuğ un müebbet hapis cezası alması)

adalett???? hadi ordan yaa!!