bugün

hadepe oy verip şehid duyarı kasma.

ayrıca darbe girişimi oldu. daha farkında olmayanlar uyansın...
Bak sen anadolu çomarına.

Hayır gezi gezi diyip Geziye binlerce kilometre uzak olmanın da ironisi başka tabi.

Lan hergele sen bir tane vatsndaş gördün mü toma yakıp polise molotofla taşla saldırsın.

Demezler mi adama ananın amı gezide % 3 meydandayken verdiği zarara bak bir de % 50 indiğinde verilen zarara.

Anlaşılan o ki darbe girişimi başarısız olunca içten içe bi kendini sikme durumu vuku bulmuş.

ilk saatler elde birayla "hadi be olum tayyip şimdi sıçtın."

ilerleyen saatlerde "lan olmayacak galiba."

Sonlara doğru "halk askeri linç ediyor."

Başarısız olunca "bunlaer tiyetröö"

O tomalar kendine kendine taşla sopayla molotofla saldırana sıkmaya programlı tosunum elinde bayrakla tank önüne yatana değil.
Çomar dedigin adamlar olmasa dışarı çıkamiyor olurdun
Kullansana o beynini yan etkisi yok.
it iti ısırmaz da ondan.
onlar çanakkale savaşından sonra bu memleketin gördüğü en büyük kahramanlar.
çomarmış.
size çomar derdim ama köpeklere hakaret olur.
görsel * ironi var orada.
laik lütfen, sen su sıktılar diye ortalığı yakan adamsın. Kimse senden tankın önüne yatan insanları anlamanı beklemiyor ama çomar falan diyip de iyice gerizekalı olduğunu belirtme.
Çapulcu gezicilerin zoruna gidendir. O çomar dediğiniz insanlar devletinin yanında. Devlet adam gibi adam vatandaşına müdahele etmez. Kimin çocuğu olduğu belli olmayan ağaç sevdalısı piçlere tabi müdahele eder. Bir iki gezici tokatlasam rahatlardım sinirlendim yine.
kötü yorumlara itibar etme kardeş. senin ne kadar göt olduğunu anladık zaten boşver sen. piçliğe devam et.
çomar yedi sülalendir ulan! gidinin fetöcüsü...