bugün

olaya kendini iyiden iyiye kaptıran kişinin dönüşü olmayan bir yola girmesidir. yazıktır. bazen başına öyle olaylar gelir, öyle bir maç kaybedilir işte o vakit dönüşüm engellenemez, olan olmuştur. kişi kendini klavyenin tuşlarını yerken bulur.

belirtiler için:

(bkz: menajerlik oynarken havaya fırlamak)
(bkz: menajerlik oynarken monitore girmeye calismak)
*
(bkz: bilgisayarı tokatlamak)
her fm oynayan arkadaşın başına gelen durumdur...önemli bir maçtan önce basın toplantısı niyetine tuvalete giden menajer ; maçın ilk dakikasından itibaren yerinde duramaz... gol pozisyonlarında , üç saniye sonra içinde bulunduğu araba şarampole yuvarlanacakmış kadar kasılır. takımının attığı bir golün ardından da hikmet karaman misali sevinir...
fm'yi fm yapan, torunlara anlatılacak anı niteliğindeki eğlenceli olay. o an çıldırabilirsiniz ama bir tarafınız içten içe güler bu eğlenceye, çılgınlığa.

ben ciddi ciddi takım elbise giyer, not defteri alır, duymayacaklarını bile bile oyunculara bağırırdım. ayakta olurdum, kendime ayrılan bölümün dışına, bilgisayara tırmanmak suretiyle çıkardım. ah ulan ah.
her maçtan önce nolur nolmaz deyip oyunu kaydeden kişilerin oyunu kaydetmesindeki ilk sebeptir.
alt liglerden çıkıp zar zor çıktığın şampiyonlar ligi finalinde 1 golün üstüne yatarken 90+2 ve 90+4'te iki gol yeyip kupayı kaçırmanın kaçınılmaz sonucudur.
kesmek, biçmek, topcunun maaşını kesmek, yonetime ultimatom vermek, habire baska takımlarla ilgilenmek...
-bir sezonda 6-7 transfer yaparsanız.(yaşlı ve verimsiz)
-yanlış taktik uygularsanız
-saha kenarından doğru direktifleri vermezseniz
-kulübün bütçesini zorlarsanız gayet olağandır.

tecavüz ederler adama öyle.