bugün

entry'ler (29)

ekigho ehiosun

bu aslan parçası kardeşimiz başlarda takımı çok sallamasa da ligde sonlar yaklaştıkça takımı sırtlamaya başladı. umarım gekasla beraber samsunsporu istedikleri seviyeye getirirler.

necip uysal

sadece dmc olarak düşünülse iyi futbolcu denebilir belki de. ama topu alıp yaratcı işler yapmaya kalkınca olmuyor işte. en iyisi topu kazan ve en yakınındaki arkadaşına ver.

barış manço

ismini duymak bile duygulandırıyor insanı. yine de beğenmeyenleri görünce acaba çok mu yaşlandık diyorum içimden...

türkçe şarkılarda geçen mükemmel sözler

sen beni görme halimi bilme
yan yana gelde dedigimi dinle

bu nazlar bu cilve bakisin varya
eritir bitirir adami yar yar

göbeginde küpe varmis
findik burnunada takmis
adami oynatirmis küpeli kiz bu

cankan/küpeli kız

hasan yarar

samsun içinde orhan gencebaydan daha cok tanınan ustad

türk futbolunun en çirkef ilk 11 i

1volkan 2ibrahim uzulmez 3filipescu 4bulent korkmaz 5sabri 6huseyin cimsir 7hasan sas 8 emre 9arif erdem 10hagi 11nouma

20 ocak 1989 samsunspor trafik kazası

vay be 21 yıl olmus bu kazadan 2 ay sonra dogdum ama buyuklerımızın onlar hakkında soyledıklerını cok iyi hatırlıyorum. umarım en azından bu hafta karsıyaka macında tek tek o takımdakilerin adları okunur ve hatırlanırlar.

menajerlik oynarken yılmaz vural a dönüşmek

kesmek, biçmek, topcunun maaşını kesmek, yonetime ultimatom vermek, habire baska takımlarla ilgilenmek...

mahalleye inen ufoyu araklayıp sevgiliyi gezdirmek

uzayda sevişenler senaryosunu gerçege dökme fırsatıdır.

cool adam

her cool un amacı ortadadır. bu insanlar erkek arkadas arasında gayet tiz bir ses kufurlu konusma komik mimikler yaparken kızlar gelince birden ali kırca olabilirler.

şahin k

fimlerinde erkek oyuncuya da para vermemek için oynadıgını söyleyen turk komedi tarihinin bir numarası.

pro evolution soccer 2010

atakları kanatlara yaydıgınızda bol gollü maclar izleyebileceginiz oyundur. gobekten girmek baya kasabilir.

ömer toprak

fm 2010 da da 6 ay sakat olarak gosterilmiş insallah sahalara en yakın zamanda döner.

samsun atatürk anadolu lisesi

erkekler tuvaletini koyacak yer olmadıgı icin bahceye yapan okuldur. karda kışta sigara icmek icin pardon tuvalet yapmak icin bahceye cıkılır.

bir filmde 15 kişiyi seslendirmek

az tv de de bolca gorulmektedir.cinsiyet ayrımı yapılmaksızın bir zat butun karakterleri seslendirebilir.

ilkokul öğretmeninin klasik dayak tekniği

yuze atılan siddetli tokat suretiyle kafanın tahtaya carpması.

öz kardeşine tecavüz eden diyarbakırlı kıro

kıro degil hayvandır kendisi. serefsizdir akla gelen butun kufurlerı hak etmistir.

31 den sonra çöken pişmanlık duygusu

derhal ikinciye baslanıp sondurulmesi gereken duygu.

galatasaray ın atletico madrid i yenmesi

atletico madrid in galatasarayı yenmesinden daha yuksek ihtimalli olay.

gs uefa kupası nı ikinci kez alırsa olabilecekler

hagisiz bi galatasarayın basarması tesaduftur.