bugün
- beklenen büyük istanbul depremi14
- pkk'nın zafer kazanması21
- saçları sarıya boyatmak13
- ülkede akp ve chp den başka parti yok mu12
- gecenin şarkısı12
- mete han28
- anın görüntüsü21
- 0 0 79
- gaz odasında sevişmek13
- truenin düğünü için 800 km yol gitmek12
- true'nun sanat için soyunması14
- marlboro touch gray15
- ilkcahilbukucu8
- bir kadın hesabını ödediği erkeğe saygı duymaz23
- neden matematiği anlayamıyoruz19
- los angeles12
- neden boktan enerji elde etmiyoruz10
- sürekli devlet konuşan gariban insan10
- son kez erdoğan diyoruz11
- basınç enerjisi elektriğe çevrilebilir mi8
- milas 16'nın sözlüğe geri dönmesi9
- cenaze evinde kavga etmek8
- istiklal mahkemeleri yeniden kurulsun15
- içilebilir kuran'ı kerim ayetleri11
- en son ne zaman ağladınız8
- küçükken nasıl çıkıyordun merdivenleri10
- cenaze evinde pide ayran dağıtmak28
- taziye evinde hunharca çay içen akraba8
- mide ağrısı9
- işsiz misiniz çalışıyor musunuz10
- hasta ziyaretine götürülen şeyler10
- seni hamile bırakmak istiyorum diyen erkek20
- faiz yer misiniz'ya da yiyor musunuz18
- hala ak parti ye oy verecek olan insan19
- chpe kazanırsaaa apoyu çıkartacaklaarrrr11
- bir türkiye klasiği soygun ihaleleri10
- 8 ocak 2025 galatasaray başakşehir maçı10
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı16
- kiranın 30 bin olduğu ülkede devletin evlen demesi16
- ip tv kullanmak vs domuz eti yemek10
- seçilmiş bir milletvekilini tehdit eden mhpli9
- apo piçtir piç kalacak25
- iş hayatında yavşak tipleri sikme stratejileri16
- kıvılcım harika ertunç11
- evrim gerçekse neden ara form yok22
- güzel iççamaşırla ilk buluşmaya gitmek11
- evrim teorisi saçmalıktır20
- ferdi vs müslüm vs orhan25
- en son ne yediniz8
- aleyna tilki nin memeleri10
aşırı derecede kuzenimin yavuklusuna benzettiğim, "Bence 23 yaşında" denildiğini duyduğum (Bilmeyenler için: Adam 67 doğumlu), karizma abidesi adam. Oyunculuğu -özellikle salak taklidi- güzeldir. Dizisi Joey oldukça güzeldir, rahatça izlenilebilir.
charlies angels ta görmüştük kendilerini.
friends adlı dizide kendisine aşık olduğum kişi. bir çok duyguya mükemmel biçimde hakim ve harika betimliyor. Matthew Perry' nin yaşamış olduğu uyuşturucu problemi nedeniyle rolü azalmasına ve esprilerin önemli bir kaynağının eksilmiş olmasına rağmen dizide Joey' in daha etkin hale gelmesiyle dizi bambaşka bir boyuta geçiyor ve bana göre daha zevkli bir hale geliyor.
fazlasıyla yakışıklı ve sexy bir adam.
fazlasıyla yakışıklı ve sexy bir adam.
"ben seçmelere rachel olmak için girmiştim, ama onlar çok fazla penis var diye düşündüler."
http://d24w6bsrhbeh9d.clo...et/photo/a3Y1NV8_700b.jpg
http://d24w6bsrhbeh9d.clo...et/photo/a3Y1NV8_700b.jpg
güldürmesi için konuşmasına gerek kalmayan adam.
Gençlik fotoğraflarına bakınca derin bir hüzne kapıldığım Joey karakterinden kurtulamayan oyuncu. Hatta bu adamın yaşlanması depresyona soktu beni.
jeremy clarkson'ın yediği boklar yüzünden kapı önüne konmasıyla tüm sunucu kadrosu değişen top gear'ın yeni sunucularından biri.
(d. 25 Temmuz 1967, Massachusetts), televizyon dizisi Friends'teki Joey Tribbiani rolüyle tanınan ABD'li aktördür. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce modellik yaptı. Sonra Levi's, Coca-Cola, Doritos und Heinz Ketchup gibi firmaların reklam filmlerinde oynayarak başarı sağladı. 1990'ların başında Married with Children dizisinde Cristina Applegate'in canlandırdığı Kelly Bundy karakterinin erkek arkadaşlarından birini oynadı. 1994'te başlayan ve 10 yıl süren Friends dizisindeki rolüyle, özellikle ABD olmak üzere tüm dünyada sevildi. LeBlanc aynı zamanda Lost in Space, Charlie's Angels ve Charlie's Angels: Full Throttle gibi Hollywood filmlerinde de rol aldı.
Matt Le Blanc son olarak 2011 yılında başlayan Showtime kanalında yayınlanan Episodes dizisinde oynamaktadır.
2004 ile 2006 arasında Friends'deki karakterine dayanan Joey adlı kendi sitcom dizisinde rol almaktadır.
LeBlanc, 3 Mayıs 2003'te uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Mellissa McKnight ile evlendi ve çiftin birlikte 8 Şubat 2004'te Marina Pearl LeBlanc ismini verdikleri bir kızları oldu. Çift 2006 yılında boşandı.Matt LeBlanc 2012 de Golden Globe ödülünü kazanmııştır
https://tr.wikipedia.org/wiki/Matt_LeBlanc
Matt Le Blanc son olarak 2011 yılında başlayan Showtime kanalında yayınlanan Episodes dizisinde oynamaktadır.
2004 ile 2006 arasında Friends'deki karakterine dayanan Joey adlı kendi sitcom dizisinde rol almaktadır.
LeBlanc, 3 Mayıs 2003'te uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Mellissa McKnight ile evlendi ve çiftin birlikte 8 Şubat 2004'te Marina Pearl LeBlanc ismini verdikleri bir kızları oldu. Çift 2006 yılında boşandı.Matt LeBlanc 2012 de Golden Globe ödülünü kazanmııştır
https://tr.wikipedia.org/wiki/Matt_LeBlanc
Tam adı matthew steven leblanc olan, 25 temmuz 1967 doğumlu fransız/italyan karışımı melez oyuncu. Şu ana kadar 30 yapımda yer almıştır, oyunculuğu kadar sesi de güzeldir. 40 yaş sonrası erken çökenlerden, gençlik başka tabi görsel
Kendisini joey tribbiani karakteri ile tanımıştım görsel sayesinde friends'i izlemiştim. Sonra lost in space filminde görünce çok mutlu olmuştum görsel
Daha sonra çarlinin melekleri filminde rastlamıştım, sırf onun için reform school girl filmini izlemiştim *
Kendisini joey tribbiani karakteri ile tanımıştım görsel sayesinde friends'i izlemiştim. Sonra lost in space filminde görünce çok mutlu olmuştum görsel
Daha sonra çarlinin melekleri filminde rastlamıştım, sırf onun için reform school girl filmini izlemiştim *
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar