bugün

malı, mülkü olan kişilerin takındığı sıfat. ayrıca bir kiracı terimidir.
'...mülk sahibi, hani bunun ilk sahibi' sözünün girişidir.
uludağ da yazar olduğuna, ulusal bir gazetede köşe yazarı olmuş kadar sevinen(bu durum sözlük sevgisine delalet eder) dördüncü nesil arkadaşım, altıncı nesil yazardır, hoş gelmiştir.
şu an ne yazık ki hiç malı yoktur ve sadece kyk dan gelen bursla geçinmektedir. zamanında malın kıymetini bilemedik!
(bkz: mal canın yongasıdır)
sigara ve alkol kullanmayan 6. nesil format uleması yazar.
15 dakika bile sürmeyen bir takılmam yüzünden gına gelme sıfatını benim için kullanmış yazar kişi. selamlar. ben orçi. 34 yaşındayım. hala annemle yaşıyorum. yılmaz morgül dinliyorum. en sevdiğim yemek kaşarlı domates çorbası.
(bkz: mal beyanı)
(bkz: mal varlığı)
(bkz: mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi)
6. nesil çaylak. oysa ki forumumuza daha ne güzel başlıklar kazandıracaktı. hasretle çaylaklığının bitmesini bekliyoruz.
10 günlük hücre cezasını doldurup sözlük koğuşuna geri dönmüş yazardır. allah bir daha düşürmesin. *
an itibari ile kankisi olduğum şeker yazar. içinde az biraz da çakallık var. anlaşılmadı sanılmasın. *
#6567391 no lu entrysinden cımbızla iki cümle çekiyorum.

--spoiler--

tecrübeli bir komutan olsa böyle bir cezayı vermeyi aklından bile geçirmezdi ama henüz yeni mezun olmuş bir teğmen ve emrinde ona itaatsizlikte ısrar eden diyarbakırlı bir asker. hocanın da dediği gibi, hırsızın hiç mi suçu yok?

--spoiler--

itaatsizlikte ısrar eden diyarbakılrı asker. neymiş diyarbakırlı. bi daha yazayım; diyarbakırlı, diyarbakırlı, diyarbakırlı... azcık cesur olsaydı keşke de askere kürt deseydi. 'kürt asker komutana itaatsizlik etmiş' deseydi. bunu söyleyecek yürek yokmuş kendinde. ama en sonundan gelen cümle mest etti beni; hırsızın hiç mi suçu yok..

bidaha yazayım; hırsızın hiç mi suçu yok..

şöyle bir toparlayayım; 'eğer bir kürt askerdeyken komutana itaatsizlik(!) ederse elie pimi çekilmiş bomba vermek haktır.' demiş yazar.

şimdi gidin kurtlar vadisi izleyin, ardından çıkın nefes i izleyin. anlı şanlı savaşlarımızı dinleyin. şu çılgın türkler i okuyun. hepsinin parasını ben vercem. ne kadar çabuk seleksiyona uğrarsanız güzel günler o kadar yakındır bizler için.
uludağ sözlük gece bekçileri örgütünün gönüllü neferi, an itibariyle bilmem kaçıncı nesilden manisalı, esmer yazar. *
hukuki tabirle, malik anlamına gelir, bizzat kullanım hakkı olan kişidir.
alemin kral kasabalısı. turgutluspor'lu hemşerim. kavlimiz var, kasaba play-oflara çıkınca sözlük turu atacağız.
(#6712157) kökten çözümcü. süper.
gazili olması muhtemel yazar.
bu memleketin ekmeğini yiyip bu memlekete hakaret eden birine ananı da al git dediği için çaylak olmuş yazar kardeşimdir. kendisi bu yüzden çaylak olduğu için gururludur, pkknın borazanları yazarken yazamadığı için ise biraz buruktur. biz her şekilde seviyoruz kendisini. çevik kuvvet olup pkk lıları kovalayacağı günleri bekliyoruz.
turgutluspor taraftarıdır. armasının peşinden koşan herkese olduğu gibi ona da saygımız vardır. iyi bir futbolseverdir.
mal sahibi mülk sahibi nerde bunun ilk sahibi demek istediğim aynı zamanda hoş gelen yazar. birde koştursun efenim sözlükte. peynirciks seni atlamış yakındır gelişi.
(bkz: bu da böyle bir anımdır)
alt liglerin unutulmaya yüz tutan takımlarını unutturmama adına kaleme aldığı güzel yazılarıyla sitemizi şenlendiren yazar.
son günlerde kendini tiyatroya adamış, 8 ocakta gazi konser salonunda, belki de sevdiği hatunun ta istanbullardan kalkıp izleyeme geleceği oyun için çırpınan yazardır. heyecanlıdır. 500 kişinin karşısında küfürler savuran bir gamsızı oynayacaktır.
oynadığı otobabanda piknik adlı oyuna; bizleri de davet etmesi sonucu iyi güzel hoş bir akşama vesile olan.

(bkz: küfürle güldürmek) bu adamdan öğrenilebilir. kesinlikle. * şaka bir yana güzel küfür ediyor. bir ara öğretim görevlilerine de kayacak dedim. kaymadı. bir daha ki sefere inşallah.

ünlü olduktan sonra bizi tanımadı pek. seni sahneye biz çıkardık. indirmesini de biliriz. * bir yerde onu da anlamak lazım. adam oyundan çıkmış gelip bizle takılacak değildi... lakin üslup daha güzel olabilirdi o da ayrı. yaratılışı öyledir diyoruz. vesile olduğu hoş ortam yeter diyoruz iç güzelliğini anlamak için.

neyse uludağ sözlük yazarları olarak; otobanda piknik adlı oyundan aktaracaklarımız bu kadar...

esenlik...
"hani bunun ilk sahibi?" diye sorulandır.