bugün
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı19
- peter parker'ın mutsuz olması15
- gecenin şarkısı8
- izmir 3 koşuda hangi at gelir9
- zeynep bastık'ın beyaz külodu20
- birlikte diyete başlayalım mı9
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu20
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması22
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt9
- kadınların katlandığı eziyetler14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- müslüman diye hamas'ı savunmak10
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır18
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
Kuzey Amerika kıtasının ikinci,Kanada'nın ise en uzun akarsuyu.Toplam uzunluğu yaklaşık 4.240 km'dir.Kanada'nın kuzeybatısındaki bir gölden doğar.Kuzeye doğru akar ve Kuzey Buz Denizi'ne dökülür.Bulunduğu enlem nedeni ile yılın beş ayında suları donar.Bu süre boyunca su taşımacığı yapılamaz.Ancak,kış aylarında nehir geçici olarak kara ulaşımına açılır.Nehrin geniş bataklık deltası,göçmen kuşların uğrak yeridir ve bu kuşların üreme alanıdır.
Ayrıca Harry Potter serisinin yazarı Joanne Kathleen Rowling'in en küçük kızının adı.
nesildaş yazar. sessiiiz ve derinden. saygılarımı sunarım efenim. *
anlamadan etmeden lanlı lunlu konuştum ama sonradan farkedince dünyalar iyisi, sevimli mi sevimli nazik bi yazar olduğunu gördüm. bana trol dedi diye çıkışmamla, verdiği kibar cevabın etkisindeyim şu an. çok etkilendim. böyleleri kaldı mı ki?
kızların erkeklerden daha çok konuşmasını daha bilgili olmalarına bağlamış bir yazar arkadaş. yerseniz.....
(bkz: #9166184)
--spoiler--
kız kıza sohbet her zaman daha avantajlıdır. konuşacak konu vardır. genelde kültür, bilgi içerikli muhabbetler döner. erkeklerin muhabbet ekseni bellidir. siyaset, seks ve futbol. oysa kız sohbeti öyle mi? genelde okumaya ve çevremize daha meraklı olduğumuz için filmlerden, kitaplardan, sanattan, teknolojiden, bilimden...vs...vs... bitmez yani. biz kızlar erkeklerden daha çok konuşuruz genelde, çünkü daha bilgiliyizdir.
--spoiler--
(bkz: #9166184)
--spoiler--
kız kıza sohbet her zaman daha avantajlıdır. konuşacak konu vardır. genelde kültür, bilgi içerikli muhabbetler döner. erkeklerin muhabbet ekseni bellidir. siyaset, seks ve futbol. oysa kız sohbeti öyle mi? genelde okumaya ve çevremize daha meraklı olduğumuz için filmlerden, kitaplardan, sanattan, teknolojiden, bilimden...vs...vs... bitmez yani. biz kızlar erkeklerden daha çok konuşuruz genelde, çünkü daha bilgiliyizdir.
--spoiler--
şirin mi şirin,hanım-hanımcık mı hanım-hanımcık,seviyeli,kendini bilen,yeri gelince ciddi ancak bir o kadar da cana yakın sevilesi yazar.
aklı başında olan yazardır. seviyoruz.
bilerek konuşan kaliteli yazar. ayrıca imlası harika.
akıllı uslu yazar.
Mackenzie diye almış nickini,
Merak edermiş tüm sözlük bu adamın tipini,
Uslu durmuş salmamış aklının ipini,
hackler valla billa bulmasın inciciler iP'ni... saygılar...
Edit:Aynı zaman da yardımsever...
Merak edermiş tüm sözlük bu adamın tipini,
Uslu durmuş salmamış aklının ipini,
hackler valla billa bulmasın inciciler iP'ni... saygılar...
Edit:Aynı zaman da yardımsever...
izmir'de bana çay ısmarlama sözü vermiş yazar.
DUYDUĞUMA GÖRE yaşıyla, başıyla uğraşanlar varmış.
yazar kardeşimizin, akıl yaşta değil, baştadır sözünün kanıtı misali oldukça yaşının üstünde bir akla sahip olduğunu gözlemledim.
sözlükte ve sokakta mevcut olan insanları yaşlarıyla muhasebe edip, fikirlerini küçümseme anlayışına oldukça sinir olan bir yazar olarak, insanların yaşlarından akıllarını ölçen zihniyetsizlere, ölçü aletlerinin ayarsızlığını belirtmek isterim.
mackenzie, aklınızın sınırlarını çoktan aşmış bir yazar. akıl olarak epey bir gerisindesiniz. bulunduğunuz konumdan küçük görünen yazarın eteklerinde kalır aklınız, haberiniz ola!
yazar kardeşimizin, akıl yaşta değil, baştadır sözünün kanıtı misali oldukça yaşının üstünde bir akla sahip olduğunu gözlemledim.
sözlükte ve sokakta mevcut olan insanları yaşlarıyla muhasebe edip, fikirlerini küçümseme anlayışına oldukça sinir olan bir yazar olarak, insanların yaşlarından akıllarını ölçen zihniyetsizlere, ölçü aletlerinin ayarsızlığını belirtmek isterim.
mackenzie, aklınızın sınırlarını çoktan aşmış bir yazar. akıl olarak epey bir gerisindesiniz. bulunduğunuz konumdan küçük görünen yazarın eteklerinde kalır aklınız, haberiniz ola!
(bkz: tanırım iyi çocuktur)
abisinin bitanesi olan, akıl yaşı olarak çoğu kimseyi cebinden çıkarabilitesi olan, hem akıllı, hem de tatlı yazar.
(bkz: büyümüş de küçülmüş)
(#9255039) anladığım kadarı ile iskandinav erkeklerine içten içe bir haz duyan nesildaş sözlük yazarı.
(#9800790)
40 entrilik başlıkta gram akla sahip olduğuna kanaat getirebildiğim yegane yazar.
halbuki 100. dereceden integral problemi yoktu ortada. ne bu cehalet sözlük?
40 entrilik başlıkta gram akla sahip olduğuna kanaat getirebildiğim yegane yazar.
halbuki 100. dereceden integral problemi yoktu ortada. ne bu cehalet sözlük?
inciden harika tespitlerde bulunup bizlere nakleden harika yazar. çok kaliteli bir espiri anlayışı var benimkiyle uyuşuyor zira paylaştığı şeylere yarıldım.
on iskoçtan birinin taşıdığı soyisim. Mac kısmı atılırsa hoş bir anglo-saxon kızının ismine ulaşılabilir. ayrıca bir yazarmış.
uludağsözlüğün bir nevi incisözlük elçisi bir yazar.
mükemmel bir konuya değinmiş insan evladıdır. helal olsun!
(#10290530)
bu memlekette ben sanatçıyım diye göt kıvıranlar ve onları pohpohlayanları s.kmek lazım ya neyse artık!
(#10290530)
bu memlekette ben sanatçıyım diye göt kıvıranlar ve onları pohpohlayanları s.kmek lazım ya neyse artık!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar