bugün
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona21
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz44
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici13
- sözlüğün çok sakin olması12
- istanbulda sahte içki ölümleri9
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek29
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- amına koyduğum kanaryası10
- türkiyede tipin pek bir önemi olmaması9
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- öğrencisine sapık mesajlar atan din hocası14
- kemalistlerin 15 temmuzda korkudan altına işemesi25
- sabah ezanı10
- teröristle müzakere değil mücadele edilir18
- gerçek atatürkçülerin oy verebileceği partiler10
- öğretmen olmak için gereken özellikler15
- apo ile işbirliği yapana oy vermek10
- 2025 aile yılı10
- şu an bütün yazarların işten kaytarması9
- 12 ocak 2025 başakşehir galatasaray maçı28
- yeni çözüm süreci10
dedikleri final olsaydı bir daha dizi izlemeye bilirdim.
iyi ki finali çekmemişler. dağılırdık lan. böyle final mi olur?
final bölümünün nasıl olduğu ile alakalı nasıl bir vuruş vurdu bana anlatamam. leyla ile mecnun dizisinin finali ancak öyle olabilirdi. iyiki yayınlanmamış final bölümü yoksa vallahi intihar edenler çıkardı.
iyi ki final yapmamış dedirtmiştir.
ciğerler sökülür gözler patlarmış artık.
ciğerler sökülür gözler patlarmış artık.
Finali ile darmaduman etti. Ulan var ya.
bu kadar yaşanmışlık, bu kadar yaşanamamışlıktan doğabilirdi ancak dedirten finale sahip dizi. her aşk, her ilişki, her arkadaşlık.. her hayat böyle değil mi zaten?
bir kere daha sevdirdi. o nasıl yayınlanmayan sondur..
helal olsun diyorum gelmiş geçmiş en iyi dizidir izlediğim.
dayanamıcam ben de aynısını yazıcam amk.
o nasıl final lan!
o nasıl final lan!
izlemeden, sadece 6-7 sahnenin gösterildiği olacak ama olamayan(!) final insanın içine oturan, boğazında yutkunamadığı düğüm olan bir bölüm olacakmış. keşke olsaymış da yutkunasaymışız. keşke.
iyi ki finalini izleyemedik dedigim efsane dizi. izleseydik harap olurduk lan. sozlu iki dakikalik anlatimiyla bile sok oldum.
bari bu finalin bir sinema filmini yapsınlar höyküre höyküre ağlayalım sinemada. nolur lan!
iyi ki o finali yapmamış dedirten efsane dizi/dizimiz.
bu final gerçek hikayesi mi yoksa değil mi bilmiyorum ama, eğer gerçek hikayesi olsaydı ve çekilseydi çok üzülürdük eyvallah ama, o erdal bakkal'ın, iskender baba'nın, çakma ve ak sakallı dedelerin, ismail abi'nin, yavuz'un; mecnun'un kafasındaki hayali karakterler olduğunu bilmek, yani o karakterlerin hiç varolmamış olduğunu bilmek daha bi üzerdi bizi..
bu final gerçek hikayesi mi yoksa değil mi bilmiyorum ama, eğer gerçek hikayesi olsaydı ve çekilseydi çok üzülürdük eyvallah ama, o erdal bakkal'ın, iskender baba'nın, çakma ve ak sakallı dedelerin, ismail abi'nin, yavuz'un; mecnun'un kafasındaki hayali karakterler olduğunu bilmek, yani o karakterlerin hiç varolmamış olduğunu bilmek daha bi üzerdi bizi..
ismail abinin balık, erdal bakkalın tuzluk, yavuzun yaprak gölgesi ve mecnun ve leylaların hallerinin sadece aklından geçen kurgular olduğunu duyunca olan morali sıfırın altına indiren dizi.. daha ne diyeyim, film yapsalar oturur ağlarım hiç gocunmam.
finali 25 yaprak dökümü gücündedir.
evet güzel bir son ama vellakin lost dizisi finalinde hayal kırıklığı tadı olan bitmemiş dizi.
finali gayet hoş olan dizi. lakin biraz düşününce, leylalarla alakalı kısım çok iğreti duruyor orda. tek leyla devam etseydi, elbette finali onla olacaktı ve kaan gibi gerçek olan tek karakter o olacaktı. ilkokul aşkı, sürekli ziyarete gelecekti belki, yahut koşmu kızı sürekli cama çıkacaktı bir şekilde. ama çorap değişir gibi leyla değişince, izlediği dizilerdeki kadınlar işte demek durumunda kaldı. galiba. ya da benim gönlümden böyle bir burukluk geçiyor bu konuyla alakalı, bilemedim.
sonu mükemmel biten bir dizi hala ağlıyorum. videosunu izledim sadece. fakat olayları bildiğim için baya kötü oldum. videoyu izleyince normaldim de.
sonra bir an düşündüm gerçekten böyle insanlar var ve biz aslında bunların hayal dünyasını izlemişiz. kafasında kurguladığı, belki de yapmak istediği ama yapamadığı. Mecnunu hep neşeli haliyle tanırdık ama onu o şekilde görünce çok fena oldum. Çok iyi kurgulanmış hatta bence bu baştan bu şekilde ayarlanmış. helal.
sonra bir an düşündüm gerçekten böyle insanlar var ve biz aslında bunların hayal dünyasını izlemişiz. kafasında kurguladığı, belki de yapmak istediği ama yapamadığı. Mecnunu hep neşeli haliyle tanırdık ama onu o şekilde görünce çok fena oldum. Çok iyi kurgulanmış hatta bence bu baştan bu şekilde ayarlanmış. helal.
iyi ki devam etmemiş dediğim dizidir. ben de özledim adlı dizi de ki finali görseydim çok etkilerdi. böyle öğrenmek daha iyi oldu.
Final sahnesi ile düşündürmüştür.
http://www.youtube.com/watch?v=5qclnbsqiaE
http://www.youtube.com/watch?v=5qclnbsqiaE
afili filintalar facebook sayfasından:
--spoiler--
Kendi çölünde kaybolanların hikayesiydi, umudunu yitirmeden bekleyenlerin, hüznün olduğu yerde kahkahayı eksik etmeyenlerin, hala sevdiği kızın gözlerine bakıp seni seviyorum demekte zorlananların, aşka hikayelere dahil olamadığı için kendi hikayelerini yazanların, bazen küfürlü konuşup aşkla susanların, kafası hayli karışık olanların, güçlü olmak istemeyenlerin, daha çok deneyen, daha çok yenilen, hep deneyen ve hep yenilenlerin hikayesiydi...
Bizim hikayemizdi...
--spoiler--
--spoiler--
Kendi çölünde kaybolanların hikayesiydi, umudunu yitirmeden bekleyenlerin, hüznün olduğu yerde kahkahayı eksik etmeyenlerin, hala sevdiği kızın gözlerine bakıp seni seviyorum demekte zorlananların, aşka hikayelere dahil olamadığı için kendi hikayelerini yazanların, bazen küfürlü konuşup aşkla susanların, kafası hayli karışık olanların, güçlü olmak istemeyenlerin, daha çok deneyen, daha çok yenilen, hep deneyen ve hep yenilenlerin hikayesiydi...
Bizim hikayemizdi...
--spoiler--
finalinin anlatımı bile tüm duygularımızı alt üst etti.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar