bugün

ipincecik, kiyir kiyir, acayip leziz cipsler ureten firma. leyyyz.
baharatli lays içlerinde en güzeli olup tüm dünyada varolan bir cipstir. yiyin gari de reklam sloganı.
(bkz: yiyin gari)
doritos'a değişilmeyecek patates cipsi.
şu an itibariyle entry girerken yedigim o muhteşem patates cipsi.*
(bkz: Ayşe Teyze)
(bkz: Ayşe Elmacı)
son olarak dünyadn lezzetler adı altında kırmızı-sarı ve yeşil renklerde üç farklı aromalı ürününü piyasaya süre cips. ince ve düz patates cipsi olması sebebiyle hemen her türlü ürününü severek tükettiğim markadır. ürünlerinin arasında en seri şekilde yenilesi olanı lays hasat şenliğidir.
bıkmadan, usanmadan yenilesi patates cipsi.*
ingilterede walkers olarak piyasaya sunulan cips.
bir numara cipstir.
saf kızarmış patates tadı , baharat gibi yalanlara ihtiyaç duymaz.
reklaminda bi tayfun talipoglu ve acindirma tribi eksikti o da oldu diye dusunmeme sebep olmus cips .
tadım çekirdek kadar bağımlılık yapabilen cips.
birsürü çeşidi çıksa da orijinali en iyisidir ama yoğurtlusu da takdire şayandır.tuzlu ve sirkeli yeni ürünü ise sağlam mide gerektiren enteresan bir tat olmuş.
yoğurt ve bahar yeşillikleri adında harikulade bir cips çeşidi ortaya çıkaran çıkaran firma.

(bkz: aferin)
(bkz: olmuş bu)
gurme başlığında alt başlıkları şöyle çeşitler piyasaya sürmüş:

parmesan(bugün aldım ama benim kedi bile yedi. ki tavuk budunu beğenmez şerefsiz)
rokfor
feta ve kırmızı biber
bir aralar hasat şenliği diye satılmış olan , şimdilerde ise yeşil bir pakete sahip olan ; über lezzetli bir cipse sahip fritolay markası.
allah yapandan razı olsun lezzeti.
doya doya yenesi doğal patates cipsii.
bir pringles değildir fakat yoklukta gideri vardır, hoştur. miller ile birlikte iyi gider.
harika bişeydir. ertesi gün sivilcelerin azacağını bile bile paketin dibine kadar afiyetle yenilir.
şu ayşe teyze gibi bir kere bundan yiyemedim yahu. eline alıyorsun, hepsi kırık. reklamlardaki koca cips parçaları yalan yani.
kalori bombasıdır ve yedikten sonra vicdan azabı içinize oturur ama enfestir o ayrı.
ertesi gün surat tuzdan patatese döner. ağzın içi demir tozu yutmuş gibi olsada, dilin tombik köfteye dönsede asla vazgeçilmez lezzetli mutluluk yiyecengi. özellikle zeytinyağlı kekiklisi şu an bütün çeşitlerin arasında en başarılı olandır.
yoğurt & mevsim yeşillikleri karması olanını her gün tüketmekte olduğum tarifsiz tat.
kırmızısına öldüğüm cipstir.
çayla da güzel giden meret. sadesi ama. baharatlısı fazla ergen işi.