bugün
- atatürk'ü sevmek mi lazım12
- atatürk'e düşman olanlar28
- yazarların en seksi bulduğu renk9
- zeynep bastık'ın beyaz külodu17
- kitap isimlerini pompa ile değiştir12
- biberonuna tiner koyularak öldürülen bebek25
- 16 kasım 2024 jake paul vs mike tyson boks maçı48
- gecenin şarkısı13
- apo yu hapisten çıkartmaya çalışmak19
- torununa köfte alamayan emekli teyzenin ağlaması19
- ışıktan madde elde etmek12
- 13 yaşındaki çocuğun aids ten ölmesi11
- atatürk resmine basan piçe uçan yumruk17
- bir sözlük kızının kekini yemek25
- bir akrep kadını ile sevgili olmak12
- gece atıştırmalık önerileri11
- güvenmemeyi nasıl öğrendin20
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri14
- anın görüntüsü25
- kerem aktürkoğlu9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri12
- ssilvermist15
- kedimi kim yedi1'in ölmesi11
- hindu tanrılarını baltayla parçalamak15
- adam gibi giyinmeyi öğretecek sözlük kızı10
- erkeğin ne giyeceğine karışan kadınlar10
- insan olmaya çeyrek kalanın kız gibi bileği olması15
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı14
- taksi müşterisine klasik müzik dinletmek9
- izmir 3 koşuda hangi at gelir12
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı18
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi8
- zafer partisi18
- judas'ı silmesi için zall'a para teklif etmek9
- mike tyson12
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke10
- sözlük kızlarının meme şekilleri19
- geceye bir şarkı bırak8
- sarılıp uyumak istediğiniz yazarlar12
- queen ravenna'nın ölmesi15
- tulumba tatlısı18
- kadın aldatması erkek aldatmasıyla aynı mıdır11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın8
- true ve koala arasındaki cinsel gerilim13
- bugünün bir türlü bitmemesi8
- göbek deliği estetiği10
- şehirler arası otobüs yolculuğunda bastıran çiş8
- yazarların gurur duydukları özellikleri20
- portakallı kek11
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması16
bavul ticareti yapabilme olasılığı yüksektir.
(bkz: kızların kemerine göre çanta takması)
(bkz: kızların tokasına göre çanta takması)
(bkz: kızların kemerine göre çanta takması)
(bkz: kızların tokasına göre çanta takması)
güzeldir begenilesidir. 10 farkli cesit cantasi olup, hepsinin farkli renk olmasi ya da her sabah birinden digerine tasimasi eziyetine ragmen disariya ciktiginda yada kendisi icin onemli bireylerin yaninda belirecegi zaman kendine ozen gostermesi, karsisindaki insanin begenisine deger verip ona gore bunca sikintiya girmesi ve ahenkle dans etmesi takdire sayandir, eli fransizlarca opulesidir.
(bkz: mavi kot, kirmizi tatli bi bluzla ahengi yakalayan kizin sari canta yesil saat pembe converse giymesi sorunsali)
(bkz: mavi kot, kirmizi tatli bi bluzla ahengi yakalayan kizin sari canta yesil saat pembe converse giymesi sorunsali)
(bkz: olsa da taksak) denilesi durumdur.
(bkz: ilüzyon)
hergün farklı kıyafet giydikleri icin farklı canta takmaları gereklidir. uyum vazgecilmezdir.
Her hafta pazara çıktığını ilan eder bu tavırla. Ne acıdır ki güzellik hırsına yenilip kimse anlamaz sanar.
kredi kartının limitinin yüksek olduğuna dalalettir. çantaya verdiği parayı zekasını geliştirmek için bir kursa gitmeye harcasa kolundaki çantayla değil ağzından çıkan laflarla dikkat çekerdi. millete aklım yok parayı çantaya yatırıyorum demenin en kolay yoludur.
tutkudur çanta. anlamayan bilemez çantanın kıyafetine, tokana, ayakkabına verdiği uyumun zevkini. pahalı bir tutkudur da aynı zamanda. bende de var o tutku, ordan biliyorum.
2002'ten 2009'a kadar tüm puma, nike çanta ve cüzdanları mevcuttur. alışkanlıktır. takıntı olmaya başlamıştır.
2002'ten 2009'a kadar tüm puma, nike çanta ve cüzdanları mevcuttur. alışkanlıktır. takıntı olmaya başlamıştır.
pabuçlarıyla uyumlu olması içindir. erkekler de bu olay; kemer - ayakkabı uyumu şeklinde kendini gösterir.
bir erkek, beline siyah deri kemer takmışsa ve ayağında da spor ayakkabı varsa acilen uzağa kaçın imajı doğurur.
aynı şekilde, bir çift rugan ayakkabı giymiş bir kadında, hasır ya da bez çanta düşünülemez.
bu olayı maddiyata dökenlere şöyle diyeyim;
- para insana klasik müzik cd leri aldırmaz.
bir erkek, beline siyah deri kemer takmışsa ve ayağında da spor ayakkabı varsa acilen uzağa kaçın imajı doğurur.
aynı şekilde, bir çift rugan ayakkabı giymiş bir kadında, hasır ya da bez çanta düşünülemez.
bu olayı maddiyata dökenlere şöyle diyeyim;
- para insana klasik müzik cd leri aldırmaz.
kızların her gün farklı çanta takması, beraberinde farklı ayakabı, saç tokası, küpe, makyaj ve bilimum birsürü görsel ayrıntının uyum içinde omasını gerektirirki bu hayli zor ve zaman alan bir uğraştır.
kısa olarak kendi görüşüme geçeyim:
bu bayanların genel özelliğidir, görsel ayrıntıya fazla dikkat ederler, ancak bu ayrıntıların yüzde sekseni bence gereksiz ayrıntılardır. ancak ayrıntıya önem verme hayatın bütününe yansıdığı zaman, bayanlarda hayatı dolu dolu yaşıyormuşcasına yanlış bir his uyandırır. depresyon vakaları bayanlarda daha çok görülür ki, sebeplerinden biri gereksiz ayrıntılara fazla takılmaktır.
not: eksiyelecek bayan arkadaşlara saygı duyuyorum. mümkün olduğunca kısa yazmaya çalıştım, ayrıntıya girmek istemedim.
kısa olarak kendi görüşüme geçeyim:
bu bayanların genel özelliğidir, görsel ayrıntıya fazla dikkat ederler, ancak bu ayrıntıların yüzde sekseni bence gereksiz ayrıntılardır. ancak ayrıntıya önem verme hayatın bütününe yansıdığı zaman, bayanlarda hayatı dolu dolu yaşıyormuşcasına yanlış bir his uyandırır. depresyon vakaları bayanlarda daha çok görülür ki, sebeplerinden biri gereksiz ayrıntılara fazla takılmaktır.
not: eksiyelecek bayan arkadaşlara saygı duyuyorum. mümkün olduğunca kısa yazmaya çalıştım, ayrıntıya girmek istemedim.
Tamamen ruhsal güdüdür.
Gündemdeki Haberler