bugün

bavul ticareti yapabilme olasılığı yüksektir.
(bkz: kızların kemerine göre çanta takması)
(bkz: kızların tokasına göre çanta takması)
güzeldir begenilesidir. 10 farkli cesit cantasi olup, hepsinin farkli renk olmasi ya da her sabah birinden digerine tasimasi eziyetine ragmen disariya ciktiginda yada kendisi icin onemli bireylerin yaninda belirecegi zaman kendine ozen gostermesi, karsisindaki insanin begenisine deger verip ona gore bunca sikintiya girmesi ve ahenkle dans etmesi takdire sayandir, eli fransizlarca opulesidir.

(bkz: mavi kot, kirmizi tatli bi bluzla ahengi yakalayan kizin sari canta yesil saat pembe converse giymesi sorunsali)
(bkz: olsa da taksak) denilesi durumdur.
(bkz: ilüzyon)
hergün farklı kıyafet giydikleri icin farklı canta takmaları gereklidir. uyum vazgecilmezdir.
Her hafta pazara çıktığını ilan eder bu tavırla. Ne acıdır ki güzellik hırsına yenilip kimse anlamaz sanar.
kredi kartının limitinin yüksek olduğuna dalalettir. çantaya verdiği parayı zekasını geliştirmek için bir kursa gitmeye harcasa kolundaki çantayla değil ağzından çıkan laflarla dikkat çekerdi. millete aklım yok parayı çantaya yatırıyorum demenin en kolay yoludur.
ülkelerine olan sevgilerindendir.

(bkz: alın verin ekonomiye can verin)
tutkudur çanta. anlamayan bilemez çantanın kıyafetine, tokana, ayakkabına verdiği uyumun zevkini. pahalı bir tutkudur da aynı zamanda. bende de var o tutku, ordan biliyorum.

2002'ten 2009'a kadar tüm puma, nike çanta ve cüzdanları mevcuttur. alışkanlıktır. takıntı olmaya başlamıştır.
pabuçlarıyla uyumlu olması içindir. erkekler de bu olay; kemer - ayakkabı uyumu şeklinde kendini gösterir.

bir erkek, beline siyah deri kemer takmışsa ve ayağında da spor ayakkabı varsa acilen uzağa kaçın imajı doğurur.

aynı şekilde, bir çift rugan ayakkabı giymiş bir kadında, hasır ya da bez çanta düşünülemez.

bu olayı maddiyata dökenlere şöyle diyeyim;

- para insana klasik müzik cd leri aldırmaz.
kızların her gün farklı çanta takması, beraberinde farklı ayakabı, saç tokası, küpe, makyaj ve bilimum birsürü görsel ayrıntının uyum içinde omasını gerektirirki bu hayli zor ve zaman alan bir uğraştır.

kısa olarak kendi görüşüme geçeyim:
bu bayanların genel özelliğidir, görsel ayrıntıya fazla dikkat ederler, ancak bu ayrıntıların yüzde sekseni bence gereksiz ayrıntılardır. ancak ayrıntıya önem verme hayatın bütününe yansıdığı zaman, bayanlarda hayatı dolu dolu yaşıyormuşcasına yanlış bir his uyandırır. depresyon vakaları bayanlarda daha çok görülür ki, sebeplerinden biri gereksiz ayrıntılara fazla takılmaktır.

not: eksiyelecek bayan arkadaşlara saygı duyuyorum. mümkün olduğunca kısa yazmaya çalıştım, ayrıntıya girmek istemedim.
Tamamen ruhsal güdüdür.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar