bugün

kadın takısı olan küpeyi orasına burasına takıp da utanmadan gezebildiği halde bile kendisine erkek diyebilme cesareti gösteren az birazcık sanki şüpheli erkektir. ben açıkçası uzatmadan söyleyeyim ki güvenmem bu türk erkeklere, ne borç veririm, ne emanet, ne de selam!, bırak onları karpuz kessem buyur etmem. budur.
(bkz: gel ne olursan ol yine gel) diye diye bir soz vardir. insanlara ayrim yapmak bizlere muslumanlara gore dinimize gore terstir ne din dil irk nede kupeli kupesiz diye ayrim yapilmaz. edit: kupe takiyor.
(bkz: cem yılmaz)
yakışanı var, yakışmayanı var. lütfen yani.
siki büyüktür.
Sapı hala duruyorsa bir sıkıntı yok.
bence küpenin erkekliğe bir etkisi yok. sonuçta erkeklik başka yerde. gerçi şimdi yakışan var yakışmayan var. yakışanı anlıyorum da yakışmayan niye hala küpe takıyor anlamıyorum. lüzum insanlar ya.
küpenin, takan kişinin cinsiyetini kadın olarak değiştirme gibi mistik bir gücü yoksa, normaldir. çünkü pipi var, yok edemiyor küpe onu.
Erkek adam küpe takar mı diyen insan yavuz sultan selimin küpe taktığından bir haberdir.
diline piercing takdığı halde kendine erkek diyebilenden daha erkek olduğu aşikardır.
stephen appiah ve kader keita isimli arkadaşlarımız küpe taktığı sürece hiçbir şekilde sorgulanamaz bir iddiadır.
eleştiren şahsın da erkek olarak tanımladığı erkek.
kadınlar pantolon giyemez demek kadar absürt.
Kesinlikle katılmıyorum. Ne alakası var ya erkeklikle bir kere küpe takmanın. Cinsiyet değiştirmiyor hoş bu kişi. Herharukalde fiziken erkektir.
He diyeceksiniz ki biz o anlamda mı söyledik ama söylemeyin kardeşim ne gereği var yani boş muhabbetlerin.
(bkz: inanılmaz mantık hatası)
küpe taktığı halde kendine erkek diyebilen erkek neden diyemez. gençlerin son yıllarda ki çılgınlığı. kimseye karşı küpe takıyor diye ön yargılı olmamak lazım. bir heves uğruna küpeyi takıyorlar. veya kız arkadaşının baskılarına dayanamayarak, küpeyi takıyor. kız arkadaşı terk etti mi çıkarıyor küpe olayına fazla takılmamak lazım.
beyni olduğu halde, beyin-penis bağlantısını karıştıran, küpe takmananın erkeğin cinsel organına ve zekasına bir zararı olmadığını henüz keşfedemeiş erkeklerin düşüncesi. Bunlar, küpe takana laf ederler ama eşlerine,sevgilerine öyle hayvanlıklar yaparlarki ozaman bırakın erkeği hayvandan farkları kalmaz.
(bkz: e sen de erkek demişsin dostum)
taşşaklı erkektir. oğlum o değil de nil erkoçlar bile ben erkeğim diyo. siz hala neyin pesindesiniz mina goyim.
küpe türk-oğuz geleneğidir, aynı zamanda bektaşi abdallar da takardı. kadınların islami olarak kapandıkları zaman küpeleri görünmez ve hz muhammed döneminde arap yarım adasında erkekler takardı. (bkz: mengüç)
küpe ile bir insanın erkekliği asla ölçülemez. Erkeklik insanın içinde olan bi şeydir kendi nefsine kalmıştır.
göt sikebildiği halde kendine erkek diyenler gibi bir şey mi lan bu. (bkz: götçü)
tabii denmemesi lazım küpeyi takınca anında pipi içine çöküyor iktidarsızlaşıyor aman ha çok idkkat etmek gerekir.
kıskanç yazar serzenişi. yakışıyorsa tak kardeş sende.
babasından küpe takmak için izin alamamış erkek serzenişi.
yazııkkk bebişimm çok mu kızdı sana baban? küpe takan adam değildir mi dediii sanaaa?

bak evladım. kulaklarımda toplam 11 delik var. 3 küpe takarım genelde. kafama göre sayı değişebilir. ayrıca dövmem falan da var. erkeklik mevzusuna gelince ispat isteyen kişilerle her yerde bi araya gelebilir, isterse küpe deliği !!! açabilirim.
kafadaki erkek portresine göre değişebilen fikre sahip erkek.
takarsan ekime kadar takmazsan da sikime kadar. banane ki?