bugün
- fenerbahçe8
- iyi geceler13
- içmeden uyuyamamak8
- arkadaşlar bi bakar mısınız11
- anın görüntüsü21
- jose mourinho26
- 6 mart 2025 fenerbahçe glasgow rangers maçı66
- bi tespitinizi paylaşın12
- yeni nesilin seks işlerine doygunluğu9
- geceye bir şarkı bırak9
- galatasaraylıların yüzünde oluşan tebessüm11
- pandela12
- 0 0 7 yetkili olsun kampanyası17
- ai'ın sözlüğe el fotoğrafı atanlar hakkında fikri9
- sansyoklan nikli yazar20
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp12
- sözlükteki evli kadınlar8
- true'nin iyice zıvanadan çıkması8
- imamoğlu'nun 2 yıl kuran kursuna gitmesi12
- arapları seviniz diyen peygamber27
- spor yapalım müslüman kardeşlerim9
- chp'li beykoz belediye başkanının tutuklanması17
- aylık 298 tl ile geçinmek8
- bu sözlükte normal çay içen yok mu yav18
- arkadaş vs sevgili9
- aşk meşk işlerinin sonlanması25
- para biriktiriyor musunuz11
- güvenilir bir insan olmak11
- subay olmak vs hemşireliğe devam etmek10
- 6 mart 2025 galatasaray hiç kimse maçı12
- ormanda kaybolan kadın15
- uludağ sözlük 2025 hataları10
- reelbokkafa9
- sahurdayız uludağ sözlük27
- türksüz türkiye hayali16
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı10
- türkiye genelinde 19 485 977 bekar olması21
- gelmiş geçmiş en büyük komutan9
- arapları sevme nedenleri9
- istanbul'un dalağı dışarıda gezen otobüsleri18
- erkeklerin depresyona girmemesi15
- erkeklerin aslında sadık olmadığı gerçeği16
- hayatın anlamını bulan insan11
- babadan öğrenilen şeyler18
- künefe'nin abartılmış balon bir tatlı olması13
- cübbe takıp sakal uzatınca her şey halloldu sanmak9
- yahudilerin 20 trilyon dolara hükmetmesi10
- 11 nisan 2001 tandoğan esnaf mitingi9
- israil'in kürtleri müttefik ilan etmesi8
- yazarların dedelerinin mesleği17

entry'ler (1178)
ben nedense seviyorum bu olayı. bizim millet pek fazla gülmez fotoğraflarda odun gibi durur kadrajın içinde ne hikmetse herkes gülüyor bu fotoğraflarda. bu da hoşuma gitmesine etken olabilir ayrıca şu bizim milletteki ben yapmıyorsam sevmiyorsam itin götüne sokabilirim mantığını çözemedim arkadaş. popüler olan bir şeye gelip kaka deyince çok güzel oluyor evet.
on beş on altı yaşlarındaki trollerden ya da aptal ve kör olan adamlardan oluştuğunu düşündüğüm taraftar grubu. yoksa başka bir açıklaması yok başkana veya teknik direktöre sallamanın. bildiğin türk oyuncular oynamıyor. adam gözümüze sokmak için oyuncuları bile çıkarmıyor artık.
vardır büyük ihtimal ama görsellere o meşhur filmi yazınca dördüncü sırada olan fotoğraf.
bir adet jefferson airplane parçası. grace slick ablamız söylüyor.
sıkılanları anlamıyorum sıkılıyorlar mı yoruluyorlar mı demek istiyorum buradan kendilerine. yoruluyorlarsa eyvallah ama sürekli kızın götünde gezerseniz tabi sıkılırsınız, özgüvensiz ibneler. kimse yazmaz sevgilinize merak etmeyin. siz de gidin başka bir şeylere bakın aynı mağaza içinde. hatta çıkın yan mağazayı gezin gelin o unutacak zaten sizi sağa sola koştururken.
mahsun kırmızıgül - diyarbekir'in içinde.
nefes alsın yeter için kullanılan bir diğer güzide sözümüz. yalnız şöyle bir şey var at seçmesin de eşeğe de binmesin hani.
kötü anlamına gelen bet ve dudak anlamına gelen muncurdan oluşan sıfat tamlaması. *
sevgi de nefret de olsa atılmaması en iyisidir. gönderilmeyen sms efendim cevap.
ben de bir eski sevgili olduğum için doldurabilirim herhalde burayı. kahve içelim mi bir ara yazdım ben de iki gün önce. o da mırın kırın etti ama kabul etti ben de şaşırdım. ayrıca eski sevgililerim hiç yazmadı lan bana. çok ibne bir adamım demek ki. akrep burcuyum ondan mı acaba.
tanım açısından: kişide götün kalkmasını ya da suratta bir gülümseme oluşmasını sağlayacak mesaj çeşidi amcaoğlu.
tanım açısından: kişide götün kalkmasını ya da suratta bir gülümseme oluşmasını sağlayacak mesaj çeşidi amcaoğlu.
radyo eksen mıydı neredeydi tam hatırlayamadığım bilinen bir şeydi. bir liste de en iyi 40 aşk şarkısında üçüncü sıra da olan şarkı. syd barrett için bestelendiği yukarılarda yazıyor. listeyi yaparken ne içtiniz gençler.
göt sikebildiği halde kendine erkek diyenler gibi bir şey mi lan bu. (bkz: götçü)
enterasan kafaların oluşturduğu bir liste şeysi. arka arkaya ":)" yaptığım nadir başlıklardan. mavi donum yok ayrıca. *
bench press de 120 kilo kaldırmak. kilom 180
sürekli bir arada bulunduğunuz orta halli kızların zamanla afet-i devran olması gibi.