bugün
- uludağ'ın kaderi13
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- rakının berbat bir içki olması21
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- çocukluk travmaları11
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gecenin şarkısı15
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları16
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- geceye bir şarkı bırak8
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
entry'ler (1178)
ben nedense seviyorum bu olayı. bizim millet pek fazla gülmez fotoğraflarda odun gibi durur kadrajın içinde ne hikmetse herkes gülüyor bu fotoğraflarda. bu da hoşuma gitmesine etken olabilir ayrıca şu bizim milletteki ben yapmıyorsam sevmiyorsam itin götüne sokabilirim mantığını çözemedim arkadaş. popüler olan bir şeye gelip kaka deyince çok güzel oluyor evet.
on beş on altı yaşlarındaki trollerden ya da aptal ve kör olan adamlardan oluştuğunu düşündüğüm taraftar grubu. yoksa başka bir açıklaması yok başkana veya teknik direktöre sallamanın. bildiğin türk oyuncular oynamıyor. adam gözümüze sokmak için oyuncuları bile çıkarmıyor artık.
vardır büyük ihtimal ama görsellere o meşhur filmi yazınca dördüncü sırada olan fotoğraf.
bir adet jefferson airplane parçası. grace slick ablamız söylüyor.
sıkılanları anlamıyorum sıkılıyorlar mı yoruluyorlar mı demek istiyorum buradan kendilerine. yoruluyorlarsa eyvallah ama sürekli kızın götünde gezerseniz tabi sıkılırsınız, özgüvensiz ibneler. kimse yazmaz sevgilinize merak etmeyin. siz de gidin başka bir şeylere bakın aynı mağaza içinde. hatta çıkın yan mağazayı gezin gelin o unutacak zaten sizi sağa sola koştururken.
mahsun kırmızıgül - diyarbekir'in içinde.
nefes alsın yeter için kullanılan bir diğer güzide sözümüz. yalnız şöyle bir şey var at seçmesin de eşeğe de binmesin hani.
kötü anlamına gelen bet ve dudak anlamına gelen muncurdan oluşan sıfat tamlaması. *
sevgi de nefret de olsa atılmaması en iyisidir. gönderilmeyen sms efendim cevap.
ben de bir eski sevgili olduğum için doldurabilirim herhalde burayı. kahve içelim mi bir ara yazdım ben de iki gün önce. o da mırın kırın etti ama kabul etti ben de şaşırdım. ayrıca eski sevgililerim hiç yazmadı lan bana. çok ibne bir adamım demek ki. akrep burcuyum ondan mı acaba.
tanım açısından: kişide götün kalkmasını ya da suratta bir gülümseme oluşmasını sağlayacak mesaj çeşidi amcaoğlu.
tanım açısından: kişide götün kalkmasını ya da suratta bir gülümseme oluşmasını sağlayacak mesaj çeşidi amcaoğlu.
radyo eksen mıydı neredeydi tam hatırlayamadığım bilinen bir şeydi. bir liste de en iyi 40 aşk şarkısında üçüncü sıra da olan şarkı. syd barrett için bestelendiği yukarılarda yazıyor. listeyi yaparken ne içtiniz gençler.
göt sikebildiği halde kendine erkek diyenler gibi bir şey mi lan bu. (bkz: götçü)
enterasan kafaların oluşturduğu bir liste şeysi. arka arkaya ":)" yaptığım nadir başlıklardan. mavi donum yok ayrıca. *
bench press de 120 kilo kaldırmak. kilom 180
sürekli bir arada bulunduğunuz orta halli kızların zamanla afet-i devran olması gibi.