bugün

merkezi olan eğitimdir.

(bkz: cevik kuvvet sube mudurlugu kopek egitim merkezi)
sadece bir kişinin sahibi olduğunu hissettirmelisiniz, bizim gibi 4 kişi gel!, tut! derse köpek sapıtabiliyor tabi.
kürt eğitiminden milyon kat daha kolaydır. mesela
-gel kürt kardeşim senin çocuğun için beraber okul yapalım.
+devlet yapsın.
-gel kürt kardeşim senin için yol yapalım beraber.
+devlet yapsın.
ne derseniz deyin sonunda devlet yapsın ben devletten zengin değilim.
yetmedi mi bu kadar örnek. kaçak elektrik meselesi. haniasgari ihtiyacı için kullansa amenna. ahırda inekler üşümesin diye duvardan sıstma tesisatı kurulması, kuyulara vb. yerlere suyu ısıtmak için çeşitlei sistemlerle çalışmalarda yapılması,say say bitmez.en iyisi bunları kısırlaştırıp gelecekte çocuklarımızın rahat bir türkiyede yaşamasını sağlamaktır.
özel tekniklerle uygulanan eğitimdir.

örneğin köpek diğer köpekleri görünce saldırganlaşıyorsa küçük egzersizlerle kısa sürede bu huyundan vazgeçiyor. adamlar yememiş içmemiş köpek eğitimine dair anekdotlar bulmuşlar.
akıllı bir köpekle çok kolay ve hatta keyifli olan şeydir.
örneğin bir labradora hiç sıkılmadan, zorlamadan 40'dan fazla komut öğretebilirsiniz.
8 yila cikarilsin.
"ATIL KURT!" TARZI USTUNE TANIMAM.
Köpeğinizi herkese eğittiremezsiniz, köpek eğitimin nazik eğitimli bu işin erbababı olmuş kişilere yaptırmalısınız. Daha önceki eğitim veren kurum köpeği dövmüş, sonradan akdeniz bölgesinde Antkem'i duydum götürdüm köpeğin psikolojisini düzelttirler. Beni parçalamaya kalkmıştı eğerki sertifikalı adam akıllı biryer arıyorsanız tavsiyem http://www.antkem.com iletişim bilgilerinden yetkiliyle irtiabata geçebilirsiniz. Öğrenciye %30 indirim yapıyorlar. Tekrar söylüyorum köpeğinizi her ben eğitmenim diyene emanet etmeyin !
görsel
sözlükteki birkaç tipin eğitimlerine verilen isimdir. dikkatli olunmazsa ya köpek tarafından ısırılır eğitmen ya da köpek bi de yavşak olur.
eğer en aptal golden'a sahipseniz ''Poker'' gibi. şansınızın çok az oldugu durumdur.
hakkında adam gibi bilgi alacağınız nazik ve eğitimli insanların kurmuş olduğu bir site için
http://www.vestaegitim.com/ adresine bakabileceğiniz bilim.

bir insanın çok iyi köpek eğitiyor olması onun sizinle frekansının tutacağı ve bildiklerini iyi aktaracağı anlamına gelmiyor. iyi bir eğitimci, sahibe bilgilerini aktaracak donanıma ve tavra sahip olmalı çünkü eğitim çiftlikte bitmiyor.
Irklara göre farklılık gösterir.
Polis köpekleri, uyuşturucu bulduklarında havlayarak cismi çıkarmaya göre eğitilirken, bomba bulduklarında sessizce yere yatarlar.
konu hakkında bilgi edinmek için http://www.kopekegitmeni.net/ adresine bakabilirsiniz profesyonel eğitim veren bi oluşum.
istanbulda yaşayanlar için (bkz: http://www.istanbulkopekegitimi.net)
hiçbir gerçek hayvanseverin yanaşmaması gereken eğitimdir.

köpeğinizi can dostu olmaktan çıkarıp karaktersiz hale getirmektir binbir türlü işkenceyle.
zira tüm gerçek can dostları kendi köpeğine kendi eğitim vermeyi bilir..

yok eğer bir başkasını araya sokup yok profesyonel eğitim yok temel itaat ileri itaat saçmalıklarına inananlar varsa,
bu da onların acizliğidir ancak..
kolaya kaçmaktır!

o köpekleri o eğitim merkezlerinde nasıl eğittiklerini bilen bilir, açıkça yazmıyorum buraya..
çoğu merkezde en az 4 hafta sahibinin ziyareti bile yasaktır!

sahibine aşık bir köpek hiç bir eğitime gerek duymadan yapması gerekeni fazlasıyla yapar,
yapmadıkları da onun karakteridir, asla zorlamayın..

bordo bereli yetiştirmiyoruz sonuçta,
izin verin kendi karakteri olsun..
siz sadece onu sevmeyi öğrenin koşulsuzca,
o geriye kalan herşeyi öğrenir..
arama kurtarma uyuşturucu vb. Eğitimleri hariç karşı olduğum eğitimdir. Elektirikli tasma vb. Işkence aletleri kullanılarak verilen eğitimlerdir. Köpek dediğin özgür olacak öyle apartman dairesine kapatılıp egomuzu tatmin etmek için itaat eğitimi verilecek bir hayvan değil yapmayın bunu onlara.
evde de eğitmek mümkündür
http://www.evdekopekegitimi.gen.tr
köpek eğitimi deyip geçmeyin çok zordur.
yeni aldığım finoma bugün yaptığımdır. insanı düzene sokar.
Youtube'dan video izleyerek önce kendinizi sonra da köpeğinizi eğitebileceğiniz eğitim olayı.

Bu işi iş olarak yapan kesimin bir çoğu sadece paranın peşinde, köpeğinize de pek iyi baktıkları söylenemez.
Erkek egitimden kolay olan. * *
uzun bir süreç. hemen sonuç beklemeyin. öncelikle alacağınız köpek yavru olursa daha mantıklı ve kolay ilerler eğitim süreciniz. bir hayvan sahiplendiğinizde onun bütün ihtiyaçlarını da gidereceğinizi kabul ederek sahipleniyorsunuz.

eğer düşünceniz bu şekilde değilse hiç bu işe girişmeyin ne kendinizi ne de sahipleneceğiniz hayvanı yormayın. çünkü hayatınıza katacağınız canlının yeme içmenin dışında bir sürü ihtiyacı olacak. yürüme eğitimi, tuvalet eğitimi, psikolojik eğitimi, parazit ve diğer sağlık işlemleri gibi daha nice ihtiyaçları olacak ve siz o ihtiyaçlarının giderilmesinde başrol oynayacaksınız.

o nedenle başta hemen pes etmeyin. sabırlı olun hemen herşeyin çarçabuk olmasını beklemeyin. video paylaşım sitelerinden yardım alın. yaşamına dahil olduğunuz hayvanın artık sadece mama yiyen kaka yapan bir canlı olarak değil bir çocuk gibi düşünmeniz lazım.

bazen evi dağıtacak bazen tuvalet eğitimini tamamlayana kadar belki evinizi kirletecek. öfke kontrolünüzü de sağlamanız lazım. bu zor ve sevimli süreçte sizlere kolaylıklar diliyorum a dostlar.
bu konuda hizmet veren profesyonel firmalar var. istanbul'da yaşıyorsanız petokulunu tercih edebilirsiniz.