bugün

konuşma dediğinizde haklıysanız, sırf gıcıklığına boş sebeplerden dolayı ya da sebepsizce engellemeye çalışmıyorsanız eğer o kişilerle konuşmasını, o da hareketlerini düzeltmiyorsa asla söz dinlemeyen, kafasının dikine giden kızdır. hala ısrarcıysa o kızdan hayır gelmez. sizin ne lafnızı dinler ne adam yerine koyar. ilerde mahcup bile eder. ben erkek olsam böyle bir kızla beraber olmazdım.
neden konuşmaması gerektiği anlayamamış sevgilidir. küfretmeden önce, doğru düzgün açıklamayı deneyin.
bildiğin ağzı burnu kırılasıca sevgilidir.

he yapar mıyım? elbette yaparım. hiç de acımam.
Ben bilmem beyim bilir deyip o şahıs yahut şahıslarla ilişiğini tez elden kesmelidir.
Sırf orospuluğuna konuşur.
ve suç erkeğin erkekliğini kadına tattıramamasından vuku bulmakla beraber kızın bu kadar yüz bulmasına mahal verecek derecede ilişki yürütülmemeli.

tabi bu durumun erkek tarafından dert olan kişilere diyorum, he olmayanlar varmı var.

(bkz: rajona ters)
tam dayaklık sevgili.
Laftan anlamayan sevgilidir.

Konuştuğu kişi de eski sevgilisinin eski sevgilisi ise tam dayaklıktır. Ulan tek ortak noktaları o eski sevgili işte, bunlar bir araya geldiğinde kesin o çocuk hakkında da konuşuyor dedirtir. Rahatsız oluyorum o kızla konuşmasından bu kadar basit.

Ben böyle söyledikçe daha çok konuşuyor sanırım.
kimse kimsenin konuşmasına sınır koyamaz.
konuşma dediğiniz kişiler harbiden sakat kişilerse gerek karakter gerek risk açısından artık eski sevgiliniz olmalıdır.
Döverim..
Pef en sevmediğim ilişki tipi.
Ne demek onla bunla konuşma demek?
Böyle bir sevgilim olamaz. Büyük de konuşabilirim bu konuda.
Yazarken gerildim durduk yere. *